Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért mondta ezt?

Miért mondta ezt?

Figyelt kérdés
Éppen költözésben vagyunk és megkértem a szüleimet, hogy még mi festünk, nem figyelnének-e a fél éves unokájukra. Ha már annyira erősködtek, hogy el akarnak jönni megnézni. (Szerintem a sztori ott kezdődik, hogy őket csak az érdekli, milyen ingatlant vettünk és mennyiért.) Eladók felajánlották, hogy nyugodtan kezdjük el mocorogni a házban, úgy is pár nap múlva szerződünk. De a lényeg, hogy apám erre az mondta, hogy ő nem akar dolgozni jönni, csak megnézni a házat és az útvonalat. Erre én kifakadtam, hogy nem kell odajönnie bámészkodni. Amúgy se nagyon látogatnak, mindig mi megyünk hozzájuk.
jan. 27. 15:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A dolgozni alatt biztos, hogy a gyerekre gondolt? Nem arra, hogy ő nem fog létrára mászni és festeni?
jan. 27. 15:17
 2/16 A kérdező kommentje:
Ki lett mondva, hogy csak a picivel kellene lenni. De valahol örültem volna, ha segít. Főleg azért ha bármi van én segítek nekik, engem ugráltatnak. Főleg úgy hogy akkor is úgy ugrottam be hozzájuk,mert kellett nekik valami...De mindegy. Azért érdekes volt ez a megszólalás.
jan. 27. 15:22
 3/16 anonim ***** válasza:
39%
Tehát ja, jól sejtette hogy dolgoznia kellene. Gondolom eljátszottad már vele ezt párszor
jan. 27. 15:42
 4/16 KataCoach ***** válasza:
73%
Szia, megkérdezhetem, hogy miért tartjátok a kapcsolatot, ha ennyire nem szeretitek egymást?
jan. 27. 15:43
 5/16 A kérdező kommentje:
#3 igen, nekem is néha jól esne, ha ők is segítenének. Nem csak egy oldalúnak érezném a dolgot. De eszem ágában nem volt dolgoztatni őt, mert csak feltartana. De érted már csak a gesztus. De nem is ez a lényeg. Hanem hogy ez a reakció
jan. 27. 15:48
 6/16 anonim ***** válasza:
92%
Na de nem akarja, te meg ezt értsd már meg. Te se segíts. Ennyi.
jan. 27. 15:57
 7/16 A kérdező kommentje:
Akkor az unokájával sem akar lenni ezek szerint...
jan. 27. 16:00
 8/16 KataCoach ***** válasza:
65%

Nem értem, hogy miért és miben kellene segíteni? Tehát használjátok egymást? Ennyi a családi dinamika?

Ez nagyon sajnálatos.

Hívjatok szakembert legközelebb.

jan. 27. 16:00
 9/16 A kérdező kommentje:
De elkanyarodtunk a témától. Unokára kellett volna vigyázni.
jan. 27. 16:03
 10/16 anonim ***** válasza:
56%

Unokára vigyázni meg segíteni festeni. Nem csak unokázni.

Nem akar festeni, dolgozni és inkább akkor unokázni sem. Annyit nem ér az unokázás hogy nálad melózzon.

jan. 27. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!