Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Véletlenül elszóltam magam a...

Véletlenül elszóltam magam a párom anyukája előtt (nem tudtam, hogy nem tud valamit) a párom gyerekeivel kapcsolatban. Most egy emberként haragszik rám ő is és a gyerekek anyja is. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A páromnak 2 fia van az előző kapcsolatából, nekem három. Az ő fiai EGYMI-be járnak kitűnő tanulók, az én hetedikesem többségibe és nagyon sokat kell küzdenie, hogy egy stabil 3-as szintet tartani tudjon.

Két hete anyósomnál voltunk ebédelni és egész végig másból sem állt neki a beszélgetés, mint abból, hogy az unokái milyen ügyesek és okosak, mennyivel jobbak mint az én hetedikbe járó fiam, mennyivel többre fogják vinni. Ezt sajnos már a párom fiai is sokat mondogatták a fiamnak, így legalább már tudom, hogy honnan vették. Nálam elszakadt a cérna és udvariasan de elmondtam neki, hogy igen, egy olyan suliban a fiam is kitűnő lenne, de pont ezért a jegyekből nem lehet még semmire következtetni. A fiam jövőre felvételizik, a párom fiai pedig maradnak a jelenlegi sulijukban középiskolásként is. Majd kiderül, melyikük mire viszi. A párom szerint sem volt semmi baj, sem a stílussal, sem az elhangzottakkal.

A párom anyukaja viszont kikérte magának, hogy ilyet állítok az unokáiról és nagyjából kihajított minket. Tegnap a fiúk anyukája habzó szájjal hívott, hogy milyen egy utulsó útszéli vagyok, hogy kiszúrtam a gyerekeivel, mert a nagymamájuk a félévi 5-ös jegyekért beígért penzt visszavonta, mondván azok semmit sem érnek.

Nagyon rosszul érzem magam a történtek miatt és eléggé bánt is a dolog, de a fiamat is néztem és neki pedig határozottan nem tett volna jót, ha ez a "te semmire nem fogod vinni" stílus tovább folytatódik.

tegnap 12:03
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
67%
tegnap 12:07
 2/40 anonim ***** válasza:
91%

Exnejt leallitani h nem miattad volt az egesz es ha o a penzre utazik akkor rosszul neveli a gyerekket...

A jo tanulasert nem a x ezer forint a jutalom hanem h makd 10 ev mulva jo munkahelye lesz.

Amugy teljesen jol jartal el. Engem nem zavarna h kivagott. Max egy ideig nem mentek.

Amugy ha belegondolsz akkor anyos valszeg elgondolkodott azon amit mondtal. Ez jo dolog azert!

tegnap 12:09
 3/40 anonim ***** válasza:
29%
Na és gondolod, hogy ezek után ez majd abba marad? Innentől extrán kaptok majd a gyerekektől ebből.
tegnap 12:09
 4/40 anonim ***** válasza:
90%
Parod tegye helyre a pereputtyot. Az anyjat is meg az exanyucit is.
tegnap 12:15
 5/40 anonim ***** válasza:
95%
Ebben a sztoriban a nagymama a gáz. Először cikizi az egyik gyereket, utána meg elveszi a megígért ajándékot az unokáktól. Tök hülye. Az exnej stílusán lenne mit csiszolni, de megértem, hogy kiakadt, bár inkább a nagyikára kellett volna zúdítania a haragját. Csak lehet neki nem meri mondani, mert fél tőle.
tegnap 12:19
 6/40 anonim ***** válasza:
97%
Az egész családban egyedül te tudtad, hogy egy adott jegy különböző iskolákban drasztikusan más teljesítményt jelent? Egyáltalán nem a te hibád, hogy anyós egy idióta. Tanult valami újat.
tegnap 12:35
 7/40 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy hibás, nálam is elszakadna a cérna, ha a gyerekemet pocskondiáznák.
tegnap 12:39
 8/40 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon jól tetted, a rivalizálást, a másik leszólását ők kezdték, semmi joguk nincs hozzá.

Nagyon utálom ezt a mentalitást, ami másból sem áll csak méricskélésből meg hasonlítgatásból meg "hú ki mennyire fogja majd vinni" mondogatásból.

tegnap 12:50
 9/40 anonim ***** válasza:
96%

nagymama nem tudta hogy az unokái EGYMI járnak magyarån szolva valami komoly gond van velük ?

én nem vagyok jobban a sajåt anyåmal ,de azt tudta hogy milyen iskolába járnak és miėrt oda az unokái .

ez viszont egyátalån nem volt normális hogy a te gyerekedet meg negativnak vagy butának titulålta az anyos.

tegnap 13:04
 10/40 anonim ***** válasza:
98%
A mama ezek szerint nem vette észre, hogy az unokái milyen értelmi képességekkel rendelkeznek valójában.Most megtudta.Ideje volt.
tegnap 13:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!