Véletlenül elszóltam magam a párom anyukája előtt (nem tudtam, hogy nem tud valamit) a párom gyerekeivel kapcsolatban. Most egy emberként haragszik rám ő is és a gyerekek anyja is. Mit tennétek a helyemben?
A páromnak 2 fia van az előző kapcsolatából, nekem három. Az ő fiai EGYMI-be járnak kitűnő tanulók, az én hetedikesem többségibe és nagyon sokat kell küzdenie, hogy egy stabil 3-as szintet tartani tudjon.
Két hete anyósomnál voltunk ebédelni és egész végig másból sem állt neki a beszélgetés, mint abból, hogy az unokái milyen ügyesek és okosak, mennyivel jobbak mint az én hetedikbe járó fiam, mennyivel többre fogják vinni. Ezt sajnos már a párom fiai is sokat mondogatták a fiamnak, így legalább már tudom, hogy honnan vették. Nálam elszakadt a cérna és udvariasan de elmondtam neki, hogy igen, egy olyan suliban a fiam is kitűnő lenne, de pont ezért a jegyekből nem lehet még semmire következtetni. A fiam jövőre felvételizik, a párom fiai pedig maradnak a jelenlegi sulijukban középiskolásként is. Majd kiderül, melyikük mire viszi. A párom szerint sem volt semmi baj, sem a stílussal, sem az elhangzottakkal.
A párom anyukaja viszont kikérte magának, hogy ilyet állítok az unokáiról és nagyjából kihajított minket. Tegnap a fiúk anyukája habzó szájjal hívott, hogy milyen egy utulsó útszéli vagyok, hogy kiszúrtam a gyerekeivel, mert a nagymamájuk a félévi 5-ös jegyekért beígért penzt visszavonta, mondván azok semmit sem érnek.
Nagyon rosszul érzem magam a történtek miatt és eléggé bánt is a dolog, de a fiamat is néztem és neki pedig határozottan nem tett volna jót, ha ez a "te semmire nem fogod vinni" stílus tovább folytatódik.
Exnejt leallitani h nem miattad volt az egesz es ha o a penzre utazik akkor rosszul neveli a gyerekket...
A jo tanulasert nem a x ezer forint a jutalom hanem h makd 10 ev mulva jo munkahelye lesz.
Amugy teljesen jol jartal el. Engem nem zavarna h kivagott. Max egy ideig nem mentek.
Amugy ha belegondolsz akkor anyos valszeg elgondolkodott azon amit mondtal. Ez jo dolog azert!
Nagyon jól tetted, a rivalizálást, a másik leszólását ők kezdték, semmi joguk nincs hozzá.
Nagyon utálom ezt a mentalitást, ami másból sem áll csak méricskélésből meg hasonlítgatásból meg "hú ki mennyire fogja majd vinni" mondogatásból.
nagymama nem tudta hogy az unokái EGYMI járnak magyarån szolva valami komoly gond van velük ?
én nem vagyok jobban a sajåt anyåmal ,de azt tudta hogy milyen iskolába járnak és miėrt oda az unokái .
ez viszont egyátalån nem volt normális hogy a te gyerekedet meg negativnak vagy butának titulålta az anyos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!