Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Véletlenül elszóltam magam a...

Véletlenül elszóltam magam a párom anyukája előtt (nem tudtam, hogy nem tud valamit) a párom gyerekeivel kapcsolatban. Most egy emberként haragszik rám ő is és a gyerekek anyja is. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A páromnak 2 fia van az előző kapcsolatából, nekem három. Az ő fiai EGYMI-be járnak kitűnő tanulók, az én hetedikesem többségibe és nagyon sokat kell küzdenie, hogy egy stabil 3-as szintet tartani tudjon.

Két hete anyósomnál voltunk ebédelni és egész végig másból sem állt neki a beszélgetés, mint abból, hogy az unokái milyen ügyesek és okosak, mennyivel jobbak mint az én hetedikbe járó fiam, mennyivel többre fogják vinni. Ezt sajnos már a párom fiai is sokat mondogatták a fiamnak, így legalább már tudom, hogy honnan vették. Nálam elszakadt a cérna és udvariasan de elmondtam neki, hogy igen, egy olyan suliban a fiam is kitűnő lenne, de pont ezért a jegyekből nem lehet még semmire következtetni. A fiam jövőre felvételizik, a párom fiai pedig maradnak a jelenlegi sulijukban középiskolásként is. Majd kiderül, melyikük mire viszi. A párom szerint sem volt semmi baj, sem a stílussal, sem az elhangzottakkal.

A párom anyukaja viszont kikérte magának, hogy ilyet állítok az unokáiról és nagyjából kihajított minket. Tegnap a fiúk anyukája habzó szájjal hívott, hogy milyen egy utulsó útszéli vagyok, hogy kiszúrtam a gyerekeivel, mert a nagymamájuk a félévi 5-ös jegyekért beígért penzt visszavonta, mondván azok semmit sem érnek.

Nagyon rosszul érzem magam a történtek miatt és eléggé bánt is a dolog, de a fiamat is néztem és neki pedig határozottan nem tett volna jót, ha ez a "te semmire nem fogod vinni" stílus tovább folytatódik.

tegnapelőtt 12:03
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
92%
Mozaikcsalád örömei....
tegnapelőtt 15:44
 22/40 anonim ***** válasza:
73%

Se téged, se a fiad nem tisztelik!

Ahol az exnej téged leútszélizhet es a fiadat pszichézi az anyósod durván, ahol ilyesmi meg van engedve a személyed iránt, te ott nincs mit keress! Addig nem kellett volna vàrj, amíg anyósod kirak, fel kellett volna állj már akkor amikor a fiad nekiállt sértegetni!

Melletted nem férfi van, arról nem is beszélve, mert az ilyet nem engedne!

tegnapelőtt 16:05
 23/40 anonim ***** válasza:
17%
Benned hol az anyai ösztön, hogy megvédd a fiad? Ha már magad nem tiszteled, legalabb az anyai ösztönöd működhetne!
tegnapelőtt 16:08
 24/40 A kérdező kommentje:
A párom kiállt értünk, anyósomhoz 2 év után most először mentünk át, mert apósom szülinapja volt és hogy ne egyedül töltse. A fiait is próbálja helyretenni, de a kimondottakat nem tudja semmissé tenni. Az anyja tudta, hogy EGYMI-be járnak, de ezek szerint fogalma sem volt, hogy az mi.
tegnapelőtt 17:03
 25/40 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező, és otthon biztatod, hogy legalább vágjon vissza a 2 nagypofájú szutyoknak, hogy: "Legalább én önerőmből értem el a hármast, ti meg arra vagytok eltelve magatoktól, hogy a gyogyósok között ti vagytok a császárok. Ha nekem ennyi érdemem lenne az életemben, nem győzném magamat leköpni a tükörben. Már készítem a popcornt, mert ritka elégtétel lesz számomra, hogy úgy fogtok repülni egy normális színvonalú suliból, mint a győzelmi zászló"
tegnapelőtt 17:11
 26/40 anonim ***** válasza:
92%

Nem szabad senkinek a kárán a popcornt enni, 26 os, egész egyszerűen nem kell idáig eljutni, ameddig a helyzet teljesen kiéleződik.

Nem ismerjük a helyzetet teljesen.

tegnapelőtt 17:26
 27/40 anonim ***** válasza:
22%
27-es: azért valakinek, akit állandóan baxogattak, azért szép elégtétel, na... most lehet átmenni spiribe, de ez max akkor működik, aki normális gyerekkort tudhat maga mögött... nos, ebből a magyarok masszív 3/4-e már ki is esett, alaphangon...
tegnapelőtt 17:37
 28/40 anonim ***** válasza:
77%

Maximálisan igazad van és megértem és jól tetted hogy megvédted a fiadat.

De az is lehet, hogy amíg a te fiad vért izzad a hármasért, addig azok a fiúk is vért izzadnak abban a suliban a kitűnőért.

Nyílván okkal járnak speckó suliba

tegnapelőtt 17:40
 29/40 A kérdező kommentje:

26! Ilyet nem fogok mondani senkinek! A fiúknak ugyanaz a diagnózisuk, ha úgy nézzük az enyém is "gyogyós", csak mivel normál suliban kezdett és utána kapott diagnózist, maradhatott. A párom fiai alapból EGYMI-ben kezdtek.

A párom fiai nem valószínű, hogy tudják, hogy mi a különbség a sulik között.

tegnapelőtt 17:47
 30/40 anonim ***** válasza:
32%

"EGYMI-be járnak, de ezek szerint fogalma sem volt, hogy az mi"

Nézzétek el, de ezt én sem tudom. Persze meggugliztam, mit jelent, de nem tudom, kik mennek ide. Mi a baja a gyerekeknek?

tegnapelőtt 17:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!