Nagyival kell élni mert idős. Jön és dumál
megsértődik ha kérem fejezze be?
Figyelt kérdés
Néha éjszaka rosszul van, ott kell lenni vele és már semmit nem tud intézni egyedül, ezért ott kell lenni vele. Vele élni sajnos borzalmas. Nyomja a dumáját, rhadtul nem érdekli a 20 évest a szövegelése de engem sem, idősebbként. Szólunk neki hogy menjen a szomszéd néninek mondja ezt mert mindket nem érdekel. Nem erre vágyunk amikor hazaérünk a munkából. Erre sértődés megy, ami sokszor veszekedésbe megy át mert nincs ehhez türelmünk.
Én meghallgatnám mondjuk egy bő félóráig ha sok a dolgom, aztán szépen elbúcsúznék, hogy megyek a szobámba dolgozni/tanulni... Aztán később megint meghallgatnám, hadd mondja a drága. Hiányzik a mamám. Bárcsak élne még! Akkor kérdezném is, ki is szolgálnám, ölelgetném, meg minden.
jan. 27. 16:45
2/52 anonim válasza:
"ott kell lenni vele" - Ha már ott vagy vele, ne szájhúzva tedd. Gondolod, hogy jó neki, hogy rátok van utalva? Jó ötlet áthívni a szomszéd nénit, vagy átkísérni őt hozzá, persze előre megbeszélve.
jan. 27. 16:45
3/52 A kérdező kommentje:
Át tud menni.
jan. 27. 17:09
4/52 anonim válasza:
Úgy tudom utalni az ilyen embereket, akik semmit mondó dolgok miatt utálják a családjukat!
Én meg bármit megadnék, ha mégegyszer beszélhetnék a nagyimmal vagy a szüleimmel.
30/n
jan. 27. 17:20
5/52 KataCoach válasza:
Nem tudom értelmezni a "kell" szót felnőttkorban.
jan. 27. 18:12
6/52 anonim válasza:
Ez krva szomorú. Nekem 87 éves a mamám és most 32 évesen is érdekel amit mond, 20 évesen is érdekelt es10 évesen is. Mert szeretem. A gyerekkorom meghatározó család tagja, dda felnőtt koromé is. Gyerekem van, dolgozok, levelezőn tanulok mégis legalább 2 naponta beugrok hozzá mert hiányzik, látni akarom és beszélni vele. AMÍG LEHET. Persze nyilván ehhez kell az is, hogy mindig mennyire szeretett engem, humoros, életvidám asszony és rengeteg közös élményünk, emlékünk van.
jan. 27. 18:32
7/52 anonim válasza:
Elhiszem, hogy unjátok, de próbáljátok az ő szemszögéből is nézni a helyzetet. Gondolom, nincs társasága, a nap nagyrészében egyedül van, és örül, amikor végre hazaértek. Neki sem jó, hogy beteg, rátok van utalva, erre még el is utasítjátok. Ahogy más is írta: hallgasd egy ideig, majd mondd meg, hogy dolgod van. Ha tényleg van szomszéd, akivel tudnának beszélgetni, akkor legyen arra is lehetőség.
jan. 27. 18:32
8/52 anonim válasza:
Egy otthon nem megoldás?
Ott egész nap lenne kivel beszélgetnie, figyelnének is rá..
Biztos neki is jobb lenne, mint veletek, akikről tudja, hogy agyatokra megy.
jan. 27. 18:51
9/52 anonim válasza:
Én imádom az ilyen EQ hiányban szenvedő egyéneket..
Olyan elbasztt érzelmileg a legtöbb 30 év alatti..
Én tiszta szívemből kívánom, hogy öregedjetek meg ugyan így és kapjátok vissza ugyan ezt az undorító viselkedést a szeretteitektől mintamot ti csináltok.
Nektek is legyen aki elküld a fenébe, azt éreztetve, hogy semmit nem ér, hogy felesleges.
Majd jusson eszedbe a viselkedésed.
jan. 27. 19:54
10/52 anonim válasza:
Az otthon pénzbe kerül. Kell nekik az örökség. Az nem annyira utálatos, mint a nagyi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!