Tippeket tudnátok adni ? Mindenen megsértődik anyám.
31 éves férfi vagyok. Jelenleg való félben, elköltöztem a feleségemtől, azóta rosszabb a helyzet szülő téren.
Amikor a feleségemmel összeköltöztem, 22 évesen, minden helyre ha odaértem hívnom KELLETT anyámat. Ezt meguntam és közöltem vele, hogy unalmas, hagyjon ezzel.
Most elköltöztem és minden nap hív, hogy miujság, mitcsinálok, mit vegyek a lakásba, stb.
Pl. Megvettem a gépeket ( mosó, Szárító, stb). Kérdezi messengeren, hogy megjöttek a gépek? Mire írom, hogy igen. Erre ő: egy képet se küldesz semmiről se tudok.
Továbbá folyamatosan nézegeti a messengerem, hogy mikor vagyok elérhető. Ha éjszaka felébredek már reggel ír, hogy minden ok? Csak mert fent voltál este láttam, hogy 4 órája voltál elérhető.
Mondtam neki, hogy törlöm a facebookom, erre közölte, hogy idegbajt fog kapni, hogy nem látja fent vagyok e.
Ezt nézegeti, mert akkor még élek.. ezt ő is megmondta. Régen mikor vonattal jártam nézegette a vonatokat, hogy hol járok és ha késés volt hívott , hogy késik a csatlakozás.
mindennap ír, hogy szia minden ok ?
Vagy valami kéretlen ötletet, pl:
Vegyél fürdőszoba szőnyeget nehogy elcsusszal.
Mikor megvettem az étkező asztalom közölte, hogy mostmár nyugodtan alszik, hogy meg van minden. Nem fog idegeskedni végre.
Szeretnék egyedül lenni, magam élni, felnőtt lenni, de ő állandóan megsértődik. Ma is, mondta, hogy ad ő nekem szőnyeget ami megy az ágyamhoz, mire közöltem, hogy nem kell, ezért megsértődött.
Van egy nővérem. Ő teljesen az ellentétem. Mindenért anyámat hívja,ha valami baja van egyből. Én inkább megoldom egyedül.
Egyszerűen borzasztó ez. Ha össze rakok egy bútort, percekig ajnároz és meséli a faluba, hogy az ő fia mennyire ügyes.. nekem meg ég a pofám.
90 kmre lakunk, de mióta elköltöztem már 3x mondta, hogy reméli majd mostmár hetente hazamegyek.. nem akartam mondani, hogy nem fogok, mert a hétvégék nekem is kikapcsolódás , nem fogok minden hétvégén otthon ülni.
Akkor megsertodik. Te jo eg.
A kovetkezo kapcsolatod (ha majd lesz) biztos nem fogja ezt elviselni, hogy anyad allandoan hivogat meg irogat. Nemitsd le a messengeren, a szamat meg tiltsd le egy idore. O nem dolgozik, nincs hobbija? Tarsa?
Én hetente egyszer felhívnám, a köztes időben üzeneteire nem reagálnék, és nem venném fel a telefont, ha ő hív.
Ha megsértődik, az ő baja.
Nem férfi vagy, hanem egy 31 éves óriásgyerek, aki képtelen volt leválni az anyjáról.
A feleséged sem véletlen hagyott el. Hibáztathatod anyukádat, nem vele van a hiba, TE nem vagy határozott, hogy leállítsd, hanem belemész a játszmáiba, meg engedsz a hülyeségeinek.
Mit tégy: telefonszám lecserél, face-en letilt, és majd, amikor TE akarsz, akkor írsz neki, keresed.
Ennyi, máskülönben végig a nyakadban marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!