Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Megértenéd apumat és Keresztap...

Megértenéd apumat és Keresztapámat a helyedben?

Figyelt kérdés

Írtam már ki erről párszor de nem ez volt a téma..most más !

Szóval: apám 44 éves, nagybátyám 38.

Nagymama 63 éves..

Szóval a nagymama, világ életébe bele avatkozott a fiai életébe. Ordított, kiabált, .

Anyámat aki apám első felesége volt gyűlölte.. nagybátyám első feleségét szintén gyűlölte..mindig ordított velük minden r.hadt, f...opónak elhordta őket..

Apám és nagybátyám újra nosultek.. a a fiainak második feleségüket még jobban megálazta a mama mint az elsőt.

Pl apamek elakarnak menni utazni és a mamát nem viszik, és a mama úgy kiabált : ennek a f...opó feleségedet mindenhova viszed, engem meg sehova..mosogatórongyokkal éltek , stb..

Le írom őszintén nektek : én 24/F vagyok . Nekem is van már párom, de az anyám soha nem beszélne így , és nem avatkozna az életembe.

A másik meg hogy az Anyám anyja az anyai nagyi volt mindig az egyetlen nagymamám, az szeretett most is ő szeret, nem tudja mit fozzon susson ha megyünk oda a párommal.. ez meg az apai mama az én párommal is kötekedne mint apàméval meg nagybátyáméval.

Az a helyzet hogy apám meg a nagybátyám azt mondta mindig; rá kell hagyni , mert nekik már apjuk nincs csak anyjuk . Mivel az apai papa meghalt már 12 éve.. és mindig azt mondják apam meg nagybátyám hogy rá kell hagyni a mamara. Pedig apam meg nagybátyám párja se boldog szenvednek anyósuktól mert az ő anyjukat meg családjukat is szidja átkozza.. még ilyen fiúkat eltűrik..te mit tennél? Különben a mama a papat se szerette csalta mindig szeretőjei voltak a papa mellet

ma 06:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Thyűű, hát tudod ki tűrné ezt el. Mami máshol valószínű már egyedül tengetné napjait... mit meg nem enged magának a b*nkója.
ma 06:57
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Mamád típikus mérgező szülő. Apádék valsz azért mondják ezt, mert gyerekkoruktól fogva ebben nőttek fel, hogy minden az anyjuk körül forog.
ma 08:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, szellemileg visszamaradott vagy, mert már körülbelül tizedjére irod ki ezt a sztorit/kérdést ebben a 12 eves stilusban.

Komolyan. Sajnos szellemi fogyatékosságban szenvedsz, csak nem fogod fel.

ma 08:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem ez volt a téma, csak erről tudsz nyígni itt évek óta. És hiába írjuk le hatmilliószor, hogy nem normális se a nagyid, se apád, se keresztapád, nem fogod fel.

Mondjuk ebből következik, hogy az értelmi képességeidet sajnos apai ágról örökölted...

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa..

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__nagyszul..

ma 09:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A nagybátyádat megvizsgálhatná orvos, mert júliusban még 40 volt, most meg 38. Mi a titka?
ma 09:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Nagyanyád egy állat! Önző, nárcisztikus, suttyó. Menne hozzá a tököm. Ha apámnak ez nem tetszik, akkor sajnálom, ő tehet, amit akar, én biztos nem járnék házhoz a pofonért.
ma 09:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Sajnos azt mondják apam és nagybátyám is, hogy nekik már csak anyjuk van szeretni kell míg el hadd kiabaljon..amiért én meg nem járok oda elmondanak minden gonosznak azt mondják a mamám szeretnem kellene.... De hát én ilyet nem szeretek! Különben a papát míg élt is csalta mindig pasizott most is pasizik. Papa sírja meg mint a szemetdomb .
ma 09:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, Peti, és ezt a litániát mi a tökömért küldöd el privátban is???
ma 09:37
 9/12 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Ez is a szerencsétlené. Leglábbis én arra válaszoltam, erre ezt a rizsát küldte el priviben, ami ebben a kérdésben van...

ma 09:39
 10/12 Katona Dius ***** válasza:
0%

Na nálunk hasonlóan "cuki" az anyai nagyi. Anyu és a húgai úgy lettek kondicionálva, hogy az anyjuknak mindig igaza van. Hiába önálló és határozott személyiségek, ha nagyanyám bekerül a képbe, átváltoznak szófogadó kislánnyá, mindegy mi történik.

Csinálhat bármit, elnézik neki minden szó nnálkül. Utólag lehet, hogy puffognak, de csak egymásnak, vagy nekem. A mamikának sosem.

Vol már nem egyszer, hogy pl egy koszos cuccot (jelen esetben egy 2 hete vett papucsot) bedobott a kazánba, mert lusta volt megtakarítani és a kölykei majd vesznek másikat (anyám még csak-csak, de a húgai nincsenek a legjobb anyagi helyzetben). Felváltva főznek hétvégén, mert már arra sem hajlandó, hogy valami egyszerűt összedobjon maguknak. Hétköznap viszik nekik a kaját egy főzdéből, de hétvégén és ünnepnapon nem. Saját pénzből veszik mindig az anyagot, mert nagyanyámnak 10 év munkaviszonya van egész életében, alig kap valami nyugdíjat, nagyapámé se túl sok. Így anyagilag is segíteni kell őket.

Nagyanyám nem hajnalndó takarítani (nagyapám egy régi baleset miatt nem nagyon tud járni), mindig büdös van és kosz. De nem engedi, hogy anyámék takarítsanak, olyankor csak a perlekedés van.

A nyáron előre le egyeztették, hogy mennek és csinálnak egy nagytakarítást, újra festik a helységeket. Ez az öreglánnyal előre le lett beszélve. Rábólintott. Kivettek mindhárman szabit arra a hétre, mikor odálltak a kapuba, hogy akkor jöttek takarítani és festeni, olyan patáliát csapott az öreglány, hogy fel akarják dúlni az otthonát, be sem engedte őket.

A lényeg, mamám is egy olyan személy, aki azt hiszi, körülötte forog a világ. Vanmég ezer dolog, amit nem írtam le, mert holnapig gépelhetném, de a lényeg, ő a kiskirálylány.

ma 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!