Nagyon szar ember vagyok, kérlek nyugtassatok meg? 16f A többi lent
Az iskolában panaszkodhattok a gyakorlati helyekre. Ha mindenkinek ez a tapasztalata, az azt jelenti, hogy ezek a gyakorlati helyek rosszak.
Nem számíthattál rá, hogy az orvos covid tesztre küld. Ne vedd magadra az ő döntésének felelősségét. Te csak egy-két napot akartál otthonmaradni. Nincs egy barátod az iskolában?
Szia, nincs ezzel semmi gáz, szóval nyugodj meg! Kedves srác vagy te. 🙂
De ha jól értem, akkor ők eröltetik rád a szakmát nem? Ezt nem nekik kellene eldönteni, hanem neked, ez a te életed, emellett állj ki.
Szerintem jobb lenne, ha át mennél érettségizni, ott nem csesztetnek.
+ előnyös, mert ha később majd a sofőrködés nem jön be, akkor tudsz menni főiskolára.
De az, hogy egy olyan szakmát csinálsz épp amiben nem fogsz dolgotni, ráadásul rosszul is érzed magad, annak nincs semmi értelme, ezt minnél hamarabb meg kell szüntetni. Ha tanácsra van szükséged nyugodtan írj privátban. Béke✌
Van géped, van neted. Ingyen le lehet tölteni egy csomó könyvet! Tanulj onnan, ha a tanulatlan gyökerek csak ugráltatni tudnak! Igénytelen nyomorultak, nem kell semmit magadra venni az ilyenektől! Arra áll a cerka, ha valakit csicskáztathatnak, mert szellemileg eddig terjednek..
A sofőr nem szakma. Nincs életed kamionosként és ott mégjobban lenyomnak majd, ha egy kis csíra vagy! Kirabolnak és megvernek majd, az erőszak sem ritka a nyomibb országokban! Ha pakolsz is, tönkre megy mindened 1 év alatt. Tanulj, ingyen van!
"Szerintem jobb lenne, ha át mennél érettségizni, ott nem csesztetnek."
Érettségi végig hallgattam, hogy milyen ronda szar vagyok, minek élek és hasonló kedvességeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!