Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyon szar ember vagyok,...

Nagyon szar ember vagyok, kérlek nyugtassatok meg? 16f A többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok. 16 éves vagyok a nagyszüleim nevelnek 11 éves korom óta. Nekem ők a legfontosabbak és egyedül ők szerettek engem igazán ebbe a sz#r életbe. Szakmát tanulók jelenleg másodikos vagyok. A munkások gyakorlaton kéthetente egy hetet vagyok folyamat csesztetnek és kibeszelnek, gúnyolódnak, csak mert nem értek ezekhez a dolgokhoz . Nem ismerem a szerszámokat meg semmit. Azért nem írom le mit tanulók mert szeretnék incoba lenni. Sok lemondással járt az hogy ők magukhoz vettek nyugdíj mellett dolgoznak stb. Én nem akarok szakmát de felfogtam hogy muszáj mert akarják hogy elvégezzem és tisztábban vagyok azzal hogy ez a minimum. De gyomor idegen van az egésztől már. Annyira féltem hogy ma nem is mentem be. Elmentem orvoshoz mondtam neki hogy hányinger és hasmenés. Erre elküldött covid tesztre. Szegény papámnak kell elvinnije. Tiszta idegek én miattam aggódnak meg minden. Nekem meg hatalmas bűntudatom van az egész miatt. Nem ezt érdemlik.... Úgy érzem hogy csak gondot okoztak azoknak akiket a világon a legjobban szerettek. Kérlek szóljatok hozzám valamit. A véleményetekre vagyok kíváncsi.

2021. nov. 9. 14:29
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Ingyenes a teszt. Hát ne mond meg, hogy kamuztál. Jobb lesz mindenkinek :-) Az orvos döntése, hogy tesztre küldött hányós-fosós tünetekkel. Ülj rá a szádra, hogy tudod előre a negatív eredményt. Egyébként pár nap alatt meglesz az eredményed, 1-2 nap és behívnak, rá 1-2 nap és lesz eredmény. A büntetésed meglesz amikor kitúrják a pálcával az agyadat, szóval megfizeted az árát:-))
2021. nov. 9. 15:48
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

Az iskolában panaszkodhattok a gyakorlati helyekre. Ha mindenkinek ez a tapasztalata, az azt jelenti, hogy ezek a gyakorlati helyek rosszak.

Nem számíthattál rá, hogy az orvos covid tesztre küld. Ne vedd magadra az ő döntésének felelősségét. Te csak egy-két napot akartál otthonmaradni. Nincs egy barátod az iskolában?

2021. nov. 9. 15:53
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Igen 27-es, bevett vicc, szerintem még annyira nem is rossz poén egyik-másik kitalált szerszámnév, csak a lényeget hagytad ki, hogy ez ott-akkor kinek vicces? A felnőtt manuszoknak, vagy a gyereknek akivel ezt kollektíve csinálják? Valamiért ritkán pécézik ki a főnököt, vagy a legmarkosabb kollégáikat, pedig azokon nagyobbakat lehetne kacagni.
2021. nov. 9. 15:56
 34/52 A kérdező kommentje:
Rendesek vagytok🙂 köszönöm
2021. nov. 9. 16:02
 35/52 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsenek barátaim. Csendes gyerek vagyok nem igazán beszélek sokat. Általában ha megszólalok ki forgatják a szavaimat. 1-2 emberrel vagyok beszélő viszonyban.
2021. nov. 9. 16:03
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Azzal az egy-két emberrel legyél sűrűbb beszélőviszonyban. Elég az, csak legyen.
2021. nov. 9. 16:06
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
Még gyerek vagy, ráadásul abban a korban, amikor az ember nagyon érzékenyen reagál minden ingerre. Bizonyára van a munkások között olyan is, aki segít neked, csak azt a személyt meg kell találni és nem kell szégyellned magad, kérj tőle segítséget, biztos, hogy még örülni is fog annak, hogy segíthet valakinek. Attól, hogy neked nem tetszik a szakma, az mégis csak szakma, tehát nyilván meg lehet tanulni és nem feltétlenül kell azt űznöd egész életedben, de legalább valami biztos pont lesz. Annak mindenesetre örülni kell, hogy legalább értékeled nagyszüleid szeretetét, így hát legyél nyitottabb irányukban is.
2021. nov. 9. 16:06
 38/52 anonim ***** válasza:
36%

Szia, nincs ezzel semmi gáz, szóval nyugodj meg! Kedves srác vagy te. 🙂

De ha jól értem, akkor ők eröltetik rád a szakmát nem? Ezt nem nekik kellene eldönteni, hanem neked, ez a te életed, emellett állj ki.

Szerintem jobb lenne, ha át mennél érettségizni, ott nem csesztetnek.

+ előnyös, mert ha később majd a sofőrködés nem jön be, akkor tudsz menni főiskolára.

De az, hogy egy olyan szakmát csinálsz épp amiben nem fogsz dolgotni, ráadásul rosszul is érzed magad, annak nincs semmi értelme, ezt minnél hamarabb meg kell szüntetni. Ha tanácsra van szükséged nyugodtan írj privátban. Béke✌

2021. nov. 9. 16:28
 39/52 anonim ***** válasza:
87%

Van géped, van neted. Ingyen le lehet tölteni egy csomó könyvet! Tanulj onnan, ha a tanulatlan gyökerek csak ugráltatni tudnak! Igénytelen nyomorultak, nem kell semmit magadra venni az ilyenektől! Arra áll a cerka, ha valakit csicskáztathatnak, mert szellemileg eddig terjednek..

A sofőr nem szakma. Nincs életed kamionosként és ott mégjobban lenyomnak majd, ha egy kis csíra vagy! Kirabolnak és megvernek majd, az erőszak sem ritka a nyomibb országokban! Ha pakolsz is, tönkre megy mindened 1 év alatt. Tanulj, ingyen van!

2021. nov. 9. 16:34
 40/52 anonim ***** válasza:
82%

"Szerintem jobb lenne, ha át mennél érettségizni, ott nem csesztetnek."

Érettségi végig hallgattam, hogy milyen ronda szar vagyok, minek élek és hasonló kedvességeket.

2021. nov. 9. 16:35
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!