Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyon szar ember vagyok,...

Nagyon szar ember vagyok, kérlek nyugtassatok meg? 16f A többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok. 16 éves vagyok a nagyszüleim nevelnek 11 éves korom óta. Nekem ők a legfontosabbak és egyedül ők szerettek engem igazán ebbe a sz#r életbe. Szakmát tanulók jelenleg másodikos vagyok. A munkások gyakorlaton kéthetente egy hetet vagyok folyamat csesztetnek és kibeszelnek, gúnyolódnak, csak mert nem értek ezekhez a dolgokhoz . Nem ismerem a szerszámokat meg semmit. Azért nem írom le mit tanulók mert szeretnék incoba lenni. Sok lemondással járt az hogy ők magukhoz vettek nyugdíj mellett dolgoznak stb. Én nem akarok szakmát de felfogtam hogy muszáj mert akarják hogy elvégezzem és tisztábban vagyok azzal hogy ez a minimum. De gyomor idegen van az egésztől már. Annyira féltem hogy ma nem is mentem be. Elmentem orvoshoz mondtam neki hogy hányinger és hasmenés. Erre elküldött covid tesztre. Szegény papámnak kell elvinnije. Tiszta idegek én miattam aggódnak meg minden. Nekem meg hatalmas bűntudatom van az egész miatt. Nem ezt érdemlik.... Úgy érzem hogy csak gondot okoztak azoknak akiket a világon a legjobban szerettek. Kérlek szóljatok hozzám valamit. A véleményetekre vagyok kíváncsi.

2021. nov. 9. 14:29
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
98%
Az iskolában, ahol elméleti oktatás van, nincs olyan oktató, akitől tudsz kérdezni? A munkások előtt vállald fel önmagad. Mondd meg, hogy tavaly majdnem egész évben online tanítás volt, nem tanultál semmit, legyenek szívesek segíteni neked és elmagyarázni, amit nem tudsz, mert meg akarod tanulni. A segítségkérésnek nehéz ellenállni, aki segít, az a jó ember színében tűnik fel saját maga előtt.
2021. nov. 9. 15:24
 22/52 anonim ***** válasza:
96%
Másik gyakorlati helyre menni esetleg? Egyik ismerősöm pincérnek tanult, őt durván csicskáztatták a gyakorlati helyén, be kellett mennie szabadnapjain is, ő váltott más helyre.
2021. nov. 9. 15:26
 23/52 kovpet ***** válasza:
100%
Nem te vagy szar ember, hanem az oktatási rendszer a szar.
2021. nov. 9. 15:34
 24/52 anonim ***** válasza:
85%
Van egy építőmérnök ismerősöm, már sokkal öregebb, mint te. Ugyanígy kezdte, építőiparban középiskolában, ugyanígy szívatták a melósok, és általában kiröhögték. Olyan szerszámokért küldték, ami nem is létezik, szerencsétlent verte a víz, hogy nem tudja melyik az, hiszen nem is tudta, hogy olyan nincs. Azokban a körökben ez a móka sajnos. Elment brigádhoz segédmunkásnak nyáron, ott csak kisebb szivatások, inkább az alázgatás, beszólogatás úgy, hogy jóba volt velük, a kollégáu(!) voltak. De ő volt a legfiatalabb, legsérülékenyebb, ennek a rétegnek meg több se kell. Vannak kivételek! Legyen eszed és ne vedd fel ezeket a basz o gatásokat, ne vedd észre amikor a melós forgatja a szemét, vagy húzgálja a száját! Azért vagy gyakorlaton, hogy most ne tudd, most csináld a hülyeségeket, bénázzál ne pedig a bizonyítvány után. Önvédelemből növessz magad köré egy képzeletbeli védőréteget! A nagyszüleidet azzal fogod boldoggá tenni, ha elvégzed ezt a szakmát. Ezt a hányós sztorit meg vidd végig, elmentek szűrésre, másnap negatív leszel oszt jóvan. Ne ragozd túl.
2021. nov. 9. 15:36
 25/52 anonim ***** válasza:
22%
Jaja, nem a diák cseszik tanulni teljes egy évig, a rendszer a szar. Ilyet kijelenteni hogy egy évig nem tanultak semmit..... nagyon ostobának kell lenni hogy ezt elhiggye az ember.
2021. nov. 9. 15:37
 26/52 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Másodikosként azért van fogalma az embernek a szakmájához kötődő szerszámokról"

Gyerekem tavaly végzős! ipari tanulókat kapott maga mellé. Halvány sejtésük sem volt semmiről. És fürtökben lógtak a gyerekemen, aki hajlandó volt őket emberszámba venni, beszélgetni velük, és megtanítani nekik azt a minimumot, amit az alatt a rövid idő alatt lehetett. Elmondásuk szerint a korábbi helyeiken nyűgök voltak, mert hátráltatták a munkát (ami tény), ezért csak szaladj ide-oda feladatot kaptak. Összességében azt hiszem elmondható, hogy ha az adott helynek van szüksége munkaerőre, és a tanuló megfelelőnek látszik (hozzáállása alapján), akkor hajlandóak energiát feccölni abba, hogy tudása is legyen, egyébként nem nagyon.

Kérdező! Nem vagy szar ember. Nincs lehetőséged másik helyet keresni? A nagyszüleid azt szeretnék, ha lenne egy szakma a kezedben, amivel akkor is boldogulsz, amikor ők már nem tudnak támogatni. Ezen kívül nem árt, ha van egy olyan szakmád, amivel meg tudod keresni a jogosítványok árát, és akkor nyugodtan mehetsz sofőrnek, mert bármikor kiszállhatsz, ha úgy alakul.

2021. nov. 9. 15:40
 27/52 anonim ***** válasza:
27%
"Olyan szerszámokért küldték, ami nem is létezik, szerencsétlent verte a víz, hogy nem tudja melyik az, hiszen nem is tudta, hogy olyan nincs" ez nem több egy bevett viccnél, amivel minden újoncot ugratnak. Baszogatni azt szokták, aki szarik bele mindenbe, és a többi megszakad mert helyette is dolgozni kell.
 28/52 A kérdező kommentje:
Köszi szépen rendes tőletek kicsit meg is nyugodtam. Csak az fáj nagyon hogy csalódtak bennem és mérgesek is rám mert tudják hogy hazudtam. Főleg a negatív teszt után majd. Meg azért is mérgesek mert így nem egy nap esik majd ki hanem kb 1 hét mert majd csak akkor lesz teszt amikor telefonálnak (akkor mondják meg hogy mikor és hol) hála az égnek ingyenes ha jól olvastam ha házi orvos kéri viszont a kórház vagy mi ahová kellenne majd menni 20-25km
 29/52 A kérdező kommentje:
A többi osztály társaim is ugyanúgy ezekre panaszkodnak velük is így ki tolnak. A többi hely se jobb sajnos. Esetleg egy gyár de ott nem igazán tanulnám meg az a baj
2021. nov. 9. 15:43
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudják meg hogy hazudtál. A negatív teszt nem jelenti azt hogy hazudtál. Mástól is fájhatott a hasad aztán elmúlt. Ennyi az egész.
2021. nov. 9. 15:44
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!