Mi egy nagyszülő dolga/kötelessége? Milyen egy jó nagyszülő, mik a feladatai?
Sziasztok!
Azért tettem fel a kérdést, mert megkaptam 2 hete a menyemtől, hogy én még nem értem meg a nagyszülőségre. Nem tudom ez mit jelent, lehet 2020-ban más a "dolga" a nagyszülőknek mint az én időmben és azóta nagyot változott a világ.
Érdekelne, hogy Nektek mi a véleményetek erről.
Kedves Nagyi!
Az én nagyszüleim telibe szartak rám, és ezt úgy mondom most neked, hogy nyugodtan végezd a dolgod.
Nem te vállaltad a gyereket, hanem a kedves gyermeked és a párja, szóval TE NEM GYERMEKMEGŐRZŐ VAGY! Ha dolgod van menj, ha pedig ráérsz és alkalmas neked, akkor keresheted TE IS az unokát.
Nehogy már a te idődet osszák be.
Arra kérlek, hogy állj végre a sarkadra és oszd ki a kedves kis családod, mert nagyon el vannak szállva maguktól.
Azért ha vigyázol az unokadra az neked kihazsbalas ?
Amúgy nem is lennel kiváncsi a gyerekre ? A heti egy nemsok
Látni Nekemis a másik nagyi alig látja nincs is kötődés köztük pedig nem mondtam neki semmit ezügyben!
A heti 1 nem sok, ha nincs mellette munkád, házad, kerted, tanulnivalód és magánéleted. Illetve sokszor 1 szabadnapod van, amin meghalni sincs erőd, mert annyi dolgod van.
Szóval volt, hogy kimaradt 1 hét, hogy a saját dolgaimat is tudjam intézni.
Egyébként az én nagyszüleim leköltöztek vidékre, havi 1x láttam őket és imádtam mindkettőt. Ellentétben azokkal a nagyszüleimmel, akik 1 utcára laktak tőlünk. Szóval ebben semmi logika nincsen.
Felnőttként nincs benne logika de én a gyerek szempontjából mondtam.
Ha nem lat nem torodsz vele nem fog kötődni. Tapasztalatból írom ezt.
És nálunk is mindkét nagyi dolgozik még.
Nem bántásból írtam ezt hanem mert ha az unokát nézed akkor látni fogod ,hogy nem sok az a heti egy.
Ha nem mész a gyereknek is rossz értem h a meny a célpont de mégis lehet a gyerek várja h nagyival lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!