Miért gondolják a fiatal szülők, hogy a nagyszülőknek egyetlen céljuk és kötelességük, hogy ugráljanak az unokák körül?
En ezt nem erzem. Mostanaban fiatal szulo nincs is:-/, a szules ideje elegge kitolodott es ha kiszamolod az atlag 32 eves "fiatal szzlonek" olyan 32+ 24 eves korban szult anyukaja mar 56 eves.
Na nezd meg a mostani bocs de ez a magyar valosag atlag 55-60 eveseket. Na azok nem azok a nagyon fiatalo nagymamak. Hanem elegge leharcolt eletunt haziasszonyok akik elhizottak es mar varjak a nyugdijazast. Szoval szerintem ok pont hogy még mindig nagyobbreszt szivesebben unokaznak es nyaggatjak a gyermektelen 30 feletti gyerekeiket hogy jaaaaaaj mikor lesz maaaaar nekeeeeem unokam. :-)
En a te altalad irtakat inkabb csak egy vegletkent latom, hogy a mondjuk most negyveneves amugy 20 evesen megesett lanyanyuka a 20 eves szinten megesett lanya/fia gyereket nem szivesen patyolgatja, de hat a 20 eves gyereke meg még nagson bulizna. Na de ez ritkasag...
"kicsit már élni szeretne."
????????????????
Ha ekkora teher a gyerek, akkor ne akarjon. Ha ""élni szeretne"", akkor élhetett volna úgy, hogy nincs gyerek.
Én lemertem írni ezt kedves utolsó, kitöröltették,nyugi téged is kifognak töröltetni,ráérős nyuggeréknek fáj az igazság, rendelni oké,törödni vele nem. :(
36N
Akik így gondolják, azok nem nőttek fel ahhoz hogy szülők legyenek. Nem a nagymamámanak kell szülni gyereket, hogy majd ő el lesz vele. Persze van olyan, hogy apa, anya együtt dolgozik, ilyenkor jól jön. De gyereket úgy kell vállalni, hogy tudjuk a párunkkal a kapacitásunkat ezen a téren.
Persze az megint más, ha direkt nem akar a nagymama kapcsolatot teremteni az unokával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!