Mivel ma mindenszentek van, ezért egy szép verset vagy idézetet szeretnék kitenni a nagyszüleim emlékére. Esetleg valaki tud egy gyönyörű verset/idézetet ami kimondottan a nagyszülőknek szól?!
Off : Arról h ez mennyire normális meg helyes attól függetlenül nem ez volt a kérdés... Akik erre nem tudnak válaszolni minek írnak ??
On : Bocsánat h írtam de ez annyira idegesítő h nem írnak normalis választ . Én se tudok neked segíteni sajnos de ha beütöd a neten biztos találsz vmit :)
Noha nem vagyok egy nagy facebbok párti kerestem neked, mivel nem kaptál még érdemben semmit. (:
Beütöttem, hogy nagyszülős idézetek és ezt adta ki.
#3. ki mondta neked hogy kötelező ide írnod? annyira birom az ilyen embereket,akik a másiknak csak a rosszat akarjak es direkt hozzászól,de ettol függetlenül mindenki leszarja a véleményedet. a Facebook is egy sajat profil,akinek nem tetszik fel lehet függeszteni,illetve aki nem kedveli,hogy mit osztok meg es mit nem az nyugodtan törölhet. a masik meg hogy soha nem szoktam megosztani rajta semmit. most az egyszer azt erzem (szive joga az embernek),hogy valami szépet en IS kiteszek a nagyszüleim emlékére.
a többi válaszolónak koszonom,en is rengetegszer beütöttem hogy nagyszülőknek búcsú,nagyszülőknek gyász stb stb de egyetlen egyet sem talaltam ami kimondottan szep is es nagyszülőknek szol 😊 koszonom szepen!
UI: aki csak a rosszat akarja ide irni az inkabb tartsa meg magának. üdv 😉
Öreg fának kidőlt törzse,
Két szép hajtás nőtt belőle.
Új hajtások sok virága,
Emlékeztet a vén fára.
ez nem kifejezetten nagyszülőknek szól, de szerintem nagyon szép :)
Ne jöjj el sírva síromig,
Nem fekszem itt, nem alszom itt;
Ezer fúvó szélben lakom
Gyémánt vagyok fénylő havon,
Érő kalászon nyári napfény,
Szelíd esőcske őszi estén,
Ott vagyok a reggeli csendben,
A könnyed napi sietségben,
Fejed fölött körző madár,
Csillagfény sötét éjszakán,
Nyíló virág szirma vagyok,
Néma csendben nálad lakok
A daloló madár vagyok,
S minden neked kedves dolog…
Síromnál sírva meg ne állj;
Nem vagyok ott, nincs is halál.
(Mary Elizabeth Frye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!