Mindenkinél "szalad" a ház? MIndenkinek jó készülődést és gyönyörű szép karácsonyt kívánok! :-)
Köszi, neked is!
Tegnap még egy utolsó vásárlás alatt Pesten a tömegnyomorban végigment rajtam a karácsony lánctalpas szelleme, de ma már sokkal jobban érzem magam, estére jó lesz minden!
Na hát ami itt van... Tegnap barátnőmmel éjjel sütöttünk, ragad a konyha :) Még jó, hogy ma este magam mögött hagyom ezt a rumlit (pedig tegnap még fényes rend volt), mert megyünk anyukámékhoz Karácsonyozni :)
Neked is nagyon boldog Karácsonyt kívánok!
Hogy mindenkinek szalad-e, azt nem tudom. Elmondom, nálunk mi van:D
Csak az érthetőség kedvéért: vagyunk ketten szülők (46/N, 60/F) A férjem előző házasságából van két gyerek, nekik összesen 6 sarj. A mi házasságunkból 4 fiú (19,21,23,25 évesek)Számtalan barát, évfolyamtárs.
Reggel arra ébredtem, hogy bontják a házat.
Az összses gyerekünk, unokástul, férjestül-feleségestül itt nyüzsög+ legalább 8-10(még nem tudtam megszámolni) barát, barátnő.
A konyhámban pillanatnyilag egy tetőtől talpig bőrruhába öltözött fiatalember főz valamit, közben olaszul kiabál. Egy lila-sárga hajú lány kumprit pucol, közben franciául vitatkozik egy arab fiatalemberrel, aki angolul válaszolgat, közben valami mézes gombócokat gyárt. A legidősebb fiunk macimintás pizsamában szalonnát eszik-mindezt a fürdőkádon ülve, közben eteti a 3 éves unokaöccsét. A párom öltönyben, ám mezítláb próbál rendet teremteni, de senki nem figyel rá. Többen madarat idomítanak a kertben. Az unokák egy része+egy ismeretlen nemzetiségű fiú a tengerimalacoknak futóversenyt rendezett a nappaliban...most próbálják megtalálni a malackákat. A macska szerintem már megbolondult, mert a papírkosárban ül. Engem kizavartak, mert majd ők elkészítik a karácsonyi menüt. A maradék gyerekeink+maradék unoka+pár ismeretlen a fát díszítik, közben legalább 3 nyelven ordibálnak.
Én fogtam egy üveg bort, és a férjem dolgozószobájába menekültem. Most ide irkálok, miközben "szalad" a ház:DDD
Bevallom, nagyon élvezem!
Nem, nálam nem szalad, pedig holnapután költözöm... :P
Neked is boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!