Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha egy csajnak a buliba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy csajnak a buliba azt mondjátok (nem részegen) hogy milyen gyönyörű meg hogy milyen szép, akkor azt azért mondjátok mert úgy gondoljátok, vagy csak azért hogy hátha így megengedi a hogy megd*gjátok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
az a csaj idióta aki ezért engedi x'D
2011. okt. 2. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, hogy lehet általánosítani. Biztos vannak olyan férfi arcok, akik ennyire nyálasak, én viszont biztos, hogy ilyet maximum dugás kedvéért mondanék, de inkább azért se.
2011. okt. 2. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Nekem tök mindegy miért mondja valaki, megdugni úgyse engedem magam, a bók viszont mindenkitől jó érzés :D
2011. okt. 2. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem, inkább feszültségoldásnak jó :) Bár én nem vagyok bulizós típus. De jól esik másnak bókolni, főleg ha tényleg szép az illető :) Bókolni annak is lehet, akitől egyáltalán nem akarok semmit. Mert örömet okoz, ha ezzel valakinek örömet okozok.

18/F

2011. okt. 2. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ha ilyet mondok egy lánynak akkor azt így is gondolom,nem csak azért,hogy engedje magát.
2011. okt. 2. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
én soha nem mondtam egy lánynak sem h szép vagy vki nagyon utálja ezt meg minden gyökér sztem ugyan ezt ismétli >>> azt amit lát... de gondolom egy felületes p*csának elég ennyi h szép vagy és örül
2012. júl. 3. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy mosolygós aranyos lány, aki nem beképzelt, az biztos ,hogy örömmel veszi, ha őszintén ,nem nyomulósan mondja valaki neki, hogy olyan szép vagy! ezzel semmi gond nincs szerintem. Ez csak ostoba sztereotipia, hogy a nők már unják. Egyszerüen tudomásul kell venni, hogy nem szinészek vagyunk, nem előadóművészek, nem egyszemélyes szórakoztatóipar, hanem emberek, akik közeledni akarnak egymáshoz, és ha jószándékkal teszed, akkor teljesen mindegy ,hogy mit mondasz, főleg ha tetszel is neki, akkor meg inkább csak irányjelző szerepe van egy jószándékú dícséretnek. Így legalább tudja a másik fél, hogy fontos vagy számára. Ez a találj ki minél csícsásabb felvágós dumákat divatolás csak a kis diszkópatkány unatkozó emberkéknek a hóbortja. Egy igazi normális lány én még hiszek benne, hogy örül "egy nagyon szép vagy" / gyönyörű vagy" megjegyzésnek is. A szándék a fontos!
2012. aug. 9. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!