Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinél "szalad" a ház?...

Mindenkinél "szalad" a ház? MIndenkinek jó készülődést és gyönyörű szép karácsonyt kívánok! :-)

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 11:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kicsit szalad. A pogim sótlan lett, sebaj. :D
2009. dec. 24. 12:04
 12/18 A kérdező kommentje:

Tegnap még mi is a big tömegbe vásárolgattunk de ma már minden ok.

Kaja kész,fa kész,még egy kis takaritás meg a csomagolás.

-----------------------------

Az elrontott süti is finom !!! :-)

Ha a bőrruhás szakács végzett Nálad ,átküldheted ide :-)

Jó sürgés-forgást és legyen a fa alatt amit kívántatok !!

2009. dec. 24. 12:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Miért pontoztátok le a 11:29-est? Annyira édes dolgokat írt :)
2009. dec. 24. 12:23
 14/18 A kérdező kommentje:

lepontozták?

Pedig olyan aranyosak.

A gazdagoknak is joguk van a boldogsághoz meg a nagy családhoz.:-)

-------------------

Olvassátok el a "Kinek szúrták el a karácsonyát ? "kérdésnél a válaszokat.

Az az ami szomorú...:-(

2009. dec. 24. 12:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

12:10 Küldöm a bőrruhást, bár még vadul főz. Senki nem tudja hogy mit, de jó az illata(a kajának).

Közben kiderült, hogy sütit sütni egyik sem tud, úgyhogy befogtak dolgozni engem is. Most nem férek a sütőhöz, ezért visszalestem.

Az nem baj, ha lepontoztak. Örülök-bár ha csak ilyen nyakatekert módon is- örömet tudtam szerezni valakinek:)

Valóban gazdagok vagyunk, de nem úgy, ahogy sokan hiszik. A családban mindenki dolgozik. A fiúk is, 16 éves koruk óta. Mióta egyetemre járnak, eltartják önmagukat, suli mellett dolgoznak. Az egyik pl. étteremben mosogat+fordítást vállal, a másik egy költöztetőcégnél cipekedik) A férjem, és én is napi 12-14 órát dolgozunk. Megélünk, de nem mondanám hogy gazdagok vagyunk. Nyaralni még a házasságunk elején voltunk, azóta nem. De mindenünk megvan, ami szükséges, szeretjük egymást, boldogok vagyunk.

Kellemes, békés Karácsonyt, jó készülődést mindenkinek!:)

2009. dec. 24. 13:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

11:49 (visszafelé olvasok:D)

Van még 20 évetek, hogy ilyen nyüzsis nagy családot álmodjatok magatok köré. Most élvezzétek a nyugalmat, mert ha szaporodik a család, örökre lemondhattok róla:)

Békés szép ünnepeket kivánok. A picinek külön is!:)

2009. dec. 24. 13:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jó nektek :) Remélem ennyi idős koromra nekem is ilyen nyüzsgő, népes családom lesz :) Egyenlőre van egy két éves fiam, kezdésnek nem rossz :D
2009. dec. 24. 13:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi egészen jól állunk. Fa áll, süti van (már amennyit a bátyám hagyott belőle) és a főzés is halad. Mi csak négyen vagyunk szülők, bátyám meg én...jó lenne annyi emberrel ünnepelni mint a bőrruhás-szakácsos hozzászóló...kicsit irigy vagyok...
2009. dec. 24. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!