Mindenkinél "szalad" a ház? MIndenkinek jó készülődést és gyönyörű szép karácsonyt kívánok! :-)
Tegnap még mi is a big tömegbe vásárolgattunk de ma már minden ok.
Kaja kész,fa kész,még egy kis takaritás meg a csomagolás.
-----------------------------
Az elrontott süti is finom !!! :-)
Ha a bőrruhás szakács végzett Nálad ,átküldheted ide :-)
Jó sürgés-forgást és legyen a fa alatt amit kívántatok !!
lepontozták?
Pedig olyan aranyosak.
A gazdagoknak is joguk van a boldogsághoz meg a nagy családhoz.:-)
-------------------
Olvassátok el a "Kinek szúrták el a karácsonyát ? "kérdésnél a válaszokat.
Az az ami szomorú...:-(
12:10 Küldöm a bőrruhást, bár még vadul főz. Senki nem tudja hogy mit, de jó az illata(a kajának).
Közben kiderült, hogy sütit sütni egyik sem tud, úgyhogy befogtak dolgozni engem is. Most nem férek a sütőhöz, ezért visszalestem.
Az nem baj, ha lepontoztak. Örülök-bár ha csak ilyen nyakatekert módon is- örömet tudtam szerezni valakinek:)
Valóban gazdagok vagyunk, de nem úgy, ahogy sokan hiszik. A családban mindenki dolgozik. A fiúk is, 16 éves koruk óta. Mióta egyetemre járnak, eltartják önmagukat, suli mellett dolgoznak. Az egyik pl. étteremben mosogat+fordítást vállal, a másik egy költöztetőcégnél cipekedik) A férjem, és én is napi 12-14 órát dolgozunk. Megélünk, de nem mondanám hogy gazdagok vagyunk. Nyaralni még a házasságunk elején voltunk, azóta nem. De mindenünk megvan, ami szükséges, szeretjük egymást, boldogok vagyunk.
Kellemes, békés Karácsonyt, jó készülődést mindenkinek!:)
11:49 (visszafelé olvasok:D)
Van még 20 évetek, hogy ilyen nyüzsis nagy családot álmodjatok magatok köré. Most élvezzétek a nyugalmat, mert ha szaporodik a család, örökre lemondhattok róla:)
Békés szép ünnepeket kivánok. A picinek külön is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!