Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/355 anonim ***** válasza:
0%
Izgalmas téma......
2010. júl. 9. 05:53
 82/355 anonim ***** válasza:
67%
valahol jó ötletnek tartom,viszont vhol elég megalázó,és olykor balul sülhet el a dolog. lehet h egy több éves kapcsolatot rombolna le a teszt eredménye. MI van ha a férfi és a nő vágyik babára,de vmiért nem jön össze,és egy félre lépésből meg összejön? Az apa a boldogtudatlanság helyett kap egy iylen sokkot
2010. júl. 9. 07:02
 83/355 anonim ***** válasza:
78%

Komolyan én nem engedném meg hogy jogilag kötelezzenek erre a tesztre.én tudom hogy a kitől van a gyerek.Nagyon megalázó lenne ha ezt vizsgálgatnák.Nincs semmi rejtegetni valóm.Jah amúgy nálam se a biológiai apa neveli a gyereket és nem azért mert egy ribanc vagyok hanem mert sajnos az "apuka"nem érdekelte a családja.Így sajnos elváltunk.A párom sajátja ként neveli a fiamat,kicsi kora óta.Sőt annyira hasonlítanak egymásra,hogy mindenki azt hiszi,hogy ö a biológiai apukája.Most akkor a volt férjem pereskedjen,kérjen vizsgálatot???

25/N

2010. júl. 9. 07:35
 84/355 anonim ***** válasza:
78%

Hát nem tudom én úgy vagyok vele, hogy ha arra kerül a sor és gyereket vállalunk és utána együtt vagyunk, szeretjük egymást stb. Akkor a gyerek akkor is az enyém ha ő előzőleg megharagudott rám és félrek.úrt valakivel.

Nem érdekel, hogy biológiailag ki az apja, együtt vagyunk, szeretjük a gyereket felneveljük, kész.

Mondjuk ha lenne egy kis szöszi gyerekem vagy vöröske akkor azért biztos hanyatt esnék.

Mert én barna vagyok a párom pedig fekete. :D

És egyetértek azzal,hogy a HÖLGYEKET ne alázzuk meg ilyen vizsgálattal. Akkor sem, ha rutinvizsgálat (lesz,lenne majd később).

A hölgy alatt értem a tisztességes, kedves, aranyos nőket, akik tényleg igazi nők.

2010. júl. 9. 07:38
 85/355 anonim ***** válasza:
82%

Kedves Kérdező

Én sem értek egyet, azzal, hogy mindenkinél csinálják meg a vizsgálatot. Aki nem ért egyet az apasággal, az meg úgyis megcsináltathatja :-D

Egy párkapcsolat a bizalomra épül. Pont ezt rombolja le ez a módszer. Hisz alapvetően azt feltételezi, hogy nem a övé a gyerek, nem pedig azt, hogy az övé.

Ez a tisztes párokat sérti a legjobban. Nekem is 3 lányom van a férjemtől (BIZTOS). Ha valaki arra kötelezne, vagy gyanúsítana, hogy csináljak apaságit, belemennék, de soha többé nem állnák szóba vele. Mert a szavahihetőségemet vonta kétségbe. Innentől kezdve nincs bizalom.

A kötelező tesztnek csak annyi értelme van, hogy apucinak ne kelljen anya szemébe néznie maikor kétségbe vonja az apaságot. És amikor kiderül, hoy mégis ő az apa, akkor mondhatná, hogy de az állam követelte meg a vizsgálatot.

Amúgy van egy régi mondás: Nem az a fontos kinek a kakasa csinálta, az én tyúkom tojta :-D

2010. júl. 9. 07:46
 86/355 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ha már kötelező lesz a nőkre nézve ez a dolog akkor a pasikat is nézzék meg minimum hazugságvizsgálóval, hogy ők nem mentek-e félre és nem csináltak-e más nőnek is gyereket.

Oda-vissza!

2010. júl. 9. 08:24
 87/355 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, te hány éves vagy, hány normális kapcsolattal a hátad mögött? Gyanítom, eggyel se. Ennek ugyanis a kölcsönös bizalom az alapja. A probléma nem ott kezdődik, amikor valaki félredug, hanem ott, amikor megszűnik a bizalom. Ez lehet a félredugás előtt és után is.

Én személy szerint a bizalmatlanság semmilyen formáját nem tűröm el, de ízlés dolga. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Ha ilyen betegesen rettegsz attól, hogy más csinál a (leendő) feleségednek gyereket, az a te személyes problémát, aminek az oka az alacson önértékelés és a kisebbrendűségi komplexus. Javaslom, dolgozz ezeken, mert egészséges önértékelés hiányában sosem lesz normális kapcsolatod, és ez nem a nőd hibája lesz.

Másik dolog: ha egy kapcsolatban megcsalás történik, sosem kizárólag a megcsaló a hibás, és sosem kizárólag a megcsalt fél. Lehet mutogatni a másikra, meg hazudni ömnagunknak, de a pár-kapcsolat és a házasság attól párkapcsolat, hogy ketten együtt vagyunk felelősek érte. Egyedül semmit nem lehet elrontani, mindenhez 2 ember kell. Ezt jól jegyezd meg.

Amúgy meg... ne vegyél el olyan nőt, aki nem "méltó". Hogy ezt honnan tudhatod előre? Ön- és társismeret, kizárólag rajtad múlik? Hazudott? Ugyan már, max. TE nem akartad meglátni az igazságot. De ez soha nem a másik hibája, csakis a tied. Nem ideálokat kell szeretni, hanem hús-vér embereket elfogadni olyannak, amilyenek. Akkor nem ér meglepetés.

Mindazonáltal jogod van összegyűjteni a pénzt és megcsináltatni a vizsgálatot, ha találsz nőt, aki eltűri (szerintem a bizalmatlanság nem érdemel "elnéző mosolyt", inkább szánalmas), de az én TB-met költsük inkább valami értelmesebb dologra. És az adómnak is tudnék jobb helyet, mint börtönt építeni belőle, ahol félredugó asszonyokat etetek, itatok, finanszírozom a továbbtanulásukat meg az internetet. Mert ugye Magyarországon mindent lehet, a munka is opcionális a börtönökben.

Intézze el otthon mindenki a problémáit és dolgozzon, ez sokkal jobb hatással lesz a nemzetgazdaságra, hidd el. Vagy te el akarod tartani őket, mert megérdemlik?

És akkor térjünk át arra, mi van azokkal a pasikkal, akik gyereket csinálnak a nőknek. Neeeem, kedves barátom, ekkor sem kizárólag a nők hibásak! A gyerekhez is 2 ember el, 1 db nő és... milyen meglepő, 1 db férfi!! Ja, hogy azt hitték, védekeznek... Nos, hinni a templomban kell. Ha nem akarsz gyereket, akkor meg húzz gumit a farkadra.

Vagy az ilyen pasik is mennek szépen a börtönbe a fent említett nőkkel? Az szuper lesz! Egyébként gratulálok, neked sikerült az, ami eddig egy kormánynak sem! A munkaképes lakosság egy részét bebörtönözted és megoldottad a munkanélküliséget.

2010. júl. 9. 09:12
 88/355 A kérdező kommentje:

8:24

Az ötleted jogos, de jelenleg a techika nem teszi lehetővé a megvalósítását ( 100.000.000 vizsgálatot kellene egyidőben elvégezni), de egyszer ez is lehetővé fog válni.

Akkor érdemes lesz lesz felvetni, ahogyan ezt is .

2010. júl. 9. 09:13
 89/355 A kérdező kommentje:

"Apuka gyerektartást nem fizetett,csak az élvezeti részét vette ki a gyerekből.

Szóval javasolnám apuka megbüntetését is,egy esetleges fütykös vágással."

Aha, értem, szóval a félrement hölgyekkel legyünk elnézőek, börtönt semmiképpen se, a férjek esetében viszont csonkítás legyen a büntetés.

A megszokott kettős mérce ismét.

2010. júl. 9. 09:23
 90/355 A kérdező kommentje:

09:12

" Egyedül semmit nem lehet elrontani, mindenhez 2 ember kell"

Ehhez a csaláshoz egyetlen ember is elég, az aki elhallgatja az esetleges lehetőséget a kakukkfiókára. Ebben a férfinak semmi része nincsen, ezt a döntést nem képes befolyásolni. Ezt be kellene látnod.

2010. júl. 9. 09:26
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!