Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Komolyan én nem engedném meg hogy jogilag kötelezzenek erre a tesztre.én tudom hogy a kitől van a gyerek.Nagyon megalázó lenne ha ezt vizsgálgatnák.Nincs semmi rejtegetni valóm.Jah amúgy nálam se a biológiai apa neveli a gyereket és nem azért mert egy ribanc vagyok hanem mert sajnos az "apuka"nem érdekelte a családja.Így sajnos elváltunk.A párom sajátja ként neveli a fiamat,kicsi kora óta.Sőt annyira hasonlítanak egymásra,hogy mindenki azt hiszi,hogy ö a biológiai apukája.Most akkor a volt férjem pereskedjen,kérjen vizsgálatot???
25/N
Hát nem tudom én úgy vagyok vele, hogy ha arra kerül a sor és gyereket vállalunk és utána együtt vagyunk, szeretjük egymást stb. Akkor a gyerek akkor is az enyém ha ő előzőleg megharagudott rám és félrek.úrt valakivel.
Nem érdekel, hogy biológiailag ki az apja, együtt vagyunk, szeretjük a gyereket felneveljük, kész.
Mondjuk ha lenne egy kis szöszi gyerekem vagy vöröske akkor azért biztos hanyatt esnék.
Mert én barna vagyok a párom pedig fekete. :D
És egyetértek azzal,hogy a HÖLGYEKET ne alázzuk meg ilyen vizsgálattal. Akkor sem, ha rutinvizsgálat (lesz,lenne majd később).
A hölgy alatt értem a tisztességes, kedves, aranyos nőket, akik tényleg igazi nők.
Kedves Kérdező
Én sem értek egyet, azzal, hogy mindenkinél csinálják meg a vizsgálatot. Aki nem ért egyet az apasággal, az meg úgyis megcsináltathatja :-D
Egy párkapcsolat a bizalomra épül. Pont ezt rombolja le ez a módszer. Hisz alapvetően azt feltételezi, hogy nem a övé a gyerek, nem pedig azt, hogy az övé.
Ez a tisztes párokat sérti a legjobban. Nekem is 3 lányom van a férjemtől (BIZTOS). Ha valaki arra kötelezne, vagy gyanúsítana, hogy csináljak apaságit, belemennék, de soha többé nem állnák szóba vele. Mert a szavahihetőségemet vonta kétségbe. Innentől kezdve nincs bizalom.
A kötelező tesztnek csak annyi értelme van, hogy apucinak ne kelljen anya szemébe néznie maikor kétségbe vonja az apaságot. És amikor kiderül, hoy mégis ő az apa, akkor mondhatná, hogy de az állam követelte meg a vizsgálatot.
Amúgy van egy régi mondás: Nem az a fontos kinek a kakasa csinálta, az én tyúkom tojta :-D
Szerintem ha már kötelező lesz a nőkre nézve ez a dolog akkor a pasikat is nézzék meg minimum hazugságvizsgálóval, hogy ők nem mentek-e félre és nem csináltak-e más nőnek is gyereket.
Oda-vissza!
Kérdező, te hány éves vagy, hány normális kapcsolattal a hátad mögött? Gyanítom, eggyel se. Ennek ugyanis a kölcsönös bizalom az alapja. A probléma nem ott kezdődik, amikor valaki félredug, hanem ott, amikor megszűnik a bizalom. Ez lehet a félredugás előtt és után is.
Én személy szerint a bizalmatlanság semmilyen formáját nem tűröm el, de ízlés dolga. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Ha ilyen betegesen rettegsz attól, hogy más csinál a (leendő) feleségednek gyereket, az a te személyes problémát, aminek az oka az alacson önértékelés és a kisebbrendűségi komplexus. Javaslom, dolgozz ezeken, mert egészséges önértékelés hiányában sosem lesz normális kapcsolatod, és ez nem a nőd hibája lesz.
Másik dolog: ha egy kapcsolatban megcsalás történik, sosem kizárólag a megcsaló a hibás, és sosem kizárólag a megcsalt fél. Lehet mutogatni a másikra, meg hazudni ömnagunknak, de a pár-kapcsolat és a házasság attól párkapcsolat, hogy ketten együtt vagyunk felelősek érte. Egyedül semmit nem lehet elrontani, mindenhez 2 ember kell. Ezt jól jegyezd meg.
Amúgy meg... ne vegyél el olyan nőt, aki nem "méltó". Hogy ezt honnan tudhatod előre? Ön- és társismeret, kizárólag rajtad múlik? Hazudott? Ugyan már, max. TE nem akartad meglátni az igazságot. De ez soha nem a másik hibája, csakis a tied. Nem ideálokat kell szeretni, hanem hús-vér embereket elfogadni olyannak, amilyenek. Akkor nem ér meglepetés.
Mindazonáltal jogod van összegyűjteni a pénzt és megcsináltatni a vizsgálatot, ha találsz nőt, aki eltűri (szerintem a bizalmatlanság nem érdemel "elnéző mosolyt", inkább szánalmas), de az én TB-met költsük inkább valami értelmesebb dologra. És az adómnak is tudnék jobb helyet, mint börtönt építeni belőle, ahol félredugó asszonyokat etetek, itatok, finanszírozom a továbbtanulásukat meg az internetet. Mert ugye Magyarországon mindent lehet, a munka is opcionális a börtönökben.
Intézze el otthon mindenki a problémáit és dolgozzon, ez sokkal jobb hatással lesz a nemzetgazdaságra, hidd el. Vagy te el akarod tartani őket, mert megérdemlik?
És akkor térjünk át arra, mi van azokkal a pasikkal, akik gyereket csinálnak a nőknek. Neeeem, kedves barátom, ekkor sem kizárólag a nők hibásak! A gyerekhez is 2 ember el, 1 db nő és... milyen meglepő, 1 db férfi!! Ja, hogy azt hitték, védekeznek... Nos, hinni a templomban kell. Ha nem akarsz gyereket, akkor meg húzz gumit a farkadra.
Vagy az ilyen pasik is mennek szépen a börtönbe a fent említett nőkkel? Az szuper lesz! Egyébként gratulálok, neked sikerült az, ami eddig egy kormánynak sem! A munkaképes lakosság egy részét bebörtönözted és megoldottad a munkanélküliséget.
8:24
Az ötleted jogos, de jelenleg a techika nem teszi lehetővé a megvalósítását ( 100.000.000 vizsgálatot kellene egyidőben elvégezni), de egyszer ez is lehetővé fog válni.
Akkor érdemes lesz lesz felvetni, ahogyan ezt is .
"Apuka gyerektartást nem fizetett,csak az élvezeti részét vette ki a gyerekből.
Szóval javasolnám apuka megbüntetését is,egy esetleges fütykös vágással."
Aha, értem, szóval a félrement hölgyekkel legyünk elnézőek, börtönt semmiképpen se, a férjek esetében viszont csonkítás legyen a büntetés.
A megszokott kettős mérce ismét.
09:12
" Egyedül semmit nem lehet elrontani, mindenhez 2 ember kell"
Ehhez a csaláshoz egyetlen ember is elég, az aki elhallgatja az esetleges lehetőséget a kakukkfiókára. Ebben a férfinak semmi része nincsen, ezt a döntést nem képes befolyásolni. Ezt be kellene látnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!