Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
 351/355 anonim ***** válasza:
49%

Én a tisz tatutt vadok...

Mikor lesz az az új törvény, hogy a pasik szülhessék a gyerekeket?

Ez lenne az egyetlen kívánságom!

Hehe...

Nem kell erre sem sokat várni!

2010. szept. 12. 22:25
 352/355 A kérdező kommentje:
No lett még egy állam európai, ahol törvénybe akarják iktatni.
2010. okt. 14. 21:58
 353/355 anonim ***** válasza:

Mikor lesz az, hogy egy nő büntetőjogi felelőssége legyen az, hogy az apasági rovatba a biológiai apa neve kerüljön. Ettől eltekintve csak a nevelőapa írásos nyilatkozatával lehetséges.

Ha pedig hatodik, börtönbe kerül csalás és okirathamisítás vádjával.

2014. okt. 3. 15:09
 354/355 anonim ***** válasza:
Egyébként ha lenne kötelező apasági vizsgálat a bizonytalanok akkor is azt vágnák a nő fejéhez, hogy ugyan már kinek és mennyit fizetett azért, hogy a papírra a neki kedvező adatok kerüljenek.
2014. okt. 5. 12:18
 355/355 anonim ***** válasza:
51%

Több helyen kell elvégezni.

Azaz: az apuka bizonytalan, és titokban elvégezteti egy másik klinikán. Aztán amikor ellentétes eredményre jutott (vagy épp megerősítőre, bár az undorító, hogy egy férfiból nyugodtan apát lehet csinálni míg egy nő, akkoris megölheti a gyermekét, ha törvényes férje kijelenti: na jó, akkor majd én egyedül felnevelem)ennek megfelelően intézkedik.

Én annak idején két orvoshoz mentem el a feleségem tudta nélkül. Mivel Társkeresőn ismerkedtünk meg, és mindkettőnknek volt konkurenciája.

2014. okt. 6. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!