Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Én a tisz tatutt vadok...
Mikor lesz az az új törvény, hogy a pasik szülhessék a gyerekeket?
Ez lenne az egyetlen kívánságom!
Hehe...
Nem kell erre sem sokat várni!
Mikor lesz az, hogy egy nő büntetőjogi felelőssége legyen az, hogy az apasági rovatba a biológiai apa neve kerüljön. Ettől eltekintve csak a nevelőapa írásos nyilatkozatával lehetséges.
Ha pedig hatodik, börtönbe kerül csalás és okirathamisítás vádjával.
Több helyen kell elvégezni.
Azaz: az apuka bizonytalan, és titokban elvégezteti egy másik klinikán. Aztán amikor ellentétes eredményre jutott (vagy épp megerősítőre, bár az undorító, hogy egy férfiból nyugodtan apát lehet csinálni míg egy nő, akkoris megölheti a gyermekét, ha törvényes férje kijelenti: na jó, akkor majd én egyedül felnevelem)ennek megfelelően intézkedik.
Én annak idején két orvoshoz mentem el a feleségem tudta nélkül. Mivel Társkeresőn ismerkedtünk meg, és mindkettőnknek volt konkurenciája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!