Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/355 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor csináltass vizsgálatot a saját pénzeden,ne az enyémen.Nem kívánom támogatni a hülyeségeidet.És persze ott van a 0.1% esély a tévedésre.Mi van,ha pont a te tesztedet cseszik el és évek múlva derül ki,hogy tatuttfiókád van?Akkor kit végeztetsz ki?.Amúgy mit szólsz,vannak olyan pasik,akik önszántukból más gyerekét nevelik.Érthetetlen mi?Miért is nem verik agyon a más genetikai mintát hordozó utódot?Téged oroszlánok neveltek?
2010. aug. 9. 22:54
 282/355 anonim ***** válasza:
27%

Értem én, hogy csak azt az egyet kívánod nevelni, aki a te spermádból készült (mert ugye te előre megfontolt gazdasági és biológiai okokból inkább gyártod a gyereket), de akkor csak egyszer képzeld magad abba a szituációba, hogy 20 évig nevelsz egy csodálatos emberi lényt a te morális, etikai és a jó emberről alkotott elképzeléseid alapján. Az a gyerek téged feltétlenül szeret, téged tekint apjának, példaképének. Te láttad az első lépéseit, végignézted, ahogy "magból" értelmes, érző lénnyé cseperedik. Tele vagytok közös emlékekkel és a te jellemvonásaidat tükrözi vissza. Komolyan mondod, hogy ha a 20. életévében kiderül róla, hogy nem is a tied képes lennél őt egyik percről a másikra csak emiatt megutálni? Nem hinném!

És vegyük a másik esetet:

Megismerkedsz egy csodálatos nővel, akinek a csillagokat is lehoznád az égről. Udvarolsz neki, és ő bájos mosollyal, kedvességed hatására olvadozó tekintettel reagál. Őszinte reakcióról beszélek! Évekig együtt vagytok, odavagytok egymásért, óvod őt minden bajtól, mert tudod, hogy képtelen lennél élni nélküle. Mindennap boldogan, szinte repülve mész haza, mert tudod, hogy a nyakadba fog borulni a boldogságtól, amiért ismét otthon vagy és veled lehet. Egy kis édes, törékeny nő, akin látod, hogy rajong érted, kezeteket-lábatokat töritek egymásért. Nyilván megkéred a kezét, összeházasodtok és jön a pici. Komolyan képes lennél róla feltételezni, hogy mással is összefeküdt? Komolyan képes lennél egy ilyen undorító, mocskos és aljas rágalommal megríkatni és elveszíteni Őt? És hidd el, hogy minden NORMÁLIS nő így reagálna: nem értené, hogy a férje, akihez oly hűséges volt, akiért úgy rajongott, és akivel állandóan éreztette, mennyire szereti, miért gondol ilyet róla? Hiszen soha egyetlen jelét sem mutatta annak, hogy másik férfira vágyna! Minden NORMÁLIS nő úgy érezné, hogy a férfi nem is szereti igazán VAGY magából indul ki, és megcsalja a feleségét, ezért feltételezi, hogy a gyereke is lehet mástól ennyi erővel. Hisz ha ő megteszi, a felesége miért ne tehetné...

Ha te ezt nem így látod, akkor

a) nem voltál még soha szerelmes úgy istenigazából,

b) egyszer egy nő nagyon durván átvert, de itt is kettőn áll a vásár...mindig kettőn áll a vásár! Disznó dolog valakit megcsalni (egyszer...most nem a rendszeresen szeretőt tartókról beszélek...az lesz a c pont), de az a valaki sem adott bele mindent, amit kellett volna...az esetek 90%-ában az egyik fél nem foglalkozik eleget a másik féllel, de ezt sose vallja be önmagának, ehelyett inkább sajnáltatja magát, majd mivel nem tanult a hibájából, ismét elköveti ugyanezt a baklövést a következő kapcsolatában...

c) nem vagy jó emberismerő és nem veszed észre, mikor jöttél össze egy lotyóval és mikor egy igazi nővel, akinek tartása is van és becsülete is (még ha közöttük is létezik olyan, aki meginoghat a b pontban említett okokból kifolyólag. Ez fordítva is igaz! Gerinces férfi, aki meginog, stb...)

d) te ezt a viselkedésformát láttad otthon, ezt veszed természetesnek. Ez esetben sajnállak a legjobban.

e) Valóban állatok neveltek fel

Summa summarum: mindenképpen menj pszichológushoz, ha valóban segíteni akarsz az emberiségen: kezeltesd magad, mert ez nem normális, ahogy te gondolkodsz! (Hidd el, a te lelki harmóniádnak is rossz ez a töménytelen keserűség!) Vagy csak ne alapíts családot!

És ezúttal ha válaszolsz, tessék szépen érvelni is (mármint új dolgokkal), mert eddig csak ugyanazt a nótát fújtad, amit a kérdés feltevésekor jól kitaláltál, és a valódi ellenérvekre nem nagyon hoztál fel semmit. Gondolok itt ilyenekre, hogy a férfi és a nő egyenlő, a nő nem csak gyerekgyártásra való, innentől kezdve nem kezeljük tárgyként, amit minőség ellenőrzés alá kell vetni, iszonyú drága lenne a vizsgálat a jövőben is, hisz ez nem olyasmi, mint az autó: nem csökken az ára a felére csak úgy hipp-hopp...

Továbbá gondolkodj el azon is, miért van az, hogy melléd csak a válaszolók 10%-a állt, a 90%-os ellentáborral szemben! Nem kéne belátni végre, hogy nincs igazad?

2010. aug. 10. 01:18
 283/355 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én nem írtam, hogy a DNS-t vérből nézik. Azt írtam, hogy a DNS vizsgálat nagyon drága és szerintem másra is kell a pénz. A másik vizsgálat a vérvizsgálat, azt is használják még, mert olcsóbb, csak nem olyan biztos. Szóval érted, hm? Előttem szóló igazat írt. Olvasd végig és gondolkozz el rajta. S ha egyszer összeakadsz egy hús vér nővel, csak akkor vedd el feleségül, ha meg tudsz benne bízni teljesen és nem kételkedsz a hűségében. Mert a bizalmatlanságot semmilyen apasági teszt nem gyógyítja.
2010. aug. 10. 07:36
 284/355 anonim ***** válasza:
82%
Azért ne fikázzuk már le a kérdezőt, mert a saját gyerekét szeretné nevelni és nem másét. Ha esetleg bevállal egy nőt gyerekkel, az hadd legyen a saját döntése. Én nő vagyok, és én sem szeretném más gyerekét nevelni. Azért szültem sajátot. Ha annyira mindegy lenne, mert gyerek gyerek, akkor miért vállaljuk a 9 hónap terhességet és a fájdalommentesnek éppen nem mondható szülést. És az, hogy valaki szereti a kakukkfiókát, mert a sajátjának hitte, még nem menti fel anyucit a csalás vádja alól.
2010. aug. 10. 09:54
 285/355 anonim ***** válasza:
100%
Egy szóval sem mondtam, hogy felmenti! Büntessük meg, ha utólag kiderül! Én csak arra reagáltam, hogy a válaszoló úgy érzi, amint sok év után megtudná, hogy nem az övé a gyerek, máris megszűnne benne az iránta érzett szeretet. Én sem akarom más gyerekét nevelni, de ha már úgy alakul valamiért, akkor nem fogom csak emiatt megutálni szegény gyereket!
2010. aug. 10. 10:12
 286/355 anonim ***** válasza:
70%
ma 09:54! Bevállal egy nőt gyerekkel? Egy párkapcsolat nem arról szól hogy bevállal egy férfi egy nőt gyerekkel. A párkapcsolatban ketten vannak és közösen vállalnak gyereket. Tény, hogy nem szép dolog becsapni a férfit. Én akkor sem a kötelező DNS vizsgálatot látom erre megoldásra. Mert akkor ezt tovább lehet gondolni. Kölcsönös bizalmatlanság is lehetne. Én azt mondom chipet kell tenni minden férfiba, ha megnősül, ami félrelépésnél csipogna. Akkor be lehetne perelni, mert hát hogy jön ő ahhoz, hogy megszegje a hitvesi esküt. Hova jutna így a világ? A bizonytalankodók meg ma is kérhetnek apasági vizsgálatot.
2010. aug. 10. 10:26
 287/355 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőbe kéne chipet tenni,mert szerintem magából indult ki.
2010. aug. 10. 11:17
 288/355 anonim ***** válasza:
100%
naná nincs pénz szükséges vizsgálatokra de pont majd a kérdező és a vele egyetértők lelki világának megnyugtatása lesz az első. nem pedig h legyen kötszer meg alapvető gyógyszerek, elegendő étel, infúzió, pelenka, elegendő tiszta ágynemű. de lehet tévedek és fontosabb ezeknél, h bizonyos emberek magánproblémáit számukra ingyen oldják meg. vagyis nem ingyen hanem az ő adójukból meg mindenki máséból. de ha majd kórházba kerülnek és üres kenyeret kapnak meg odaadják a receptet infúzióra a családnak h hozzanak mert helyben elfogyott lehet hőbörögni h nahát ez mért van. (jah, hogy kötelező dns teszt nélkül is így áll a helyzet??? nahát!)
2010. aug. 10. 11:21
 289/355 anonim ***** válasza:

"Bevállal egy nőt gyerekkel? Egy párkapcsolat nem arról szól hogy bevállal egy férfi egy nőt gyerekkel."

Ebben tévedsz. Nagyon sok férfitól hallottam, hogy bizony ahhoz nagyon szerelmesnek kéne lennie, hogy felvállaljon egy olyan nőt, akinek gyereke van. De erre sok esély nincs, mivel ahhoz kapcsolat kéne, hogy szerelmes legyen. Így tudatosan kerülik ezeket a nőket. Mellesleg ezeknek a férfiaknak (akik nem vállalnák más gyerekét) a nagy többségének van gyereke.

2010. aug. 10. 13:26
 290/355 anonim ***** válasza:
100%
Nem könnyű más gyerekét nevelni.De ha sajátodként neveled tizensok évig,nem fogod megutálni egyik napról a másikra,csak mert kiderült hogy nem te vagy a biológiai apja.
2010. aug. 10. 14:07
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!