Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/355 A kérdező kommentje:

A 90% 10% arány nem jelent semmit, legfeljebb erősíti azt, hogy "az kiabál, akinek a háza ég". Az emberiség 0,001%-a tud festeni, ettől még a nem a többi lesz művész...

Tehát, nem kívánom egy nő döntése következtében a más által nemzett gyermeket a sajátomként nevelni okítani. Ha ilyet teszek, azt a saját döntésem következtében kívánom megtenni.

Mivel én a gyermeket tartom a legfontosabb dolognak az életben, ezért az ebben való megtévesztést tartom minden becsapások, csalások között a legalávalóbbnak, legfájdalmasabbnak, következésképpen a legsúlyosabban büntetendőnek.

Nem tudom eléggé hangsúlyozni azt, hogy a törvény mindeddig csupán azért nem bűntette az ebben való megtévesztést, mert a tudomány korábbi fejletlensége miatt nem volt lehetőség a kétséget kizáró bizonyításra.

Most már van lehetőség a kétséget kizáró bizonyításra, így csupán idő kérdése, hogy mikortól kell majd új börtönszárnyat építeni.

2010. aug. 10. 22:10
 292/355 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy tizensok év után nem utálom meg a kakukkfiókát, de az anyát, azt lehet, hogy megölném.
2010. aug. 10. 22:23
 293/355 anonim ***** válasza:
24%
Jártál pszichiáternél?
2010. aug. 11. 07:31
 294/355 anonim ***** válasza:

Ugye a gyilkossági kijelentésedet csak az erős hatás elérése érdekében tetted közzé? Na mindegy...veled már nem érdemes foglalkozni.

Tudod szerintem a megcsalás továbbra sem a törvény által büntetendő kategóriába tartozik. Mindenki maga döntse el, hogy megbocsájt-e vagy sem. Te megölnéd a nőt, de képzeld el, van aki nem. Ez egy morális kérdés, nem jogi.

Az egyetlen, amiben egyet értek veled, hogy esetleg ha a férfi is úgy kívánja, a nő fizesse meg az esetleges anyagi károkat. Csakhogy nagyon sok férfi nem érezné ezt anyagi kárnak. Csupán érzelmileg éreznék magukat megkárosítva! Esetleg, ha te csak 10 évig nevelted a kakukkfiókát, utána pedig 8 évig fizettél utána gyerektartást, akkor a nő fizesse vissza a gyerektartást. Ez is egy racionális megoldás. DE DNS VIZSGÁLAT NEM!

És nem csak az kiabál, akinek a háza ég! Nekem nem ég a házam, mégis kiabálok, mert egy érzelmes lény vagyok! Nincs miért titkolnom, hogy nem ég a házam, hiszen ez egy anonim oldal...megmondhatok mindent.

2010. aug. 11. 09:02
 295/355 anonim ***** válasza:
A DNS vizsgálat csak 99.9 %-ban biztos.Miért is beszélsz akkor kétséget kizáróságról?Iratkozz be egy szövegértési tanfolyamra.Az jogos,hogy az anyát megutálod,és azt is elhiszem,hogy meg tudnád ölni.Tizensok év után már úgy érezheti az ember,hogy kihúzták alóla a talajt.
2010. aug. 11. 09:57
 296/355 anonim ***** válasza:

"20:19 neked mint nőnek igazából egyetlen feladatod lenne, az élet, az evolució tovább vitele. Ha ezt nem érzed feladatodnak, akkor minek élsz?"

Igen ismét én vagyok. És egy meddő minek él? Vagy egy terméketlen férfi? azért nem élhetnek, mert nem szaporodnak?

Komolyan, vicces vagy:)

6,5 milliárd ember él a Földön. A népességszaporulat miatt már nincs szükség fölös emberekre. Hidd el, ezt egy nő érzi.

Élni meg nagyon jól lehet gyerek nélkül is, erre jó a XXI. szd és a fejlett orvostudomány.

Tudom! A magyarok fogyó nép...sajnálom én is, de nem tudni mit hoz a jövő...én nem látok semmi bíztatót, 20 éven belül itt problémák leszek. És én a jövőbe tekintek.

Figyelek a környezetemre, védem, óvom azt. Remélem valamit tudok segíteni a Föld megmentése érdekében. Ez egy vágyam is. Van, aki szaporodni akar, van aki meg segíteni. Én az utóbbi lennék.

Nem is értem mit sopánkodsz...biztosan egy nőd sincs...sajnállak, mert nagyon megcsömörlött, téveszmés és kiégett ember vagy.

Ha nincs párod, akkor hogy akarsz szaporodni?

Ha meg akarsz, vegyél magadnak egy béranyát és csináltass utódot..és persze nem fog megsértődni, ha DNS teszet csináltatsz....

Ez is egy megoldás. Nem kell ezért ekkora hűhót csinálni:D

Nem vagyok a DNS teszt ellensége, de velem nem fogja senki megcsinálni, ennyi.

A férfiak 90%-a nem venné igénybe ezt a szolgáltatást, mivel tudják 100%-osan, hogy az ő gyerekük.

Mivel nem megcsömörlött kiégettek, mint te.

Ki akadályoz meg abban téged, hogy csináltass DNS tesztet, ha majd kell? Hajrá!

2010. aug. 11. 11:14
 297/355 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy tuti hülye vagy. :DDDD

de sebaj, hidd el sok nőnek jobb a börtön:)

Van fűtés, kaja, jó kis élet:))))

Nem kell bajlódni a mindennapos megélhetéssel:D

És a félrelépő pasiknak is börtön jár, tehát kell egy jó hosszú szárnyat építeni a sok farokbercinek, és ott mehet a seggbetuti éjjel-nappal.

2010. aug. 11. 11:17
 298/355 anonim ***** válasza:
11:17 szakadtam!!!:D:D:D
2010. aug. 11. 11:18
 299/355 anonim ***** válasza:
52%

ja, csak az anyuka nélkül felnőtt gyerekeket sajnálom:(

De úgy látom te nem....de ha úgyis lesz DNS-teszt, megkeresik a vérszerinti apukát, és majd az felneveli:D

Így már rendben...csak baj akkor van, ha kiderül a "vérszerinti apukáról, hogy nős...mert akkor a felesége megcsalásért és a kinti tatuttfiókáért börtönbe is zárathatja a hűtlen pasit:)

És akkor a gyerek hova kerül, az intézetbe...köszi,... nagyon okos vagy, csak eszed nincs egy csepp se:D

2010. aug. 11. 11:23
 300/355 anonim ***** válasza:
számomra már ez a kaukkfiókázás is bántó, meg a zabigyerekezés is, elvégre a gyereknek bántó aki aztán nem tehet semmiről. csak nekem b.ssza a szemem??
2010. aug. 11. 11:26
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!