Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
 311/355 anonim ***** válasza:
60%
Ne aggódj anyuka, a vércsoport kiderítése kb. 2 percbe kerül. Azért tudom, mivel nekem is csináltak ilyen tesztet, amikor vért adtam. Egy csepp vért kell egy speciális papírra cseppenteni, és annak az elváltozásai alapján lehet tudni. Persze azért jó lenne tudni, de nem kell nagyon aggódni :)
2010. aug. 14. 00:30
 312/355 anonim ***** válasza:
De jó! Köszönöm szépen, ezt nem tudtam. Akkor egy kicsit visszaveszek az aggódásból. :-)
2010. aug. 14. 00:42
 313/355 anonim ***** válasza:
Szívesen ;)
2010. aug. 14. 09:05
 314/355 anonim ***** válasza:
100%
Az senkit nem zavar,hogy életmentő műtétek csúsznak,mert nincs rá pénz?Kedves laborban dolgozó férfi.Téged ugye nem zavarna,ha a rákos anyukád nem kapna kemoterápiát,mert az aggódó nem-apukákat kell a TB nyugtatgassa?
2010. aug. 16. 10:17
 315/355 anonim ***** válasza:
23:05-nek tökéletesen igaza van. Egyébként sokan meg arra nem gondolnak, hogy ha a szülő tudna a kialakuló betegség veszélyéről, akkor esetleg időben léphetne az ügyben. Ezzel pedig költséget lehet megtakarítani. Így van ez más betegségeknél is. Ha mindenki jobban odafigyelne a táplálkozására, akkor nem lenne annyi kövér ember és nem kéne rengeteg pénzt áldozni a túlsúlyosság miatt kialakult betegségekre. (Ez csak egy példa volt)
2010. aug. 16. 11:30
 316/355 A kérdező kommentje:

Egy apának az a fontos, hogy az életképességének jutalmául megszerzett munka ellenértéket olyan gyermekre és nőre áldozza, akik azt megérdemlik, bár nem jár nekik természetesen.

Ez semmiképpen sem lehet , sem a mástól fogant gyermeket megszülő nő, sem pedig a mástól gogant gyermek, ha mindez abban a tudatban zajlik, hogy gyermek a sajátja.

Más megfontolást kíván az, ha a férj tisztáéban van azzal, hogy bár nem ő a vérszerinti apa, mégis a család örömének reményében felvállalja az apasággal járó lemondásokat és terheket.

2010. aug. 17. 23:39
 317/355 anonim ***** válasza:
31%

"Egy apának az a fontos, hogy az életképességének jutalmául megszerzett munka ellenértéket olyan gyermekre és nőre áldozza, akik azt megérdemlik, bár nem jár nekik természetesen."

AKINEK EZ FONTOS, VAGY "BIZONYTALANKODÓ", AZ VÉGEZZEN DNS-VIZSGÁLATOT.

A NŐKNEK SEM MINDEGY, HOGY OLYAN FÉRFIRA ÁLDOZZÁK AZ ÉLETÜKET, AKI SZEMÉT, SUNYI LINK VAGY HŰTLEN....

2010. aug. 18. 12:32
 318/355 anonim ***** válasza:
Jujj,azt a zudálékos megfogalmazást....Ezzel próbálod helyettesíteni az IQ-t?
2010. aug. 18. 17:02
 319/355 anonim ***** válasza:
100%

"életképességének jutalmául megszerzett munka ellenértéket"

Na látod? Erről beszéltem, amikor azt mondtam, hogy annyira szépen akarsz fogalmazni, hogy a végén totál sületlenségeket írsz. Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy az életképességed jutalma, hogy munkát kaphatsz? :S Vagy ha igen, akkor komoly önértékelési és pszichológiai problémáid vannak. Szerintem te azt akartad írni, hogy a kemény munkával szerzett pénzt...

Ráadásul: munka ellenértékÉt, mert olyan sincs, hogy munka ellenérték...csak olyan van, hogy a munka ellenértékE.

Légy szíves, ha már kőszívű vagy, legalább olyan kőagyú ne akarj már lenni, hogy erőlködve fogalmazol meg tök értelmetlen mondatokat. Ehelyett inkább fordítsd arra az agyad energiáit, hogy kiderítsd: vajon miért nem ért egyet veled az emberek 90%-a. Ja és nem, ez nem olyan, mint az, hogy az emberek 10%-a tud szépen festeni, a 90% meg nem...gondolom emlékszel még erre a dumádra. A vélemény, amit mindenki maga formál, nem egyenlő az ember veleszületett képességével, amit a tulajdonosa csak alakítgat, de nem kialakít, úgyhogy legközelebb próbálkozz valami ötletesebb hasonlattal.

2010. aug. 19. 10:11
 320/355 A kérdező kommentje:
"életképességének jutalmául megszerzett munka" - csak ezt a kifejezést értelmezd először, nem vagyok képes másképpen kifejezni csak akkor, ha 20 mondattal körbeírom. Felvállalom annak kockázatát, hogy pl te nem érted, hiszen nem adott személyekkel szeretnék levelezgetni itt, hanem többek véleménye érdekel. A példa pedig tökéletesen helytálló volt.
2010. aug. 25. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!