Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
"Ész még le isz pontoztatot engem tis tatuttot..."
Nem a kérdező pontozott le, hanem én. És tudod miért? Mert egyáltalán nem vicces ez a tatuttozás. Az én pofám ég, mikor olvasom a kommentjeidet, pedig a tiednek kéne.
Na ezzel az utolsóval még én is egyet értek, pedig én a kérdezőt kritizáló táborba tartozom...a tatuttozásod már az agyunkra megy!! :S
Kérdező! Nincs itt semmiféle zabszem! Érzelmek vannak, meg női büszkeség. Az is megsértődik erre, aki nem csalta meg soha a férjét és nincs mitől tartania. Lehet, hogy te egy gerinctelen hólyag vagy és ezért fogalmad sincs arról, mit is jelentenek valójában a tartás és a büszkeség szavak, de nekünk van és ezért kérjük ki magunknak, nem azért mert be vagyunk tojva, hogy mi lesz, ha kiderül valami. Lehet, hogy Dániában frigid nők élnek, akik érzelmileg egy kakukkos óra szintjén állnak és ezért tudták bevezetni ott a törvényt. Viszont örülnék neki, ha belinkelnéd a forrást, ahonnan ezt megtudtad, mert kíváncsi vagyok, mik azok a különbségek, melyek a te verziódhoz képest eltérnek a törvényben.
Igen, én is szeretném elolvasni, kérlek linkeld be. És egyetértek az előttem szólóval.
Ugyanúgy, ahogy vannak félremenős nők, ugyanúgy vannak becsületesek is. Egész életemben úgy gondoltam, hogy ha másik pasit akarok, akkor úgy becsületes, ha ezt közlöm a párommal, és nem a háta mögött kefélek ide-oda. Mert így érzem fair-nek. Sosem csaltam meg, mert egy orgazmus nem ér annyit, hogy egy jól működő kapcsolatot áldozzak fel érte. És így, hogy fixen tudom, hogy nincs más, akitől lehetne a gyerek, még így is vérig sértene, ha megkérdőjelezné a hűségemet, és a becsületemet, és közölné, hogy apasági tesztet akar.
Mert ahogy előttem írták, a kapcsolat alapja az, hogy bízunk egymásban, becsüljük egymást. Ha a férfinak oka van kételkedni, akkor kérje, de engem senki ne kényszerítsen erre!
Ja, és kedvencem volt a karszalagcserélgetős szülőszobás példa. Az én gyerekemre akármilyen nevet pingálhattak volna az újszülöttosztályon, akkor is tudtam volna, hogy az én fiam. Soha, egyetlen alkalommal sem néztem meg a karszalagját, amikor érte mentem, csak az arcát, mégis mindig jó gyereket toltam ki, pedig volt ott egyszerre vagy 15 csecsemő.
És azzal egyetértek, hogy kártérítésre kötelezzék az anyát, ha rosszhiszeműen becsapta a férfit, mondván, hogy ő a gyerek apja, de uyganígy büntessék meg azt a pasit is, aki azt hazudja, hogy minden vágya egy gyerek, és közben elkötteti magát (mert ilyen is van).
Ok a babaszobás példám nem volt jó. Akkor javítom arra, hogy bába, vagy bárki aki elviszi a gyereket közvetlenül a szülés utáni súlymérésre az elcseréli, mert ilyen egy gonosz lélek. Akkor még az anyának nincsen módja a baba arcát látni, és hát nincs is olyan állapotban.
No akkor a példa megjavult és lehet mostmár válaszolni rá, kikerülés helyett, persze nem kötelező.
Még a köldökzsinór sem volt elvágva, amikor már láttam a gyerekemet. Hidd el, hogy SENKI nem tudta volna elvinni úgy, hogy egy másikat hoz vissza. És csak megnyugtatásul: Magyarországon mindenhol gyakorlat, hogy egyből a mama mellére teszik a gyereket, még a szülőszobán.
És én is várom továbbra is a linket! Vagy esetleg csak kitaláltad? Nem lennék meglepve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!