Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
tegnapelőtt 09:25 vagyok.
Kérdező te mégis mit képzelsz magadról?? Te legfeljebb a középkorba vagy való!
Én elsősorban ember vagyok, nem nő! Én fogok szülni, de nem azért, mert azért születtem, hogy szüljek, hanem azért, mert szeretem a gyerekeket. Ez egy DÖNTÉS! Nem egy kötelesség, vedd tudomásul!! Ha egy nő úgy dönt, hogy nem szül, azzal nem követ el semmi rosszat, mert nem az a feladata, hogy szüljön, hanem hogy éljen!!! Eleve gondolj bele, hogy egy nő, aki nem akar gyereket vállalni, milyen anya lenne...hát borzalmas! Akkor már inkább ne szüljön, ha úgy érzi, nem lenne belőle jó anya, mert az csak a gyereknek rossz...
A gyerekszülés nem kötelesség, hanem kívánság kérdése, vetted? Azonban így már megértem, miért akarsz így bánni a nőkkel! Szerinted a nők csak eszközök arra, hogy az undorító utódaiddal benépesítsd a Földet. Egy szimpla gyerekgyár vagyunk neked. Az előbbi kijelentéseddel gyakorlatilag azt mondtad, hogy nem vagyunk emberek, de ez éppen fordítva van! TE VAGY AZ, AKI NEM EMBER! Én százszor inkább ember vagyok, sőt!!! Nálad még az is emberibb lény, aki nem a biológiai apával nevelteti fel a gyerekét, mert az legalább apát akar biztosítani a gyerekének valamilyen formában...még akkor is, ha ez szerintem is csalás és törvénybeütköző!
Az egész kérdéseddel kb. a tenyész tehenekkel egyszintűnek veszed a nőket, a DNS vizsgálat pedig a szaporodóképes tehenek vizsgálatát szimbolizálja!
Ezen kívül pedig kikérem magamnak, hogy csak az kiabál, akinek a háza ég! Te egy csőlátású, hímsoviniszta féreg vagy! Nekem nem ég a házam, mégis kiabálok, mert ennyire felháborító dolgot jelen pillanatban el sem tudok képzelni, mint amiket összezagyválsz!! Csakis akkor tudok megbocsájtani neked a sötétségedért és a mérhetetlen érzéketlenségedért, ha édesanyád prostituált volt, ami nyilván nagy traumát okozott...akkor szánlak, nem gyűlöllek. De azt is el tudom képzelni, hogy édesapád is ilyen volt, és szerencsétlen anyukádat semmibe nem vette, dolgoztatta, tán még verte is, ő meg csak tűrt, mert megalkuvó volt, és a végére bemagyarázta magának, hogy ez így helyes.
Tudom, hogy anyukát szidni nem helyes, de tudod te sokkal nagyobb sértést követtél el a női nem ellen a kérdéseddel és az utolsó kijelentéseddel, mint én a gyerekkorod elemzésével, úgyhogy most igenis van hozzá jogom, hogy ilyeneket mondjak!!!
Ja és még valami: Ha nekem csak az evolúció továbbvitele a feladatom, akkor neked is! Ugyanis férfiak nélkül mi sem tudunk "működni", életet gyártani! Tudod az instant leves is csak por marad, ha nem adsz hozzá vizet...
A nők és a férfiak kvittek, semmivel sem állnak feljebb a férfiak a ranglétrán, erről ennyit!
Ez nem igazság, és legfőképpen nem triviális! Ez a te büdös paraszt hímsoviniszta véleményed, amihez természetesen jogod van, csak utána ne csodálkozz azon, hogy ennyi gyűlöletet hoz felszínre! Ugyanis ma már szerencsére az intelligens emberek, akikben van egy csöppnyi ráció, nem úgy gondolkodnak, ahogy te! De ha szerinted egy nő csak a szülésre meg takarításra jó, akkor te valószínűleg úgy gondolod, hogy a férfi meg csak a munkára lett teremtve, semmi másra. Ebből pedig az következik, hogy te nem is foglalkozol a gyerekeddel! Már ha van...Hát ez nem számít bűnnek?
De most már nem csodálkozom rajta, hogy miért csak a nőket büntetnéd...Gondolom te is olyan pasi vagy, aki szerint, ha a nő mással is lefekszik a férjén kívül, óriási bűnt követett el, bezzeg egy férfinak annyi szeretője lehet, amennyit csak akar. Nem azt mondom, hogy a férfiak kasztrálása egyenértékű lenne a nők börtönbüntetésével, de ha már az egyiket bünteted, miért nem jut eszedbe büntetni a másikat is? Amikor egy férfi elhagyja a nőt, akit felcsinált, azzal ő is okoz anyagi kárt, hisz egy fizetésből nehezebb felnevelni egy gyereket, mint kettőből. Nem is beszélve a lelki sérülésekről, amiket a gyerek elszenved! Jaaaa...de egy nőnek szenvedést okozni, meg egy gyermeket lelkileg megkárosítani már nem bűn, igaz? Csak az, ha egy nő hűtlen a férjéhez, és plusz kiadásokra kényszerít egy férfit, aki attól még ugyanúgy szereti a gyereket, hogy biológiailag nem az övé, hisz ő látta az első lépéseit, hallotta az első szavait, a gyerek is lelkileg hozzá kötődik...Az apaság csak az állatok között biológia kérdése ám! Nálunk nagyobb részben lelki kérdés, szeretet kérdése! Büntesd a nőt, oké, de ezt is tartsd szem előtt: így legalább volt apja, nem úgy mit a fent említett fordított helyzetnél. Bármennyire is tény, hogy tudatosan mással felneveltetni a gyereket egy morális és financiális bűn, sok apa nem is tartaná fölöslegesen kidobott pénznek, amit a gyerekre költött, hiszen annyira szereti őt, csak ezt te nem tudod felfogni, mert neked NINCS SZÍVED!
A DNS vizsgálat nem vévétel alapján történik, de ez lényegtelen részlet.
Az általam közreadott törvénytervezetben a szándékos megtévesztésen, a fondorlaton, a konspiráción van a hangsúly, ez mindképpen büntetendő.
Én mint férfi, kizárólag a saját gyerekeimet szeretem. Kizárólag a saját génjeimet örökítő gyermekért kívánok áldozatokat hozni. Ha más ebben engem megtéveszt, azt már a jelenlegi büntető törvénykönyv is bünteti, ahogyan arra innen valaki nagyon helyesen korábban már rávilágított.
Én személyesen már azt is büncselekménynek tartom, ha pusztán annak a kockázatát, hogy esetleg nem az enyém a gyerek- nos ha ennek a puszta eshetőségét elhallgatja egy nő, hiszen neki ezt egészen pontosan tudnia kell. Amennyiben az idegen vérűségnek a puszta esélye fennáll, akkor jogom van meggyőződni arról, hogy akinel apjaként kotelezően vélelmeznek engem, az valóban az én vérem-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!