Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/355 anonim ***** válasza:
93%

KAKUKK-KAKUKK-KAKUKK!

ne írtsuk ki a kakukkfiókákat, mert rájuk is szükség van!

Ők csak kis ártatlan kakukkfiókák! Nekik is joguk van az élethez!

Tatutt-tatutt-tatutt! --ez egy pösze kakukkfióka volt:DD

2010. júl. 25. 17:03
 232/355 anonim ***** válasza:
93%

07:16-os vagyok. Igen? És ezt te mégis miből szűrted le? :) Az, hogy valaki irodalom szakos volt gimiben, nem azt jelenti, hogy úgy kell beszélnie, mint akit fejbe vágtak a Bakossal. Lehet úgy is kulturált valaki, hogy nem dobálózik össze-vissza mondatokkal, és olyan szavakkal, amiket ma már legfeljebb csak Jókai műveiben olvashatunk.

Ja amúgy remélem, nem értetted félre. nem egyetemen vagyok magyar szakos, csak gimiben voltam magyar faktos. Most nyelvszakon vagyok, de nem magyar nyelv szakon. Bár attól még vannak általános nyelvészeti óráim, de mindegy. Hidd csak azt, hogy kamuzom, akkor is te vagy a szánalomra méltó. Neked ilyen hozzáállással soha a büdös életben nem lesz családod, és ez engem rendkívüli boldogsággal tölt el :) Szegény srác, akiről meséltem, hogy úgy beszélt, mint te, az is azt hitte, hogy mindenki felnéz rá emiatt, holott mindenki röhögött rajta...még a tanár is.

2010. júl. 25. 17:42
 233/355 anonim ***** válasza:
6%

"" és az milyen apa,akinek nem kell a gyerek,ha nem a "saját vére", ""

Hát nem kell! Nekem igenis fontos, hogy a saját gyerekem legyen. Egyébként ha nem a saját vére akkor nem is apa, legfeljebb nevelőapa meg egy iszonyúan átvert férfi. Tényleg nem kell gyereket csinálni ha nem bízunk valakiben. Előfordulhet olyan eset is amikor a férfi is akarja a gyereket, de a születés után a feleség a viselkedésével gyanakodásra ad okot. Például flörtölget más férfiakkal. Ilyenkor én is megcsináltatnám a tesztet. A mai világban nem is olyan ritka ez a dolog. Sok nő azt válaszolta hagy a férfiak is szoktak meg csalni. Nem ez volt a kérdés. Azok szoktak terelni akiknek nincenek érveik. Ettől a hűtlen nő bűne nem lesz kisebb.

"Ráadásul nem minden eltévelyedett nő egy erkölcsi fertő, aki rosszul neveli a gyerekeit, SŐT"

Ezen jót röhögtem. Akkor is ezt mondanád ha a férfi tévelyedne meg. Akkor is jó apa lenne?

Felmerült olyan dolog, hogy ki nevelné a gyereket ha az anyát megbüntetnék. Én úgy gondolom, hogy nem egészen tisztességes dolog ha a gyerek érdekeire hivatkozva mindíg meg lehet úszni a felelősségrevonást.

Volt olyan is, hogyha egy nő megcsalja a párját akkor nem szándékosan lesz terhes és veri át a férjét. Én meg azt mondom, hogy a gondatlanságból okozott kárt is meg kell téríteni.

2010. júl. 26. 01:29
 234/355 anonim ***** válasza:
88%

igenis attól lehet valaki jó szülő, h félredug. ezzel nem a megcsalás tényét szépítem, mert ha valaki, én gyűlölöm az ilyet. de attól hogy mocsok módon összeállt egy ringyóval, a kicsim apja még imádja a gyerekét, és bármikor rábíznám akármeddig, ha szükséges. mert bár a dühöm egy év után sem enyhül felé, de azt elismerem, hogy jól bánik a gyerekkel. és azért érveltünk páran a megcsaló férfival, aki gyereket csinál másnak, mert őt nem vonnátok felelősségre? mert ha visszatéríttetik a gyerektartást, csak lelki fájdalomért kell megfizetni börtönnel, ami abban az esetben is fennállna, a megcsalt nőnek. ha nekem tévedésből utalnak 5kilót s számlámra, és én elköltöm, visszafizetnem kell, és nem börtönbe menni. pedig tudtam h tévedésből kaptam.

akkor az én volt férjem is viszitek, mert engem összetört? vagy a barátnőm anyját, mert lelki terrorban tartja a felnőtt lányát? mindenki megy börtönbe aki erkölcsileg kétes, hazudott életében, megcsalta a párját??? ebben a esetben mehet a hazug feleség, ha minden más megcsaló és hazug megy velük együtt. függetlenül a gyerektől, csak azért mert mást megbántott.

2010. júl. 26. 08:57
 235/355 anonim ***** válasza:
33%

kedves utolsó hozzászóló.a hímsoviniszta papucsállatkákat soha nem fogjuk meggyőzni,hogy egy félred ugó férfi ugyanolyan bűnös,ment a nő.pont most akarnak Iránban halálra kövezni egy nőt házasságtörésért.kérdem én,nem egy férfival történt a házasságtörés?őt miért nem kövezik halálra?és mi van,ha megerőszakolták?akkor is halálra kövezik.mert férfiak uralta társadalomban élünk.a kérdező,meg a vele bőszen egyetértő Hát nekem nem!hozzászóló kicsit fennebb az oldalon,pont ilyenek.

költözzetek szépen Iránba mind a ketten,ott örülni fognak nektek,agyatlan sz emétládák.Persze hogy nem arról szól a kérdés,hogy mi van a félred ugó pasikkal,mert az rólatok szólna.a saját gerinctelenségünket meg nem vállaljuk,mi.Kívánok nektek sok-sok kakukkfiókát!

2010. júl. 26. 09:57
 236/355 anonim ***** válasza:
88%

Kedves utolsó hozzászóló!

Én is nő vagyok, utálom a hűtlenséget, DE most nem arról van szó, hogy aki hűtlen azt ki kell végezni, akár férfi, akár nő, hanem arról, hogy bűntetni kéne azt, ha egy nő félrevezeti, vagy abban a hitben tartja a férjét, hogy az övé a gyerek. Ez pedig szerintem is mocsok dolog. Ne védjük azért az ilyen nőket, mert vannak hűtlen férfiak. Az ilyen hozzászólások, amik azt tartalmazzák, hogy mi a gyerek érdeke, meg hogy nem direkt csinálta a nő csak rontanak a helyzeten, mert igazságtalanok. Nem igaz, hogy egy nő nem tudja, hogy kétesélyes az apaság! Egyszerűen lutrizik, vagy bejön, vagy arra számít, hogy nem veszi észre a férj, hogy nem az övé a gyerek. És engedtessék már meg a férfinak eldönteni azt, hogy akarja-e más gyerekét nevelgetni, vagy nem. Ha jogi szempontból nézzük, akkor pedig a gyermeknek joga van megismerni a vér szerinti apját (egyébként az örökség is megilleti), a vér szerinti apának (és annak családjának) pedig joga van megtudni, hogy van egy gyermeke. Lehet, hogy a kötelező dns vizsgálat túlzás, de a gyermeket más nyakába varró nőknek igenis járna bűntetés.

2010. júl. 26. 13:56
 237/355 anonim ***** válasza:
55%
08:57 vagyok járna de nem letöltendő, könyörgöm. és még kötelezőségre, nincs pénze az eü-nek kötszerre mi nővérek a semmi kis fizuból kell h vegyünk néha kenyeret a betegeknek, nincs fájdalomcsillapító, de lenne néhány kétkedő miatt drága vizsgálat minden gyereknek???? és az az icipici hibaszázalék ott van, ami miatt azért egypár nő menne feleslegesen börtönbe, néhány gyerek intézetbe mehetne.
2010. júl. 26. 14:04
 238/355 anonim ***** válasza:
100%
Az a vicc, hogy egyesek itt kampányolnak, hogy a félred.ugó nőknek börtön járjon, aztán mikor benne van az újságban, hogy iszlám országban börtön jár ezeknek a nőknek, akkor mindenki fel van háborodva, hogy elnyomás, meg elmaradottság. Nevetséges.
2010. júl. 26. 20:59
 239/355 anonim ***** válasza:
25%
NEM A FÉLREDUGÓ NŐKET KELL BÖRTÖNBE ZÁRNI! Mit nem lehet ebben felfogni? Azt kell bűntetni, ha egy nő tudatosan felnevelteti a gyerekét olyan férfival, akiről tudja, hogy nem a gyermeke apja. Az is tudatosnak számít, ha egy nő a fogantatás időszakában nem csak a férjével élt szexuális életet. Nekem ne mondja senki, hogy egy nő biztos lehet az apa személyében, ha nem csak a férjével volt.
2010. júl. 26. 21:21
 240/355 anonim ***** válasza:
85%

tegnap 13:56

az a bajom,hogy habzó szájal követelik egyesek,hogy a más gyerekét a férjével felneveltető nőket zárják börtönbe,A GYEREKNEK ÚGYIS JOBB LESZ AZ INTÉZETBEN!!!!!.Normális ez szerinted?Te intézetben nőttél fel?Én nem,hála istennek,de egy barátom igen,és semmi jót nem mesélt.Szegény gyerek nem elég,hogy apja nem lesz(mert mi a garancia arra,hogy a vérszerinti apának kell),vegyük el tőle az anyját is.TI MIND AZ EGYETLEN ÁRTATLAN SZEREPLŐT,A GYEREKET AKARJÁTOK BÜNTETNI!!!Ez hol igazságos?

2010. júl. 27. 15:43
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!