Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/355 anonim ***** válasza:
79%

Nézzük más szemszögből, ha még mindig ezen a kérdésen pörögsz: ez férfidolog, hagyjátok ki belőle a nőket, beszéljétek meg egymás közt. Legyetek szolidárisak, semmiképp ne dugjatok más nőjével. Így egyikőtök sem kerülhet olyan helyzetbe, hogy más csinál neki gyereket, hiszen ha nincs pasi, nincs gyerek.

Így a nőknek sem kell benneteket megtéveszteni, és a vizsgálattól is eltekinthetünk.

Szerintem megtaláltam a megoldást így kora reggel, mit szóltok?

2010. júl. 21. 08:42
 202/355 anonim ***** válasza:
63%
én is hagynám,hadd csináltassa meg,lássa,hogy nem volt oka nem bízni bennem.De utána úgy repülne,hogy a lába nem érné a földet.a gyerektől meg örökre búcsúzhatna,az ilyen nem apa
2010. júl. 21. 08:42
 203/355 anonim ***** válasza:
37%
8:42-nél a pont!!!
2010. júl. 21. 08:43
 204/355 anonim ***** válasza:
68%
szívemből szóltál
2010. júl. 21. 08:44
 205/355 anonim ***** válasza:
62%
az érdekelne,erre mit tud mondani a kedves kérdező?
2010. júl. 21. 08:45
 206/355 anonim ***** válasza:
40%
Én nagyon sajnálnám a gyereket 8:42-es. Ugyanis neki ártanál a legtöbbet ezzel. Megbántott a férjed? Rúgjál csak bele a gyerekbe is! Vegyétek már észre, hogy a gyerek egy érző lény, nem egy eszköz!
2010. júl. 21. 08:57
 207/355 anonim ***** válasza:
62%
az mennyivel jobb a gyereknek,ha olyan családban nő föl,ahol a bizalmatlanság a kapcsolat alapja?????
2010. júl. 21. 09:01
 208/355 anonim ***** válasza:
66%
Nem arról van szó, hogy a szülők együtt kell maradjanak! Mindössze azt kifogásoltam, hogy a gyereket használják eszközként a férfi ellen. Anyám ugyanezt csinálta. Hála Istennek volt lehetőségem megismerni a húgomat és rajta keresztül az apukámat is. Azóta nem beszélek anyámmal, immár 10 éve. Az unokáját sem ismeri. Tönkretette az életemet, a gyerekkoromat és megfosztott attól az embertől, aki egyes egyedül szeretett. Mert egy ilyen nő nem anya, aki az önös céljai érdekében felhasználja a gyerekét és nem érdekli, hogy ezzel milyen kárt okoz neki, mert csak az számít, hogy belerúgjon az apába még egy utolsót.
2010. júl. 21. 09:18
 209/355 anonim ***** válasza:
40%
és az milyen apa,akinek nem kell a gyerek,ha nem a "saját vére",de eleve azt feltételezi róla,hogy nem az?ha k.rvának tartja a feleségét,minek csinál neki gyereket.húzzon gumit az ilyen a far kára,aztán lehet felelősségre vonni az asszonyt,ha mégis terhes lesz.kíváncsi lennék,te mit szólnál,ha előállna a gyereked apja azzal,hogy csináltassunk már apasági vizsgálatot,mert szerintem te félreb@sztál?
2010. júl. 21. 09:36
 210/355 anonim ***** válasza:
25%
Ahol bizonytalanság van az milyen kapcsolat és oda minek a gyerek???Azért senkit nem fognak lecsukni mert nem tudja ki az apa vagy ráfogja.
2010. júl. 21. 10:51
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!