Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/355 anonim ***** válasza:
79%

Igen, az előző jól írta, ezt a gyermekotthonos hozzászólás, komolyan nem semmi...

Te valami antiszociális (Mszp) arab terrorista lehetsz:D

Sz*rd már le más gyerekét (mert ugye nem a tied, ezért mehet az otthonba) mekkora egy önző selejt vagy!

Mi lett volna, ha anyukád kettyintett volna félre és 8 évesen kiderült volna, h a postástól vagy? És apád kitett volna anyuddal és te mentél volna a gyerekmenhelyre anyud meg a dutyiba...:S

"Apád" meg jóóót röhögött magába, hogy "jajjj de jól kicsesztem velük..."

2 szakmát ne végezz: Orvos és Jogász.

Inkább legyél útburkoló, takarító vagy mosogató...akkor legalább tudsz filózni azon, hogy lehetne az ártatlan nőket még jobban megalázni.

Amúgy grat. a hosszú terjedelmű kérdésedhez. Sikeres vagy barátom. Nem hiába a Gyak.kérd.-en a hülye kérdésekre harapnak rá.

2010. júl. 9. 21:38
 172/355 anonim válasza:
40%
Milyen jó hogy mind a két oldal eldönti mi a jó mindenkinek. Anyának, apának, átvert apának,gyereknek államnak, kérdezőnek, kétkedőknek, ribancoknak, hímringyóknak, de legfőképpen a saját érdeküknek........
2010. júl. 9. 23:12
 173/355 anonim ***** válasza:
72%
Te jó ég, a kérdező rájött, hogy a kérdés témájával pofára esett és most más hülyeségeket kezd el összehordani. Én halál komolyan azt gondolom, hogy kikuázta egy első éves jogászhallgató jegyzeteinek néhány oldalát és most az alapján okoskodik. Hogy aztán a statisztikáit honnan vette azt meg el sem tudom képzelni.
2010. júl. 10. 00:11
 174/355 anonim ***** válasza:
70%
Én sem értek egyet a kérdező kezdeményezésével (mármint, hogy legyen kötelező a dns-teszt). Már csak azért sem, mivel 99,9%-ban biztos eredményt ad csupán. Tehát aki nem akarja elhinni, hogy ő az apa, az nem fogja a dns-teszt után sem. Ugyanis ha elenyésző mértékű is, de van hiba százalék!
2010. júl. 10. 17:29
 175/355 anonim ***** válasza:
79%

Stop! A szavazás lezárult!!!

A JELENLÉVŐK KÖZÖTT KIMONDOM, HOGY NEM KÍVÁNJUK KÖTELEZŐVÉ TENNI A KÖTELEZŐ APASÁGI VIZSGÁLATOT!

AZAZ MINDENKI SAJÁT ELGONDOLÁSA ALAPJÁN pénzfizetés ellenében--- és ha a feleség is hagyja--- APASÁGI DNS-TESZTET KÉRHET.

2010. júl. 12. 18:32
 176/355 A kérdező kommentje:
Azért csak be kéne csukni azt aki ilyet csinál. Pasi oldalról ez úgy néz ki, hogy beosonk az éj leple alatt a szülőszobára és az elsőéjszakás csecsemők karján összecsereberélem a cetliket. Így egyik anyuka sem fogja a saját csecsemőjét nevelni. Gondolom ezt sem büntetnétek akkor.
2010. júl. 12. 23:01
 177/355 anonim ***** válasza:
27%
Kötelezö ne legyen, de TERMÉSZETES és általános IGEN.
2010. júl. 13. 00:09
 178/355 anonim ***** válasza:
73%

Kedves Kérdező,

Te beteg vagy, kezeltesd magad.

A te feleséged/barátnőd/exed miatt miért büntessünk egy egész országot ?!

Vidd polgári peres útra, és készítsd ki azt az egy nőt, aki veled ezt tette, de a többi nőt hagyd békén.

Azért mert egy Kovács Pista megölte a szomszéd nénit, nem kell minden Kovács Pisti lecsukni, vagy a szomszédait védőörizetbe venni!

2010. júl. 13. 06:44
 179/355 A kérdező kommentje:
Mindjárt gondoltam, hogy az utolsó kommentem mellett elegánsan elsettenkedtek majd.
2010. júl. 13. 09:11
 180/355 anonim ***** válasza:
66%

6:44-es vagyok

Arra reagáltam, hogy BETEG VAGY!!!!!

2010. júl. 13. 09:16
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!