Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Igen, az előző jól írta, ezt a gyermekotthonos hozzászólás, komolyan nem semmi...
Te valami antiszociális (Mszp) arab terrorista lehetsz:D
Sz*rd már le más gyerekét (mert ugye nem a tied, ezért mehet az otthonba) mekkora egy önző selejt vagy!
Mi lett volna, ha anyukád kettyintett volna félre és 8 évesen kiderült volna, h a postástól vagy? És apád kitett volna anyuddal és te mentél volna a gyerekmenhelyre anyud meg a dutyiba...:S
"Apád" meg jóóót röhögött magába, hogy "jajjj de jól kicsesztem velük..."
2 szakmát ne végezz: Orvos és Jogász.
Inkább legyél útburkoló, takarító vagy mosogató...akkor legalább tudsz filózni azon, hogy lehetne az ártatlan nőket még jobban megalázni.
Amúgy grat. a hosszú terjedelmű kérdésedhez. Sikeres vagy barátom. Nem hiába a Gyak.kérd.-en a hülye kérdésekre harapnak rá.
Stop! A szavazás lezárult!!!
A JELENLÉVŐK KÖZÖTT KIMONDOM, HOGY NEM KÍVÁNJUK KÖTELEZŐVÉ TENNI A KÖTELEZŐ APASÁGI VIZSGÁLATOT!
AZAZ MINDENKI SAJÁT ELGONDOLÁSA ALAPJÁN pénzfizetés ellenében--- és ha a feleség is hagyja--- APASÁGI DNS-TESZTET KÉRHET.
Kedves Kérdező,
Te beteg vagy, kezeltesd magad.
A te feleséged/barátnőd/exed miatt miért büntessünk egy egész országot ?!
Vidd polgári peres útra, és készítsd ki azt az egy nőt, aki veled ezt tette, de a többi nőt hagyd békén.
Azért mert egy Kovács Pista megölte a szomszéd nénit, nem kell minden Kovács Pisti lecsukni, vagy a szomszédait védőörizetbe venni!
6:44-es vagyok
Arra reagáltam, hogy BETEG VAGY!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!