Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Nagyon rossz érv a német férfiak önkéntes DNS adása. Te is írod, önkéntes! A nőket meg kényszeríteni akarod. Látod, ez a nem mindegy.
Annak meg, aki szerint nem igaz, hogy mindkét fél hibás a megcsalásban, mert van, hogy megszédül valaki... Aha, hazudjál csak magadnak nyugodtan. A hűség döntés kérdése, ha én nem akarok megszédülni, nem teszem. Ezt a megszédülős sztorit tipikusan férfiak terjesztik, és olyan nők hiszik el, aki nem vállalják a felelősséget a hibáikért VAGY a férfit mentegetik abból a célból, hogy ne kelljen beismerniük, hogy a kapcsolatuk nem tökéletes.
érveltem sokmindennel, de kedves kérdező nemigazán figyelt, most a leggyakorlatiasabb érvem jön:
az egészségügy romokban, nálunk ha kell +fájdalomcsillapító hozatsz, ha kell pelenka napi 2nél több hozatsz, ha váratlanul kell infúzió a hó második felében kapsz receptet hozatsz. ez a nagy helyzet, ezeket kell megoldani, nem mások lelki békéjét
Bakker, most olvastam a kidolgoztott törvényjavaslatot. Ez a csúcs!
Javaslom, egészítsük ki: legyen kötelező a férfiaknál a dns minta adása (hiszen csak akkor tudjuk, ki az apa, ha mindenki benne van a rendszerben, és a minta alapján ki tudjuk keresni), és ha kiderül, hogy nem a férjtől van a gyerek, a nőt és a biológiai apát is zárjuk börtönbe, közös cellába, hadd szaporodjanak tovább. Ezzel nemcsak a munkanélküliséget csökkentjük, de ösztönözzük a népességszaporodást is. A börtönbeli ellátás költségeit a felszarvazott férj fizeti, kivéve, ha a vizsgálat előtt nyilatkozik arról, hogy eltekint a vizsgálattól, mert bízik a feleségében. :)
Kérdező, ez volt a hét vicce, akkor is, ha kamukérdés.
Ha nem kamu, akkor javaslom, hogy vegyél igénybe orvosi ellátást, ami jelen pillanatban is ingyenesen jár neked. Használd ki, mert ki tudja, meddig lesz ingyenes.
Írtam már párnormális és teljesen nem sértőt de választ nem kaptam rájuk. Azokra nincs ugye ellenérv ezért hanyagolható mi?
De mond már meg most téged felszarvaztak vagy kiderült anyukádnál volt a postás anno???
Saját anyukád is mehet börtönbe mi? Mert apát csalta neked meg jobb lett volna a lelenchában? Gondolom amint kiderülne máris SZÖRNYŰ traumás gyerekkornak minősítenéd ezért az egész eddigi életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!