Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/355 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó elötti egy állat! ott a pont XDDD
2010. júl. 9. 13:38
 152/355 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat. Csak azt kérem senki ne felejtse el, hogy a parlamentben sokkal több a honatya, mint a honanya.
2010. júl. 9. 13:46
 153/355 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon rossz érv a német férfiak önkéntes DNS adása. Te is írod, önkéntes! A nőket meg kényszeríteni akarod. Látod, ez a nem mindegy.

Annak meg, aki szerint nem igaz, hogy mindkét fél hibás a megcsalásban, mert van, hogy megszédül valaki... Aha, hazudjál csak magadnak nyugodtan. A hűség döntés kérdése, ha én nem akarok megszédülni, nem teszem. Ezt a megszédülős sztorit tipikusan férfiak terjesztik, és olyan nők hiszik el, aki nem vállalják a felelősséget a hibáikért VAGY a férfit mentegetik abból a célból, hogy ne kelljen beismerniük, hogy a kapcsolatuk nem tökéletes.

2010. júl. 9. 13:47
 154/355 anonim ***** válasza:
86%
De mivel Fidesz-Kdnp van hatalmon és ez a házasság szentségét sérti ....
 155/355 anonim ***** válasza:
89%
Fú micsoda ÉRV a végére. Csak sajnos sokkal több a jogvédő, a gondolkodó stb. ember is és pont azért nem lesz ilyen.
 156/355 anonim ***** válasza:
91%
...És reménykedem benne, hogy a parlamenti honatyáink jobban tisztelik az anyáat mint te.
2010. júl. 9. 13:48
 157/355 anonim ***** válasza:
92%

érveltem sokmindennel, de kedves kérdező nemigazán figyelt, most a leggyakorlatiasabb érvem jön:

az egészségügy romokban, nálunk ha kell +fájdalomcsillapító hozatsz, ha kell pelenka napi 2nél több hozatsz, ha váratlanul kell infúzió a hó második felében kapsz receptet hozatsz. ez a nagy helyzet, ezeket kell megoldani, nem mások lelki békéjét

2010. júl. 9. 13:56
 158/355 anonim ***** válasza:
91%

Bakker, most olvastam a kidolgoztott törvényjavaslatot. Ez a csúcs!

Javaslom, egészítsük ki: legyen kötelező a férfiaknál a dns minta adása (hiszen csak akkor tudjuk, ki az apa, ha mindenki benne van a rendszerben, és a minta alapján ki tudjuk keresni), és ha kiderül, hogy nem a férjtől van a gyerek, a nőt és a biológiai apát is zárjuk börtönbe, közös cellába, hadd szaporodjanak tovább. Ezzel nemcsak a munkanélküliséget csökkentjük, de ösztönözzük a népességszaporodást is. A börtönbeli ellátás költségeit a felszarvazott férj fizeti, kivéve, ha a vizsgálat előtt nyilatkozik arról, hogy eltekint a vizsgálattól, mert bízik a feleségében. :)

Kérdező, ez volt a hét vicce, akkor is, ha kamukérdés.

Ha nem kamu, akkor javaslom, hogy vegyél igénybe orvosi ellátást, ami jelen pillanatban is ingyenesen jár neked. Használd ki, mert ki tudja, meddig lesz ingyenes.

2010. júl. 9. 13:58
 159/355 anonim ***** válasza:
85%

Írtam már párnormális és teljesen nem sértőt de választ nem kaptam rájuk. Azokra nincs ugye ellenérv ezért hanyagolható mi?

De mond már meg most téged felszarvaztak vagy kiderült anyukádnál volt a postás anno???

Saját anyukád is mehet börtönbe mi? Mert apát csalta neked meg jobb lett volna a lelenchában? Gondolom amint kiderülne máris SZÖRNYŰ traumás gyerekkornak minősítenéd ezért az egész eddigi életedet.

2010. júl. 9. 14:27
 160/355 anonim ***** válasza:
84%
Én se kaptam választ sok válaszomra. Na mindegy..:)
2010. júl. 9. 15:36
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!