Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Kérdező, áruld el, kérlek!
Ha a szomszédban a Mariska megcsalta a Pistát, és nem tőle van a gyerek, az téged miért érdekel/zavar?
Az érintettek elintézik egymás között.
Jó, akkor álljon itt tőlem származóan ennek a bűncselekménynek a törvény könyvbe kidolgozott, kiforrott tényállása. A szankciókat azonban kodifikálásra javaslom.
BTK. 173/J§
(1)Aki mástól fogant gyermeke apaságának vélelmét
idegen férfira ruházza, vétséget követ el és hat
hónaptól két évig terjedő szabadságvesztéssel
büntethető.
(2)A büntetés, bűntett miatt három évig terjedő
szabadságvesztés, ha a cselekménnyel jelentős
értékű, másképpen be nem következő kár jár együtt a
apaként hamisan megnevezett hátrányára.
(3)A büntetés, bűntett miatt öt évig terjedő
szabadságvesztés, ha a cselekményt fondorlattal,
előre megtervezetten, a tényleges apával akarati
egységben követik el.
"Értem, azok a gyilkosok is mehetnek szabadon ugye, akik nem a te gyerekedet, anyukádat, stb gyilkolták meg, hanem a szomszédét? - mert mi közöd hozzá, nemde?
Azért egy gyilkosságot és egy megcsalást ne vegyünk egyenértékűnek"
OK, rendben, akkor az érvem hangozzék így:
Értem, azok a csalók is mehetnek szabadon ugye, akik nem a te gyerekedet, anyukádat, stb csapták be, hanem a szomszédét, 20-30 millióval? - mert mi közöd hozzá, nemde?
Értem, azok a csalók is mehetnek szabadon ugye, akik nem a te gyerekedet, anyukádat, stb csapták be, hanem a szomszédét, 20-30 millióval? - mert mi közöd hozzá, nemde?
Azért ne hogy azt mond, hogy te 20-30 milliót költesz egy gyerekre... :D Ezt úgyse hiszem el...
De egyébként kiforgathatod a szavaimat, a kérdésed akkor is értelmetlen butaság marad!
11:46-os vagyok
igenis röhejesnek tartom a börtönt ezesetben, mert igen a férjnek biztos szarul esik de egy kisgyereket biztos tönkretennének. a kisgyerek élete kevesebbet ér a férfi érzéseinél? ugyanmár!
és mindenkinek a magánügye h megbízik-e a párjában, vagy nem, az államnak semmi köze hozzá. és ne az én adómból kelljen fizetni a 15gyerekes pereputty összes vizsgálatát. egy nagyon költséges vizsgálatról van szó, rémlik? FELESLEGES pocsékolás lenne, főleg azoknak akik tisztességesek... akik kétkednek legyen ingyenes, ebben egyetértek.
jah és igen a félrek.ró pasi, aki csinál ide-oda kölyköt, a felesége meg mit sem tud, na őt is lecsukják? akkor nyissanak a puszta közepén egy jó nagy börtönt kb 1millió cellával, h mindenkit aki hazudik és tönkreteszi a párja/családja/aranyhala életét a szemétségével, azt bezárhassák. mert nem csak így lehet életeket tönkretenni, miért PONT ezért mért pont a női megcsalónak jár börtön?
12:44 és 12:44
A felvetéseitekre korábban már adtam választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!