Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
"Hazudott? Ugyan már, max. TE nem akartad meglátni az igazságot. De ez soha nem a másik hibája, csakis a tied."
Azért ez már túlzott, nem? Nekem ez elvakultnak tűnik.
"Komolyan én nem engedném meg hogy jogilag kötelezzenek erre a tesztre.én tudom hogy a kitől van a gyerek"
Ugyan már, honnan tudnád, ha egymás után több férfival tartottál kapcsolatot? Kizárólag az tudthatja, aki csak egy férfival tartott kapcsolatot. Viszont ők nem becstelenek, nem tévesztenek meg senkit, nem húznak le tízmillókat az évek alatt, nekik nem kell tartani a börtöntől.
Álszent badarság, hogy mindkét fél "hibás" a megcsalásért.
Igen nagy számban vannakak és lesznek megmagyarázhatatlan, SPONTÁN esetek.
Tökéletes kapcsolatból is megszédülhet bárki.
Hajrá kérdező!
Tetszenek a legyőzhetetlen érveid!
Ma 7:46os vagyok
RÁJÖTTEM! A kérdező egy laborban dolgozik és kevés a megrendelő! Mert ha nem érintett az esetben, akkor más oka nem lehet ilyen kérdésnél ennyire harcolni a saját véleményéért.
Amúgy nem értem, hogy miért kérdez valaki, aki meg van győződve a saját igazáról és csak téríteni akar.
Egyetértek azokkal, akik szerint ne legyen se kötelező, se ingyenes.
Ha a férfi nem bízik a feleségében, fizesse ki azt az X ezer ft-t, és csináltassa meg a vizsgálatot. Ehhez joga van, és ha pénze is, senki nem áll az útjában.
Ez a börtönösdi meg úgy hülyeség, ahogy van. Neked nincs jogod SENKIT börtönbe záratni. És ha egy feleség félrelépett? Érdekel az valakit? Max a férjét. Senkinek semmi köze hozzá.
Ezzel nem téged károsított meg több millió forinttal.
Tudod: mindenki a maga háza előtt söpörjön!
Annak az egynek örülök, hogy a te "fantasztikus ötleted" nem fog megvalósulni. :)
8:24 vagyok
Még jó, hogy én csak heccből írtam. Nem gondoltam komolyan az egészet.
Eleve a hazugságvizsgálót is át lehet verni, na mindegy.
Viszont az jutott eszembe, hogy ha valami eszement hülyeség folytán bejönne ez a dolog. Amit te felvetettél.
Akkor tuti menne ott is a sumákolás és ártatlan emberek kerülnének börtönbe, ártatlan nőket hurcolnának meg stb.
Érdekelne, te ezt hogy védenéd ki?
Mert tui lenne aki fizetne azért, hogy más eredményt kapjanak...
7:46, 9:43-as vagyok
Egy biztos, kb. olyan mint ha egy iszlám fundamentista írna, mert ott is csak a nő lehet bűnös! Még jó, hogy nem halálbüntetést akar kiszabni!!!
bocs: fundamentalista, elírtam
Ennek a főtéren megkövezés lenne az eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!