Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/355 A kérdező kommentje:

"Hazudott? Ugyan már, max. TE nem akartad meglátni az igazságot. De ez soha nem a másik hibája, csakis a tied."

Azért ez már túlzott, nem? Nekem ez elvakultnak tűnik.

2010. júl. 9. 09:29
 92/355 A kérdező kommentje:

"Komolyan én nem engedném meg hogy jogilag kötelezzenek erre a tesztre.én tudom hogy a kitől van a gyerek"

Ugyan már, honnan tudnád, ha egymás után több férfival tartottál kapcsolatot? Kizárólag az tudthatja, aki csak egy férfival tartott kapcsolatot. Viszont ők nem becstelenek, nem tévesztenek meg senkit, nem húznak le tízmillókat az évek alatt, nekik nem kell tartani a börtöntől.

2010. júl. 9. 09:33
 93/355 anonim ***** válasza:
33%

Álszent badarság, hogy mindkét fél "hibás" a megcsalásért.

Igen nagy számban vannakak és lesznek megmagyarázhatatlan, SPONTÁN esetek.

Tökéletes kapcsolatból is megszédülhet bárki.

2010. júl. 9. 09:34
 94/355 anonim ***** válasza:
31%

Hajrá kérdező!

Tetszenek a legyőzhetetlen érveid!

2010. júl. 9. 09:42
 95/355 anonim ***** válasza:
82%

Ma 7:46os vagyok

RÁJÖTTEM! A kérdező egy laborban dolgozik és kevés a megrendelő! Mert ha nem érintett az esetben, akkor más oka nem lehet ilyen kérdésnél ennyire harcolni a saját véleményéért.

Amúgy nem értem, hogy miért kérdez valaki, aki meg van győződve a saját igazáról és csak téríteni akar.

2010. júl. 9. 09:43
 96/355 anonim ***** válasza:
86%

Egyetértek azokkal, akik szerint ne legyen se kötelező, se ingyenes.

Ha a férfi nem bízik a feleségében, fizesse ki azt az X ezer ft-t, és csináltassa meg a vizsgálatot. Ehhez joga van, és ha pénze is, senki nem áll az útjában.

Ez a börtönösdi meg úgy hülyeség, ahogy van. Neked nincs jogod SENKIT börtönbe záratni. És ha egy feleség félrelépett? Érdekel az valakit? Max a férjét. Senkinek semmi köze hozzá.

Ezzel nem téged károsított meg több millió forinttal.

Tudod: mindenki a maga háza előtt söpörjön!

Annak az egynek örülök, hogy a te "fantasztikus ötleted" nem fog megvalósulni. :)

2010. júl. 9. 09:45
 97/355 anonim ***** válasza:
90%

8:24 vagyok

Még jó, hogy én csak heccből írtam. Nem gondoltam komolyan az egészet.

Eleve a hazugságvizsgálót is át lehet verni, na mindegy.

Viszont az jutott eszembe, hogy ha valami eszement hülyeség folytán bejönne ez a dolog. Amit te felvetettél.

Akkor tuti menne ott is a sumákolás és ártatlan emberek kerülnének börtönbe, ártatlan nőket hurcolnának meg stb.

Érdekelne, te ezt hogy védenéd ki?

Mert tui lenne aki fizetne azért, hogy más eredményt kapjanak...

2010. júl. 9. 09:48
 98/355 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező: és ha bevezetnék az "apasági vizsgálat" nevezetű adót? Ami havonta 50 ezer lenne. Te befizetnéd? Meg a családtagjaid? Ugyan már..:)
2010. júl. 9. 09:52
 99/355 anonim ***** válasza:
83%

7:46, 9:43-as vagyok

Egy biztos, kb. olyan mint ha egy iszlám fundamentista írna, mert ott is csak a nő lehet bűnös! Még jó, hogy nem halálbüntetést akar kiszabni!!!

2010. júl. 9. 09:56
 100/355 anonim ***** válasza:
89%

bocs: fundamentalista, elírtam

Ennek a főtéren megkövezés lenne az eredménye!

2010. júl. 9. 09:57
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!