Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Ha jól tudom, létezik méltányosság a bíróságon ilyen esetekben, pl. annál a házaspárnál, akiknek vízbe csúszott az autójuk és megfulladt két gyermekük. Nem ültették le őket mert útban volt a következő baba és a nagy lelki megrázkódtatás stb.
Azért lásd be, hogy ez nem akkora BŰN, mint azok, amikért általában leültetik az embert.
Egyéként te a leültetésről kérdeztél, nem a büntetésről általában. Mert én azt írtam, hogy legyen büntetés, de ne letöltendő, mert azzal tönkremegy a gyerek élete.
00:26
Amiről te írsz, az egy véletlen gondatlan cselekedet. De itt most kőkemény szándékosságról átverésről, akaratlagossságról beszélünk, ne mossuk már a kettőt össze!
Most már inkább elköszönök, kérlek írd le, hogy miért tetted fel a kérdést? Jó éjt mindenkinek!
Ha statisztikához kell, akkor az álláspontjaim:
-ne legyen kötelező
- lehet ingyenes
- legyen büntetés de ne börtön a gyermekre való tekintettel
V.
00:25
Senki sem vitatja nő jogát ahhoz, hogy megszülje a saját gyerekét és azután élethosszon áldozzon rá. De ne kelljen már a máséra! És ne ússza meg az, aki erre mást az átveréssel rákényszerít!
Álmukban megerőszakolt, ez tetszik :)
De tényleg. Léteznek összevissza ciklusok, megállapíthatatlan terhességi korok. PL. képzeld el, hogy egy magzat két héttel idősebbnek tűnik a koránál. Benne van a kiskönyvben, hogy fogantatás ápr. 1. Azt mondja az anya: de jó, mert én április 15én csaltam meg a férjem. Tehát tutira a férj az apa.
Közben csak a magzat nagyobb, mint az átlag, és az köztudott, hogy az orvosok a méretekből számolják a terhességi kort, főleg akkor, ha az utolsó menszesz nagyon régen volt.
Szóval mi a helyzet ilyenkor?
Most már le kéne feküdnöm, mert a gyerekem fogzik, ki tudja, mikor ébred ordítva. De látod, mégi itt ülök
Elkötelezett híved lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!