Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/355 anonim ***** válasza:
92%

Ha jól tudom, létezik méltányosság a bíróságon ilyen esetekben, pl. annál a házaspárnál, akiknek vízbe csúszott az autójuk és megfulladt két gyermekük. Nem ültették le őket mert útban volt a következő baba és a nagy lelki megrázkódtatás stb.

Azért lásd be, hogy ez nem akkora BŰN, mint azok, amikért általában leültetik az embert.

Egyéként te a leültetésről kérdeztél, nem a büntetésről általában. Mert én azt írtam, hogy legyen büntetés, de ne letöltendő, mert azzal tönkremegy a gyerek élete.

2010. júl. 9. 00:26
 52/355 A kérdező kommentje:

00:26

Amiről te írsz, az egy véletlen gondatlan cselekedet. De itt most kőkemény szándékosságról átverésről, akaratlagossságról beszélünk, ne mossuk már a kettőt össze!

2010. júl. 9. 00:28
 53/355 anonim ***** válasza:
60%

Most már inkább elköszönök, kérlek írd le, hogy miért tetted fel a kérdést? Jó éjt mindenkinek!

Ha statisztikához kell, akkor az álláspontjaim:

-ne legyen kötelező

- lehet ingyenes

- legyen büntetés de ne börtön a gyermekre való tekintettel

V.

2010. júl. 9. 00:28
 54/355 anonim ***** válasza:
41%
Pedig sztem ez csalás. Az én ismerősöm csak a gyerek miatt hagyta ott a házát az exnek. Aztán kiderült, hogy nem is az övé a gyerek. Most se saját gyereke, se vagyona. És a nő nagyon jól tudta, hogy nem a férjtől van a gyerek, csak akkor nem tudta volna megkaparintani a házat. Mi ez, ha nem csalás, vagy megtévesztés?
2010. júl. 9. 00:29
 55/355 A kérdező kommentje:

00:25

Senki sem vitatja nő jogát ahhoz, hogy megszülje a saját gyerekét és azután élethosszon áldozzon rá. De ne kelljen már a máséra! És ne ússza meg az, aki erre mást az átveréssel rákényszerít!

2010. júl. 9. 00:30
 56/355 anonim ***** válasza:
87%
na jó, még egy szó: honnan tudod, hogy szándékos? És ha az anya sem volt vele tisztában, mert a fogantatás kiszámolt napja alapján annó ő úgy állapította meg, hoogy a férjtől van? És ki tudja ezt bebizonyítani, hogy szándékos volt-e vagy sem?
2010. júl. 9. 00:30
 57/355 A kérdező kommentje:
OK, rendben, az álmukban megerőszakolt nők kegyelmet kaphatnak:)
2010. júl. 9. 00:31
 58/355 anonim ***** válasza:
85%
Ja meg azt szeretném még megkérdezni, hogy ha te most csak általánosságban tetted fel a kérdést, miért vagy ilyen indulatos? Minden második írásjeled felkiáltó.
2010. júl. 9. 00:32
 59/355 A kérdező kommentje:
Értem, tehát te azt mondod, hogy azok a nők, akik a férjük mellett mással is voltak és vagy nem védekeztek, vagy sikertelenül védekeztek, azok kivétel nélkül tájékoztaják a férjüket arról, hogy esetleg nem tőle van a gyerek? Mert ettől eltérő esetben áll az akaratlagosság a megtévesztés vonatkozásában!
2010. júl. 9. 00:34
 60/355 anonim ***** válasza:
84%

Álmukban megerőszakolt, ez tetszik :)

De tényleg. Léteznek összevissza ciklusok, megállapíthatatlan terhességi korok. PL. képzeld el, hogy egy magzat két héttel idősebbnek tűnik a koránál. Benne van a kiskönyvben, hogy fogantatás ápr. 1. Azt mondja az anya: de jó, mert én április 15én csaltam meg a férjem. Tehát tutira a férj az apa.

Közben csak a magzat nagyobb, mint az átlag, és az köztudott, hogy az orvosok a méretekből számolják a terhességi kort, főleg akkor, ha az utolsó menszesz nagyon régen volt.

Szóval mi a helyzet ilyenkor?

Most már le kéne feküdnöm, mert a gyerekem fogzik, ki tudja, mikor ébred ordítva. De látod, mégi itt ülök

Elkötelezett híved lettem :)

2010. júl. 9. 00:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!