Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.2010. júl. 8. 23:42
11/355 anonim válasza:
Az a férfi aki ilyenekben kételkedik csengesse ki azt a szép összeget és ne itt pampogjon, hogy mások fizessék neki a megerősítését. Mégis hogy képzeled?
12/355 A kérdező kommentje:
23:50
mennyiben befolyásolja a véleményedet ez? Gondolom semmiben. Nem járok ebben a cipőben, de szoktam mások baján is segíteni, ha tehetem.
2010. júl. 8. 23:52
13/355 anonim válasza:
Látod, a kötelezőséggel nem, de az ingyenességgel mondjuk én egyetértenék. Így meg lehetne védeni a másik oldalt is, mikor a pasas vágja a nő fejéhez, hogy nem is tőle van a gyerek. Mert én meg ilyen párt ismerek! Mondanom se kell, eltelt egy év, és a kisfiú annyira hasonlít az apjára, mintha klónozták volna.
14/355 anonim válasza:
Azért mert az AIDS vizsgálat nem a lelked megnyugatásrára készült, hanem ki kell szűrni a betegeket, kezelni kell őket, és főleg azért kell őket kiszűrni, hogy feltérképzve az előző kapcsolataikat megtudják kinek adhatta/honnan kaphatta és megakadályozzák a tovább adását. Tudod az egy csúnya betegség ellenszer nélkül. Ami a te bajod az más tészta.
15/355 anonim válasza:
23:50-es vagyok. A kérdésed felindult és keserű, ebből gondoltam. De úgy látom, más válaszoló is úgy gondolta, hogy érintett vagy.
Hogy mennyiben befolyásolja a válaszom? Talán semmiben. De más általánosságban beszélgetni róla, és más, ha valaki érintett a témában. Ez ugyanis egy elég komoly ügy, nem olyan, mint mikor két háziasszony a krumplistészta receptet beszéli meg egymással.
16/355 A kérdező kommentje:
23:52
Ez ugyanolyan káros a társadalomra, mint az AIDS, ha nem károsabb. Annak a vizsgálat ingyenes, mert az állam érdeke a megelőzés visszaszorítás. Itt is érdeke, sőt.
2010. júl. 8. 23:54
17/355 anonim válasza:
Az államnak mi érdeke abban, hogy Kovács Józsikát nem a vér szerinti apja neveli fel, hanem egy másik férfi?
18/355 A kérdező kommentje:
Úgy látom alapból kizárjátok azt, hogy valaki mások érdekében tegyen valamit. Megértem, mindenki magából indul ki, ezt nem bántásból írom.
2010. júl. 8. 23:56
19/355 anonim válasza:
Kifejtenéd, kérlek, a 23:54es kommentedet? Csak hogy jobban értsem az álláspontodat!
20/355 anonim válasza:
Az államnak totálisan mindegy, hogy kovács józsikát a nem vérszerinti apja vérszerinti gyerekének hiszi-e haláláig. Az viszont már nem lenne mindegy, ha mindegy egyes szülésnél százezres vizsgálattal kellene megtoldani a tbnél a számlát. Tudod attól, hogy "ingyenessé" teszik valakinek ki kell ám fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!