Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést
követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és
megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Ja és én csak mezei szocpedes vagyok, nem értem az ilyen izébigyó vonatkozásában amaz áll-dumát, főleg nem egy fogzó egyévessel, hajnali fél egykor :)
2010. júl. 9. 00:36
62/355 A kérdező kommentje:
00:32
Az óhajtó, figyelem felhívó és felszólító mondatok után a magyar nyelv szabályai szerint kötelező a felkiáltó jel, de igazad van, ezután spórolok velük, mert félreérthető valóban.
Na és azoknak a férjeknek mi legyen a büntijük,akik házasságon kívüli gyereket "csinálnak" más nőnek? Esetleg egy ingyenes kasztrálás a tb támogatásával?
2010. júl. 9. 00:36
64/355 A kérdező kommentje:
No akkor jóccakát a gyerekeseknek, én is elteszem magam, holnap majd átolvasom a termést.
Igen, írásban nehéz megállapítani, főleg, hogy ilyen helyeken a helyesírással nem szoktak törődni. Közben értelmeztem az utolsó kommented. De vedd az én példám, a két héttel fiatalabb magzatot.
Nem tájékoztatja a férjét, hiszen orvosi papír szerint lehetetlen hogy nem tőle van. Akkor meg minek tenné?
Ne érts félre, nem a megcsalós nőket védem, de hát emberek vagyunk :)
2010. júl. 9. 00:38
Te degenerált! Hát hogy a fenébe bizonyítod be, hogy szándékosan és megtévesztette? Ha nem dugtak olyan időpontban, hogy a gyerek az övé lehessen, akkor meg is érdemli, hogy lehet olyan hülye. Ha meg dugtak olyan időpontban akkor miért kellett volna megtéveszteni. Simán élt ő is abban a hitben, hogy a férje gyereke és kész. Na akkor mit csinálsz? Megüt a guta, hogy nem tudsz mit kitalálni vagy mi?
2010. júl. 9. 00:39
Hát igen, de ezt az összevissza ciklust és 2 hét ide-oda dolgot pontosan a nők ismerik a legjobban. Annál inkább gázos hazudni önmagának, hogy biztosan a férjétől van. Az a nő, aki a férj és a szerető között nem hagy legalább 2 hónapot, annak lövése sincs, hogy kitől terhes.
2010. júl. 9. 00:39
68/355 A kérdező kommentje:
00:36
Kérem, ott lehetetlen a tévedésbe ejtés és tartás, ezt lássa be. Ugyancsak lehetetlen a lehúzás is, hiszen a tartást a törvény ebben az esetben kikényszeríti államhatalmi eszközökkel.
Jóccakát.
Akkor tévesztette meg, ha teljesen biztos volt benne, hogy megtéveszti, amúgy jó hiszeműen azt hitte, hogy közös gyerek.
2010. júl. 9. 00:40
70/355 A kérdező kommentje:
Nem, akkor is megtévesztette, ha elhallgatta, hogy mástól is lehet. nem csak a tévedésbe ejtés a büntetendő cselekvés, hanem tévedésben tartás is.
Kapcsolódó kérdések: