Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/355 anonim ***** válasza:
90%
Ja és én csak mezei szocpedes vagyok, nem értem az ilyen izébigyó vonatkozásában amaz áll-dumát, főleg nem egy fogzó egyévessel, hajnali fél egykor :)
2010. júl. 9. 00:36
 62/355 A kérdező kommentje:

00:32

Az óhajtó, figyelem felhívó és felszólító mondatok után a magyar nyelv szabályai szerint kötelező a felkiáltó jel, de igazad van, ezután spórolok velük, mert félreérthető valóban.

63/355 anonim ***** válasza:
79%
Na és azoknak a férjeknek mi legyen a büntijük,akik házasságon kívüli gyereket "csinálnak" más nőnek? Esetleg egy ingyenes kasztrálás a tb támogatásával?
 64/355 A kérdező kommentje:
No akkor jóccakát a gyerekeseknek, én is elteszem magam, holnap majd átolvasom a termést.
2010. júl. 9. 00:38
 65/355 anonim ***** válasza:
82%

Igen, írásban nehéz megállapítani, főleg, hogy ilyen helyeken a helyesírással nem szoktak törődni. Közben értelmeztem az utolsó kommented. De vedd az én példám, a két héttel fiatalabb magzatot.

Nem tájékoztatja a férjét, hiszen orvosi papír szerint lehetetlen hogy nem tőle van. Akkor meg minek tenné?

Ne érts félre, nem a megcsalós nőket védem, de hát emberek vagyunk :)

2010. júl. 9. 00:38
 66/355 anonim ***** válasza:
83%
Te degenerált! Hát hogy a fenébe bizonyítod be, hogy szándékosan és megtévesztette? Ha nem dugtak olyan időpontban, hogy a gyerek az övé lehessen, akkor meg is érdemli, hogy lehet olyan hülye. Ha meg dugtak olyan időpontban akkor miért kellett volna megtéveszteni. Simán élt ő is abban a hitben, hogy a férje gyereke és kész. Na akkor mit csinálsz? Megüt a guta, hogy nem tudsz mit kitalálni vagy mi?
2010. júl. 9. 00:39
 67/355 anonim ***** válasza:
56%
Hát igen, de ezt az összevissza ciklust és 2 hét ide-oda dolgot pontosan a nők ismerik a legjobban. Annál inkább gázos hazudni önmagának, hogy biztosan a férjétől van. Az a nő, aki a férj és a szerető között nem hagy legalább 2 hónapot, annak lövése sincs, hogy kitől terhes.
2010. júl. 9. 00:39
 68/355 A kérdező kommentje:

00:36

Kérem, ott lehetetlen a tévedésbe ejtés és tartás, ezt lássa be. Ugyancsak lehetetlen a lehúzás is, hiszen a tartást a törvény ebben az esetben kikényszeríti államhatalmi eszközökkel.

Jóccakát.

2010. júl. 9. 00:40
 69/355 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tévesztette meg, ha teljesen biztos volt benne, hogy megtéveszti, amúgy jó hiszeműen azt hitte, hogy közös gyerek.
2010. júl. 9. 00:40
 70/355 A kérdező kommentje:
Nem, akkor is megtévesztette, ha elhallgatta, hogy mástól is lehet. nem csak a tévedésbe ejtés a büntetendő cselekvés, hanem tévedésben tartás is.
2010. júl. 9. 00:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!