Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/355 anonim ***** válasza:
91%
nekem nem sértő, gyerekem sincs még és leszarom a sértegetés részét de azt nem, hogy a kisebbségi komplexusos pcsök miatt ÉN meg a többi ember fizessünk egy olyan tesztet, ami tök felesleges 90%ban. Fizesse ki magának és kussoljon. Ha meg nem fizeti ki, akkor meditáljon rajta, hogy vajon miért ilyen ingyenélő paraszt, aki mással akarja kifizettetni az ő tesztecskéjét, ami CSAK az ő érdeke, mindegy hogy csűri csavarja kérdező.
2010. júl. 9. 11:48
 112/355 anonim ***** válasza:
85%
Ennyi komment után tisztán látszik,hogy téged felszarvaztak és a sértett egodat vered le a többi nőn.Ne az ingyenes apasági vizsgálatra gyúrj,hanem arra,hogyan kell megtartani egy nőt.
2010. júl. 9. 11:49
 113/355 A kérdező kommentje:

"egy röhejes dologért mérlegelném h kiszakítsak egy szülőt a gyermek életéből."

Ez nem röhejes dolog egyáltalán, egy férfi életében abszolúte döntő az, hogy a saját vére miatt hoz-e áldozatokat vagy sem.

A mai világban a friss házasságok 45%-ban már útban van a gyerek. Vajon akkor is az oltár elé mennének-e esküdni azzal a nővel ezek a férfiak, ha esetleg tudnák, hogy az ara hasában fejlődő magzatot nem ők nemzették?

2010. júl. 9. 11:54
 114/355 A kérdező kommentje:

Az ingyenességet a kötelezőség magával hozza. A kötelezőség azért hasznos, amit korábban már kifejetettem, a vizsgálat egyre olcsóbb és hozzáférhetőbb, hosszú távon előre látható, hogy kibogozhatatlan és évtizedekre visszamenő öröklési, tulajdoni viták forrása lesz.

Ezt mihamarabb kezelni kell valami úton, és a társadalom nagyobbik rnagyobbik része tissztességes így nem válna érintetté a kötelezőség esetén sem.

2010. júl. 9. 11:58
 115/355 anonim ***** válasza:
86%

Bocsi

Én már írtam korábban.

Attól, hogy a házasságok 45%a terhesen kötettik, attól még nem mindenki terhesen megy férjhez. Pl. ÉN SEM TERHESEN MENTEM FÉRJHEZ!!!

Katolikus házasságban élek, és meg sem fordul a fejemben, hogy más férfival bújjak ágyba.

Esküm megkérdőjelezésének venném egy ilyen vizsgálat bevezetését. A gyermekáldás egy intim dolog, két emberre tartozik.

Ha egy családban ilyen kérdés felmerül, ott már megkérdőjelezhető az erkölcsi morál.

Azzal, hogy az állam bevezetné ezt a vizsgálatot elveszítené a házasság a szentségét. Ez egy keresztény ember számára elfogathatatlan!

Ráadásul a gyerek kerül ki sérülten ebből az egészből.

És a kivitelezés, milyen dátum után születettekre vezetnéd be. Vagy mind a 10. 000.000 embert letesztelnéd visszamenőleg.

Jé, már lenne is egy genetikai adatbázis, ahol össze lehet vetni, hogy nem az enyém, hanem a szomszéd utcai Józsié!

Ráadásul bűncselekmények felkutatásánál is meglenne a DNS profilom.

Vagy jönne a Hitleri korszak, hogy a genetikai betegeket, a házasságtörőket, bűnözőket kasztráljuk stb

Túl sok etikai kérdés merül fel, amire a te kicsinyes agyad képtelen gondolni...

2010. júl. 9. 12:21
 116/355 anonim ***** válasza:
12%

Kedves Kérdező!

Ne foglalkozz a sok vagdalkozóval!Te az érveidet inteligens módon fejted ki,hozzászólásaidból rögtön le lehet szűrni.Ellenben ez itt sok mindenkire nem igaz sajnos.

2010. júl. 9. 12:21
 117/355 anonim ***** válasza:
19%
Jó ötletnek tartom és én is törvénybe hoznám. A bizalom, hát arról csak annyit hogy a mikor a gyerköc 3éves volt, akkor derült ki hogy a párom bizony félre ment. Na most megfogalmazódik a gondolat "enyém a gyerek egyáltalán" és mivel 3évesen már igen csak összenőtünk a gyerekkel, akarom-e tudni az igazat? Na az ilyen szitukat ki lehetne szürni, és akinek nincs félni valója az szerintem nem is tiltakozna a vizsgálat ellen. Elég baj hogy egyáltalán fel kell merülnie ennek a törvény javaslatnak.
2010. júl. 9. 12:29
 118/355 anonim ***** válasza:
91%

Értem, azok a gyilkosok is mehetnek szabadon ugye, akik nem a te gyerekedet, anyukádat, stb gyilkolták meg, hanem a szomszédét? - mert mi közöd hozzá, nemde?

Azért egy gyilkosságot és egy megcsalást ne vegyünk egyenértékűnek.

2010. júl. 9. 12:30
 119/355 anonim ***** válasza:
83%
Sajnállak,kérdező
2010. júl. 9. 12:35
 120/355 anonim ***** válasza:
94%

Az örökléses pereskedést a bizonytalankodók fogják fizetni.

A bizonytalankodókat most sem tartja semmi vissza attól, hogy megcsináltassák a tesztet.

Az államnak semmi köze ehhez.

A kérdésnek akkor lenne értelme, ha a vizsgálat tökéletesen elérhetetlen lenne. De nem az, nagyon is elérhető, aki akarja most is megcsinálja, majd hülye lesz az állam olyanoknak is fizetgetni, akik nem akarják, vagy gyávák hozzá, vagy sajnálják rá a pénzt. Akinek fontos most is el tudja intézni. Akinek nem, annak meg minek?

2010. júl. 9. 12:36
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!