Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/355 anonim ***** válasza:
39%
Köszi! Ezen jót nevettem,került kis humor is a vita közepébe.
2010. júl. 9. 12:52
 132/355 A kérdező kommentje:

"Az örökléses pereskedést a bizonytalankodók fogják fizetni."

Meglátásaom szerint, a dolog természetéből fakadóan, a bizonytalankodók ekkor már halottak lesznek és pont a kétesen tőlük származóak öröklési jogával kapcsolatban fognak tömeges perek indulni, a származásukban nem bizonytalankodó tényleges gyermekek részéről.

2010. júl. 9. 12:56
 133/355 anonim ***** válasza:
76%
12.56 os kommented. Amit azok fognak fizetni, akik kételkednek benne, hogy az örökölt, akinek kellett volna.
2010. júl. 9. 12:57
 134/355 A kérdező kommentje:
Egyetértek ebben, mivel ugyanazt mondjuk.
2010. júl. 9. 12:59
 135/355 anonim ***** válasza:
90%
még egyszer megkérdezem, mivel ér többet egy férfi érzése mint egy gyermek élete aki lehet, h intézetbe kerül????
2010. júl. 9. 13:00
 136/355 A kérdező kommentje:

Miért kerülne intézetbe? A letöltendőt a bíróságok igen ritkán szabják ki olyan nőkre, akiknek nevelésre szoruló gyermekük van, ha pedig ez az eset mégis fennállna, akkor az intézet jobb neki, mint a teljesen gátlásait veszített erkölcstelen anya.

Bizonyára nem állítod azt, hogy minden intézetes gyermek rosszabb életkilátással indul, mint ahonnan kiszakították?

2010. júl. 9. 13:05
 137/355 anonim ***** válasza:
93%

De amúgy, azt hogy érted, hogy fognak tömeges perek indulni? Most sem indulnak tömeges perek, eddig sem indultak tömeges perek. Ugyan miért indulnának ez után? Azért, mert neked befészkelte a fejedbe magát a rettegés, azért a te egyéni hozzáállásodat ne vetítsd ki az emberekre.

A kérdező lehet, hogy normális hangnemben érvel a baj csak az vele, hogy ugyanazt a két-három érvet hozza elő még akkor is, ha már vagy öten különböző képpen rávilágítottak a fogyatékosságaira. Az ellentábor főbb érveit pedig átugorja, mert nem tud vele mit kezdeni.

Egyébként, ha az örökösödést, meg annak az anyagi oldalait nézed, az állam érdekei szempontjából, akkor nyilván azt is ki tudod számolni, hogy az államnak még mindig olcsóbb, ha kakukkfióka úgy marad, ahogy volt, valószínűleg senkinek sem fog soha feltűnni, ha fel is tűnik soha nem fogja érdekelni, mint hogy a mindenkinek fizessenek egy ilyen tesztet. Ha kiderül, hogy "nem az apa az apa" akkor nyilván meg kell keresni ki az és újabb teszteket fizetniük, mert egy ilyen szabályozás sokkal komplexebb, annál, hogy na akkor nem én vagyok a vérszerinti apja le van tudva minden.

A másik az, hogy az öröklési teóriád ott sántikál, hogy a kakukkfióka apucijának aki be van jegyezve az után örököl. Már pedig ha kovács józsika apjaként kovács istvánt írták be, és elismerte fiaként kovács józsika örökölni fog utána, mert a halott kovács istván nem fogja visszavonni a nyilatkozatát, a többi "testvére" pedig milyen alapon vélelmezi azt, hogy az apja nem tudta, hogy kovács józsika nem az ő fia, és ha tudta volna nem ismeri el fiának? Ha az lenne ami alapján te érvelsz az örökbe fogadott gyerek sem örökölhetne, mert nem a az örökbefogadók petéjéből és spermájából készült.

2010. júl. 9. 13:05
 138/355 A kérdező kommentje:

13:05

A felvetésed jogi természetű tartalmára nem tudok reagálni, mert álláspontom szerint tévedésben vagy az öröklési jog szabályainak tekintetében, de különösen annak kialakulásának okságaiban. Természetesen lehetséges az is, hogy én tévedek ebben és pont ezért nem érvelnék tovább erről.

2010. júl. 9. 13:11
 139/355 anonim ***** válasza:
90%
legalább egy hétig a 13.11es hozzászólásodon és rajtad fogok röhögni
2010. júl. 9. 13:14
 140/355 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván nem lesz soha kötelező a DNS-vizsgálat és ingyenes sem. Egy ilyen vizsgálat nagyon költséges dolog. Az állam miért fizetne több milliárdot évente ilyesmire? Tehát az adófizető polgárok fizessék meg a csalfa feleségek miatt a DNS-vizsgálatok árát? Ennek semmi értelme.

Egyébként én úgy tudom, hogy egy férfi bármikor kezdeményezhet apasági vizsgálatot és a vesztes fizeti a perköltségeket. Tehát ha ő az apa, akkor ő perkál, ha pedig nem, akkor az anya fizet. Ha bizonytalan lennék, hogy a gyerekem az enyém-e, akkor biztosan megcsináltatnám saját szakállamra is a tesztet, még ha a föld alól is kell elővakarjam az árát.

2010. júl. 9. 13:16
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!