Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Szia kérdező! Még mindig nem írtad meg nekem, hoyg miért tetted fel a kérdést? Szakdolgozathoz kell, vagy konkrét eset miatt, vagy csak unatkozol?
Tegnapi szocpedes, akinek fogzik a gyereke
Komolyan érdekelne, hogy hogyan jut eszedbe.
A kérdésre válaszolva:
Az nem államérdek. Az állam papol, hogy elöregedik az ország mégis elég csekély pénzből áll a gyerek támogatása annak aki meg válalná.
Lehet tesztet csinálni, ha nagyon akarod még az anya se álhat az utadban s azt saját pénzből fizeted.
Az "ingyen" pedig annyit jelent, hogy nem a saját gyereked tesztjét fizeted, hanem tb, adó vagy más formában vonnak tőled le pénzt rá s az évek alatt több ezer tesztet fizetsz ki. A bizonytalankodó férfiak közt is van oly elvakult, hogy még ebben is talál kivetni valót, egész életében ferde szemmel nézi majd szegény gyereket legyen bármennyi tesztje miszerint az övé.
A bizonytalankodó férfi vagy ne válaszon magának olyan párt akiről feltételezi, vagy legyen benne annyi, hogy oda áll és megmondja a nőnek mit akar!
A párkapcsolat alapja a bizalom, őszinteség és jó komunikáció. Ha bevezetnék ezt a jörvényt azzal ezt a három dolgot kérdőjeleznék meg.
Bizalmatlan vagy életed párjával szemben aki igenis jogosan hábborodna fel s tagadná meg még ha hűséges is.
Feltételezed nem őszinte, de te se vagy az ha egy törvénnyel takarózól mikor nem az államot hanem téged érdekel az eredmény.
Ha nem tudsz megbeszélni egy ilyen dolgot a pároddal akkor az már veszett ügy.
Ha ez megnyugtatja a szegény becsapottnak érzett férfilelkeket itt a dns vizsgálat árlapja:
Egy ilyen törvényt nem titkos, hanem nyilt szavazáson kellene megszavaztatni, hogy legyen neve azoknak, akik ellene szavaznak. Szerintem legalábbis, tisztességes nőknek nincsen félnivalójuk egy ilyen törvénytől. Aki ettől fél, annak oka van rá.
Jellemző ellenpélda a német férfiak önkéntes és tömeges DNS minta adása volt. Alig egypárszázalék volt, akik nem adtak DNS mintát, pedig semmilyen törvény nem kötelezte őket.
Én például önként és dallva adok DNS mintát, mert nincs okom attól tartani, hogy bármi kiderülhet ennek alapján.
Szóval annak a nőnek, aki ez ellen szól, annak bizony oka lehet erre.
Ez a vizsgálat a gyáva és skót férfiaknak lenne csak jó. Annak, aki úgy gondolja, hogy nem az övé a gyerek, de nincs annyi vér a pcsében, hogy ezt ki is mondja, meg annyi pénzt se szánna rá, hogy kifizesse. Jó lenne takarózni az állam dumával, meg az is jó lenne, ha valaki fizetné helyettük. Gyáva lehúzós nyamvadékoknak való.
Könnyű azt mondani, hogy nem vagy személyesen érintett. Hát ha most épp nincs is kérdéses gyereked, de a gyáva lehúzós kategóriába biztos beletartozol. A kisebbségi komplexusoddal együtt.
" Neked nincs jogod SENKIT börtönbe záratni. És ha egy feleség félrelépett? Érdekel az valakit? Max a férjét. Senkinek semmi köze hozzá.
Ezzel nem téged károsított meg több millió forinttal."
Értem, azok a gyilkosok is mehetnek szabadon ugye, akik nem a te gyerekedet, anyukádat, stb gyilkolták meg, hanem a szomszédét? - mert mi közöd hozzá, nemde?
"Szóval annak a nőnek, aki ez ellen szól, annak bizony oka lehet erre."
Bocs, de neked nagyon szegény a lelkivilágod, ha nem fogod fel, hogy ez nem azért megalázó, mert fél a nő, hogy kiderül az igazság, hanem azért, mert egy tisztességes nőnek a feltételezés is sértő, hogy megcsalta azt a férfit akinek gyermeket szült. De szerintem neked hiába magyarázom, mert érezhető a válaszaidból, hogy megkeseredett vagy valami miatt, és nem is akarod megérteni a dolog lényegét.
érdekes téma. az ingyenesség mellett lennék, mert mikor megszületett a picink volt pár rosszakaró... apa nem adott ezekre, de fájt neki, és én örültem volna, ha megcsináltatjuk, és a kavarók békénhagynak minket. nem engedhettük meg magunknak a tesztet, én szántam volna rá, de apa nem akarta. évek teltek el, de még mindig kapunk néha gonosz megjegyzéseket, aminek csak így vethetnénk véget.
na de börtönt a megtévesztő nőnek? sokkal komolyabb dolgokért felfüggesztett jár, ne túlozzunk már... valami büntetést ok, de a gyermeknek apja már így sincs, anyja se legyen? és elhangzott h a gyerekes bűnözőket akkor ne ültessék le? igen én jobban megnézném h mért robban szét egy család. egy röhejes dologért mérlegelném h kiszakítsak egy szülőt a gyermek életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!