Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/355 anonim ***** válasza:
90%

egy tegnap esti hozzászólásodban szerepelt, h börtön járna-e...

és mondjuk nem feltétlenül olyan bűnös az anya mint látszik. szóval attól, h vki egyszer félredugott még nem lesz rossz anya, vagy nevelésre alkalmatlan.

és igen ismertem jónéhány intézetest, többek közt a párom és a testvéreit, de rajtuk kívül még kb 5öt, és mindegyiküknek elég mély sebet hagyott ez, és sok év után se tudták túltenni magukat ezen... szóval sajnálom a férfit akit becsapnak de nem nyomorítanék meg gyereket/gyerekeket a lelkéért.

2010. júl. 9. 13:20
 142/355 anonim ***** válasza:
90%

Ha összeszeded: az öröklési jogos érved meg a tömeges pereid része hülyeség, mint felhívták rá a figyelmedet

Az Alkotmányunk jogot biztosít a vérszerinti gyermeked megismerésére, de nem kötelez rá. A jogoddal élhetsz, ahogy tetszik.

Ha beírod googlebe, vagy ha nincs neted, akkor elmégy mondjuk a családsegítőbe, vagy tök tudja és megtudakolod kétségeid esetén, hogy hol végeztethetnél ilyen vizsgálatot. Ha nincs merszed pereskedni, akkor fogod a pénzt meg a két mintát és a feleséged háta mögött is megcsináltathatod, hogy aztán az orra alá dörgölhesd és igazad lehessen, meg sajnálhasd magad, milyen szemetek a nők, elvégre ez a cél, nem?

Aki akarja ma is bármikor, gyorsan, újabban egyre olcsóbban megcsináltathatja. Aki nem akarja az meg nem.

Hol itt a baj? Remek a szabályozás.

143/355 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező...ha téged nem érint a téma, miért érdekel ennyire?(kíváncsiságból kérdem)

csak mert tegnap hajnalban is itt voltál, meg most is, akkor gondolom h annyira mégsem áll tőled távol?

144/355 anonim ***** válasza:
84%
Hihetetlen, hogy itt van 15 oldalnyi komment, és még senkiben sem merült fel, hogy ez egy kamukérdés. Nem hiszem el, hogy létezik ilyen nyomorék ember, aki ezt komolyan gondolja :DDD És igen, azért írom mindezt, mert 5 gyerekem van, mindegyik más f.aszitól, és mindegyiket a férjemmel neveltetem, és félek, hogy jujj akkor most lebukok és börtönbe kerülök :DDD Ha a kérdező mégis komolyan írta, amit írt, őt kellene börtönbe vagy elmegyógyintézetbe érni, mert egy ekkora agyhalott szerintem 100-szor veszélyesebb a társadalomra, mint 10000 félrekúró nő.
2010. júl. 9. 13:25
 145/355 anonim ***** válasza:
90%
jav.: elmegyógyintézetbe ZÁRNI
2010. júl. 9. 13:26
 146/355 A kérdező kommentje:
A vizsgálat jelenlegi önköltségi ára nem éri el a 10.000 Ft-ot és már 50.000 Ft-alatt elérhető. A tendenciákat figyelve ki merem jelenteni, hogy 2 éven belül 2.000 Ft alatt lesz a teszt ára.
2010. júl. 9. 13:27
 147/355 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, az államnak az lenne a feladata, hogy legyen jóközegészségügyi ellátás, munkahelyek, ne éhezzenek mégis

b@szik rá. Szerinted majd a nyugtalankodó lelkiismeretek érdeklik? nekik sincs.

Ha meg annyira egyre olcsóbb szerinted (kb50-60ezer) akkor fizesse ki akinek szívügye.

2010. júl. 9. 13:28
 148/355 anonim ***** válasza:
92%
És megint az árával jössz elő. Na akkor meg végképp mi a probléma. Ha annyira nagyon olcsó lesz, akkor meg végképp semmi nem fog megakadályozni, abban, hogy megcsináltasd, ha érdekel.
2010. júl. 9. 13:29
 149/355 anonim ***** válasza:
94%

Menj be a Joshi Bharatba. Ingyen megcsinálják a tesztet és még meg is szégyenítik az anyukát :-D

Hogy a többi bűnözőhöz való hasonlatodhoz csatlakozzak:

Azon te is felháborodnál, ha minden egyes alkalommal, mikor repülővel utazol, reptéren könyékig felnyúlnának a popsidba, mert minden túrista drogot csempészik a segglyukában.

Ez ugyanilyen általánosítás! Csak ez nem az utasokat, hanem az anyákat sértené.

Pedig egy anya szent a gyermeke szemében. Legalábbis annak kell lennie. Vagy a saját édesanyádat is alávetnéd ennek:

Pl. Anya, én nem vagyok biztos, hogy csak apával hetyegtél, kérlek csináljunk apasági tesztet, mert neked kell bebizonyítnos, hogy nem vagy prostituált, nem nekem azt, hogy az vagy.

erre, ha normális anyukád van, két nagy pofon a válasz!

2010. júl. 9. 13:31
 150/355 anonim ***** válasza:
94%
13:31-es, szakadtam, grat!!!! :D:D:D
2010. júl. 9. 13:33
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!