Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.2010. júl. 8. 23:42
181/355 anonim válasza:
Nem settenkedünk! Ahogy előttem szóló tökéletesen leírta: BETEG VAGY! Most jó? Megkaptad a válaszod!
183/355 anonim válasza:
Férfiként én is azt mondanám, hogy büntetni kellene. Kötelezővé nem tenném, hiszen azzal megaláznák a becsületes nőket is. Visszafizettetném velük az összes pénzt amit eddig a férfi az idegen gyerekre költött, akkor is ha több millió forintról van szó. Valamint fizessen nem anyagi kártérítést az okozott erkölcsi kárért. Legfeljebb hajléktalan lesz belőle.
184/355 anonim válasza:
A Kérdező nem semmi!Amint kezd kialudni a tűz,rádob egy lapáttal,és lám megint lángol!Nem beteg!Provokál,de jól csinálja...
185/355 anonim válasza:
provokál,de szülőszobán nem járt még.azt hiszi szegény,hogy ott tartják az újszülötteket.hahahahaha:)))))))
186/355 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
23:50
mennyiben befolyásolja a véleményedet ez? Gondolom semmiben. Nem járok ebben a cipőben, de szoktam mások baján is segíteni, ha tehetem."
Ez egy kicsit eléggé hihetetlen, akkor nem érdekelne ennyire....
187/355 anonim válasza:
Hát ha minden bajon így segít,akkor képzeljétek el,hány kapcsolatot tehetett tönkre!!!!Amúgy meg csak kíváncsi volt hogy mennyire tudja az állóvizet felkavarni.nem kell komolyan venni,szobafogságban lehet a kölyök,sztem 10-12 éves kissrác akinek nincs jobb dolga.Haragszik anyucira,mert büntiben van,ezért börtönbe csukatná az összes nőt.De jó,hogy már lejárt a királyok ideje!
188/355 A kérdező kommentje:
11:00 100%-ban elfogadom a véleményedet, köszönöm, hogy leírtad.
2010. júl. 13. 17:10
189/355 anonim válasza:
190/355 anonim válasza:
Na igen erről van szó, mikor azt írtam, hogy kéne valami bűntetés. Nem is tetszett sokaknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!