Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/355 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért felesleges itt vitatkozni, mert oldalakkal előbb már több szempontból tisztába tettük a kérdést, és olyan érveket is felsorakoztattunk, amivel a kérdező nem tudott mit kezdeni. Ellenben elhaladtunk pár oldalt és ismét úgy tesz, mint akinek kiesett a fejéből az előző beégése, és tovább erőlködik.
2010. júl. 22. 16:32
 222/355 A kérdező kommentje:

"De simán lehetnek később majd "jóakaróink", akik esetleg bogarat ültetnek a fülébe, de akkor szó nélkül megcsináltatjuk a tesztet természetesen"

- ezt jó volt olvasni, szvsz nem 20 éves volt, aki írta.

" Ha egy ilyen felmerül bármilyen okból is az apában, akkor mindenképpen fontos a teszt, mert a bizonytalanság minden kapcsolatot tönkre fog tenni. A házasságot is és az apa-gyerek kapcsolatot is."

- ezzel egyet tudok érteni, ez nálam a normális határokon belül van.

"En peldaul rettentoen megalazva ereznem magam, ha a ferjem dns tesztet akarna; persze hagynam, nem lenne felnivalom, keptelen lennek megcsalni a ferjemet, meg akkor is, ha a "lang" kialudna. Viszont komolyan szomoru lennek amiatt, hogy ennyire nem bizik bennem."

- ezzel már nem tudok azonosulni, de megértem azt, aki így érez.

"én is hagynám,hadd csináltassa meg,lássa,hogy nem volt oka nem bízni bennem.De utána úgy repülne,hogy a lába nem érné a földet.a gyerektől meg örökre búcsúzhatna,az ilyen nem apa"

- ez elfogadhatatlanul szélsőséges reakció, nem tudok ezzel mit kezdeni, szerencsére nem is kell, sohasem találkoztam élőben ilyen emberekkel.

"" és az milyen apa,akinek nem kell a gyerek,ha nem a "saját vére", ""

- nyilvánvalóan nem a gyerek felelősségre vonásáról szólt a kérdés, hanem az anyukájáról.

"Ráadásul nem minden eltévelyedett nő egy erkölcsi fertő, aki rosszul neveli a gyerekeit, SŐT"

- a mondat első része még csak-csak, de azt a SŐT-öt, azt azért magyarázni kéne.

"Ja és az ilyen nők nem megélhetés céljából, vagy hobbiból csinálnak DIREKT mással gyereket, akit a férjükkel neveltetnek fel, hanem egyszeri gyengeségből kifolyólag.

És igen, a férfi is hibás, és ők is szoktak félredugni, vagy eltitkolni a házasságon kívüli gyereküket!"

- hát igen, a férfi a hibás, aki nem is tud a dologról...

"Azért csak be kéne csukni azt aki ilyet csinál. Pasi oldalról ez úgy néz ki, hogy beosonk az éj leple alatt a szülőszobára és az első éjszakás csecsemők karján összecsereberélem a cetliket. Így egyik anyuka sem fogja a saját csecsemőjét nevelni. Gondolom ezt sem büntetnétek akkor."

- hát erre nem igazán kaptam válaszokat.

2010. júl. 22. 18:08
 223/355 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező!

Meg teccik tudni mondani, hogy Ön melyik szektához tartozik?

Ezen kívül: egy normális embernek eszébe sem jut megkérdőjelezni, hogy ő a gyermekének az apja! Sőt! A legtöbb normális férfinek ilyesmi meg sem fordul a fejében egy normális kapcsolatban!

Elhiszem, hogy rosszul választottál eddig és mindig megcsaltak a nőid, vagy az anyukád a postással szűrte össze a levet, de ezért nem kell a Te keserűségedet az egész országra kivetíteni!

Egyértelmű, hogy nőgyűlölő vagy, és legszívesebben uralkodnál felettük és bezárnád őket és erényövet tennél rájuk, de még mindig a férfiak a nagyobb ringyók, és ők azok, akikben kevésbé lehet megbízni. Pl. több férfi hagyja el a családját egy másik nő miatt, ezerszámra csalják meg a feleségeiket, nem fizetnek gyerektartást...stb.

Nos őket is el lehetne látni egy fas*zdetektorral és a feleség nyomon tudná követni hogy a férje mit csinál.

És mi lenne a büntetése a félrelépő és a családjukat elhagyó pasiknak? Börtön? Netán kártérítés? Farokcsonkítás?

Én elgondolkodtam azon is, hogy a szüzesség elvesztésekor bizonyítani lehet a vérrel h szűz volt-e az illető....ne haragudj, de ezek szerint te nagyon nem voltál még nővel, mert akkor tudnád, hogy a nők jelentős része NEM VÉRZIK!!!

Pl. első alakalommal én sem véreztem!!!!! Na és akkor végigaláztak volna a sötét középkorban, mert állítólag "nem vérzek, akkor nem vagyok szűz?"

A pasi szüzességét ki ellenőrizte?

Te egy nagyon primitív ember vagy és provokálsz itt mindenkit, és azt élvezed, ha egy nőt megalázhatsz, megsérthetsz.

De a mai nőket nem tudod kordában tartani és ez így van jól. Akár tetszik akár nem, sajnos a nők is halandó-esendő lények, nem csak a pasik.

Vagy alázzuk le a pasikat is?

2010. júl. 22. 18:50
 224/355 anonim ***** válasza:
71%

azért a kérdező utolsó válaszán már csak röhögni tudok :D

normálisan nem tudsz a kérdésekre válaszolni?

hihetetlen :D

egyél sok halat és halgass mozartot, attól állítólag még nőhet az IQ-d.

2010. júl. 22. 19:08
 225/355 anonim ***** válasza:
82%

A csecsemő karszalagos kommentedre nem kaptál választ, hiszen olyan bődületes baromság, hogy csak na.

És te beszélsz elfogadhatatlanul szélsőséges reakciókról, mikor neked is voltak hasonló kijeletéseid: gondolj csak vissza a jobb a gyereknek az intézetben-dumádra.

Azon kívül a karszalagok kicserélése nem jelent semmit. Nekem a szenzitív idő alatt úgy az agyamba vésődött a gyermekem minden egyes kis pihéje, vonása, ráncai, hangja, hogy rögtön feltűnt volna a csere. Ezzel szerintem nem csak én vagyok így.

2010. júl. 22. 21:11
 226/355 anonim ***** válasza:
23%
Arról nem is beszélve, hogy a nő nem direkt akar teherbe esni, mikor megcsalja a férjét, hanem véletlenül lesz ez a következmény, a karszalagcserés dolog viszont direkt történik....meg ez eleve egy irreális példa! Ilyen ember nincs, akinek ez örömet okoz, vagy előnye származik belőle! Ahogy amúgy a nőnek se származik előnye a kakukkfiókából, hisz neki aztán édesmindegy, hogy melyik pasitól jön a pénz a gyereknek...
2010. júl. 23. 00:09
 227/355 A kérdező kommentje:

Hát hölgyeim, csak bízni tudok abban, hogy a bíráskodásban részt vevők, akik eldöntik egy-egy gyermek esetében, hogy bizony annak a gyermeknek jobb lesz intézetben nevelkednie, mint szüléje nevelése alatt - nos bízok abban, hogy ezt olyan emberek döntik el, akik végig a hosszú tanulmányaik alatt, mindig a legjobbak voltak, mindenből 5-ös osztályzattal.

A legtöbb ilyen ügyekkel megbízott bíró többgyermekes nő.

Furcsállnám, ha bődületes baromságokat hoznának a végzéseikben.

Azt pedig csak megjegyezném, hogy az önök által használt erős kifejezések nem erősítik, hanem gyengítik érveiket.

Tiszteletem.

2010. júl. 23. 00:12
 228/355 anonim ***** válasza:
85%

Neked pedig a körmönfont megfogalmazásaid gyengítik az érveidet. Értem én, amiket írsz, de volt egy ilyen osztálytársam: barokkos körmondatokat használt, és jó sok szakszóval körített irodalmi nyelvezetben beszélt, ami nem azt jelentette, hogy ő aztán hű de okos, hanem azt, hogy görcsösen próbál annak látszani. Tudod, a mérték az érték. Volt egy olyan hozzászólásod, amin szerintem még te magad se bírtál kiigazodni...ezekre írták általában, hogy ezen fognak röhögni egy hétig.

Én is tudok így beszélni...nyelv szakos vagyok, gimiben magyar szakos voltam, és nem tingli tangli regényeket szoktam olvasni, hanem szépirodalmi műveket (jó sokat), de mégse teszem, mert ez a mértéktelen "irodalmiaskodás" csak a szellemi szegénységedre, meg arra utal, hogy sokat tudtál magolni. Csak akkor lenne igaz az ellenkezője, ha mértékkel, és mindig jókor tudnád használni az összes ilyen szót.

Aki pedig úgymond agresszív hangnemben reagált a válaszaidra, az azért tette, mert olyan felháborítóan nagy marhaságokat bírtál írni, amik még a legnyugodtabb, legintelligensebb, legkulturáltabb embert is ki tudják hozni a sodrából.

Engem például az hozott ki a legjobban a sodromból, mikor pökhendimódon azt írtad (tipikus hímsovinisztaként), hogy több a honatya, mint a honanya. Bár ez igaz, de te ezzel arra céloztál, hogy a férfiak uralják a nőket, és mi nők csak valami gépek vagyunk: mosásra, takarításra, a férfiak kiszolgálására és - nem utolsó sorban - szülésre teremtettünk, csak sajnos sokszor meghibásodunk, és ilyenkor máshoz megyünk utódot gyártani, mint akihez kéne. Mássz már ki a magad 17. századából...a kis patriarchális burkodból, és nézz körül itt, a 21. században!! Rá fogsz jönni, hogy nincs létjogosultsága annak, amiket zagyválsz. A mi érveink - bármily agresszíven hangzanak is - sokkal biztosabb alapokon állnak, mint a te kétségbeesetten művelt nyelvezetbe burkolt szurkálódásaid a női nem ellen.

2010. júl. 23. 07:16
 229/355 anonim ***** válasza:
96%
hagyni kéne már ezt a balekot a fenébe.utolsó kívánságom neki,hogy mind csak kakukkfiókája legyen.az ilyen tud ennyire elvakultan szerelmes is lenni,az ő felesége lesz majd az erény megtestesítője,és majd nevelgetik szépen a kakukkfiókákat
2010. júl. 23. 15:03
 230/355 A kérdező kommentje:
07:16 Ritkán szoktam személyes üzeneteket küldeni, de most muszáj: - te sohasem voltál magyar szakos. Amennyiben mégis, akkor nagy a baj.
2010. júl. 24. 21:40
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!