Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
18:20
A nők többsége nem tisztességtelen. És ők nem is hangosak,és nem is veszik ezt magukra.
Márpedig én egy tisztességes nő vagyok, nem kötelezek és soha nem is köteleznék senkit ilyesmire, mégis vérig sértene, ha életem legszebb időszakát (babám születését követő napokat) egy ilyen undorító és aljas rágalommal tennék tönkre.
Te egy lelketlen szemétláda vagy és már a guminődet is sajnálom....
Amennyiben később kiderül valamilyen oknál fogva, hogy a nő jogtalanul neveltet egy olyan gyereket a férjével, aki nem is tőle van, akkor legyen büntetés, ez evidens, de ez a DNS teszt dolog egy óriási nagy szemétség! Eleve alkotmányba ütköző, mert ugye az ártatlanság vélelmét vonod meg! Tudod mi az? Amikor mindenkit ártatlannak hisznek mindaddig, míg az ellenkezője be nem bizonyosodik róla. Te viszont minden alaposabb gyanú nélkül akarod alávetni az összes magyar nőt egy olyan vizsgálatnak, amivel eleve feltételezed, hogy ők biztosan bűnösök. Ez olyan, mintha ok nélkül indítanál eljárást valaki ellen.
18:20 vagyok.
Jó kefélést a guminőddel az legalább nem fog hangoskodni és teherbe esni sem.
Tudtad, hogy a nők magasabbrendűek?
Mert ők legalább gyereket szülni tudnak:DDDD
(mellesleg nekem eszem ágában sincs gyereket szülni, tehát átverni sem akarok senkit, eddig mindig a férfiak könyörögtek, hogy akarjak gyereket, de én nem akartam...na akkor mi van?? Nem használok ki senkit, főleg nem a férfiak érzékeny lelkecskéjét....nem élek a hatalmammal vissza....látod milyen rendes vagyok? )
Így nem kell félniük, hogy tattuttfijókájuk lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!