Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.2010. júl. 8. 23:42
241/355 anonim válasza:
És az hol igazságos, ha valaki milliókat költ más gyerekére, azért, mert becsapták? Hol igazságos, hogy esetleg nem adatik meg emiatt a férfinak a vér szerinti gyermek?
242/355 anonim válasza:
Te is biztos férfi vagy.Tehet a gyerek a szülő bűnéről?Akkor miért is büntetjük?Ez középkori,ócska felfogás.
243/355 anonim válasza:
Tévedtél, nő vagyok, csak én igazságos! Ilyen alapon semmilyen bűnért nem lehetne elítélni azt, akinek gyereke van.
244/355 anonim válasza:
párszor már írtuk, h nem arról van szó h ne büntessék hanem ne letöltendővel. fizettessék meg a pénzt, közmunka tökömtudja de ezért elvenni a anyját is a kicsinek... mert ha meg van fizetve a pénz akkor már az lelki károkozást kéne letöltendővel büntetni, ami meg baromság. ezért írtam nemrég, h akkor az összes megcsaló hazugot büntessék, ott is keletkezett lelki fájdalom.
245/355 anonim válasza:
Az lehet,hogy igazságos vagy,csak épp empátiahiányos is.Végülis mit számít egy lelki sérült gyerek,netán intézetben többször megerőszakolt kislány vagy kisfiú!Jobb ott neki,igenis jobb mint az anyjánál,aki félredugott:Ugye így gondoltad?Igazság Istennő!
246/355 anonim válasza:
De ki mondta, hogy börtönbe kell csukni? Azt írtam, hogy bűntetni kéne. De az, hogy az ilyesmi nem is azámít bűncselekménynek, az sztem enyhe túlzás. Azért az se legyen már olyan természetes, hogy valaki elkövethet ilyen dolgokat bűntetlenül, mert hát ott a gyerek. Mellesleg sikkasztásért ugyanúgy leültetnék az anyát, most csak az a problémátok, hogy szerintetek ez nem olyan nagy bűn, amiért letöltendő járna. A csalásért, sikkasztásért börtönbűntetés jár, azokat a szülőket se csukják le? A legtöbb válaszolónak az volt a problémája, hogy a férfiak is ilyenek, meg olyanok. IGEN, de most nem ez a téma. Egyetlen ilyen cselekedetet sem ment fel a férfiak taplósága.
247/355 anonim válasza:
a kérdező beszélt letöltendőről... és azért hoztuk fel a pasikat, mert de érdekes, őket nem akarják büntetni.
248/355 anonim válasza:
Akkor ne keverjük bele egyik részről sem a szexet. Engem is csaltak már meg (örök hála az illetőnek), de most elsősorban anyagi károkozásról van szó, és simán lehetne bűntetni. Sztem belefér a csalás kategóriába, merthogy az is.
249/355 anonim válasza:
Az anyagi károkozást igen,büntessék,de ne úgy,hogy a gyerek szenvedjen miatta.
250/355 A kérdező kommentje:
Megítélésem szerint, ha egy nőnek gyereke születik - bárkitől - az éljen és cselekedjen úgy, hogy ne kelljen megbüntetni semmiképpen. Gyerekes anyát a jelenlegi büntető jogi eszközökkel nem lehet úgy büntetni, hogy abból a gyerek semmit se érezzen.
Pont ezért fokozottan felróható, ha egy gyerekes anya követ el bűncselekményt. Az anyának azt is meg kell fontolnia, hogy amit tesz, az hogyan hat a gyerekére. És nem másnak kell ezen polemizálgatnia, hanem elsősorban az anyának.
2010. júl. 29. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!