Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/355 anonim ***** válasza:
74%

Attól még mert meg akar bizonyosodni róla az apa, hogy a saját gyerekét neveli, szeretheti a gyereket. Azt pedig, hogy a férjed jó apa-e vagy sem, nem a te tiszted eldönteni, hanem csak és kizárólag a gyereké! Ha valóban olyan rossz apa a férj és nem törődik a gyerekkel, akkor erre a gyerek saját magától is rá fog jönni, mert ő sem hülye, csak kicsi még. Ha hagyod, hogy ő jöjjön rá, akkor jobban jársz, mintha eltiltanád az apát a gyerektől. Persze nem tudsz belerúgni a férjbe, de a saját gyerekedet sem fogod bántani, akit állítólag szeretsz.

Egyébként a kérdésedre visszatérve, az én férjemben nem merül fel ilyesmi, mivel nem adtam okot a kételkedésre. De simán lehetnek később majd "jóakaróink", akik esetleg bogarat ültetnek a fülébe, de akkor szó nélkül megcsináltatjuk a tesztet természetesen. A kételkedés teljesen normális emberi tulajdonság. Ha sokat mondogatják neked, hogy ronda vagy mint a bűn, előbb utóbb el fogod hinni, de legalábbis megingatja az énképedet. Ez egyszerű pszichológia. Az pedig számomra mindennél fontosabb, hogy biztos családi hátterünk legyen. Ennek pedig szerves része az, hogy mindenki tisztában legyen a helyével a családon belül. Ha egy ilyen felmerül bármilyen okból is az apában, akkor mindenképpen fontos a teszt, mert a bizonytalanság minden kapcsolatot tönkre fog tenni. A házasságot is és az apa-gyerek kapcsolatot is.

2010. júl. 21. 11:02
 212/355 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem elég az, hogy ma már bármikor megbizonyosodhat erről az ember? Azért hál'Istennek nem olyan sokan vannak, akik kételkedhetnek, - reméljük még kevesebben, akiknek okuk is lenne rá.. Teljességgel kivitelezhetetlennek tartom anyagilag és erkölcsileg is, hogy minden születendő gyermeket erre KÖTELEZZEN AZ ÁLLAM "INGYEN", ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL! Van épp elég, amire kéne költeni.. Ez az intézkedés tökéletesen felesleges, több kárt okozna, mint hasznot, és joggal háborodna fel sok szülő (apa és anya egyaránt!) hogy a gyermekét ilyesminek kiteszik, mikor ők nem kérik. Minek, amiatt a pár ember miatt, aki esetleg évek múlva tudja meg az igazságot? Abszúrd felvetés szerintem.
2010. júl. 21. 12:43
 213/355 anonim ***** válasza:
41%
Előző vagyok. Az kimaradt, hogy természetesen aki megtéveszti a férjét, elítélem, és mondjuk erre egy büntető törvény hozatala nem rossz gondolat. De kötelezővé akkor sem tetetném ezt a vizsgálatot.
2010. júl. 21. 12:46
 214/355 anonim ***** válasza:
88%

Én csak arra lennék kíváncsi, MIÉRT NEM reagál a kérdező az általa nem preferált érvekre? Tipikusan az a fanatista, aki nem hajlandó más véleményét figyelembe venni.

1.) Mi van azokkal a pasikkal, akik a törvény által meghatározott gyerektartást nem fizetik? Ilyen sokkal több van! Kerüljön börtönbe, hiszen évek során ő is több milliós kárt okoz az anyának?

Vagy aki máshova csinál gyereket? Őket miért nem büntetnéd kérdező? Talán neked van félnivalód?

2.) A gyerek érdekei mindig a legfontosabbak, és ha ilyesmi kiderül, ráadásul az anya börtönben, az apa rá sem néz, hogy modnhatsz ilyet, hogy intézetben jobb lenne neki, mint egy szerető családban? Rnegeteg éltet tennél tönkre, nőne a bűnözés, stb, ilyenekbe gondolj már bele! Ráadásul nem minden eltévelyedett nő egy erkölcsi fertő, aki rosszul neveli a gyerekeit, sőt.

3.) Ha te ennyire nem tudsz BÍZNI a leendő gyermekeid anyjában, akkor annak a párkapcsolatnak nincs értelme. Én ezt így gondolom. Sosem csaltam, sosem csalnám meg a páromat, de ha egy ennyire mély, és személyes dologban, mint a gyerekvállalás megkérdőjelezné a hűségemet, az adott szavamat, és hazugnak bélyegezne (hiszen ezt jelenti a dolog) akkor abban a kapcsolatban én nem vállalnék gyereket, keresnék olyat aki tudja értékelni a hűségemet.

Ne haragudj kérdező, de szerintem nem tudsz messzemenőleg gondolkozni, leegyszerűsíted a dolgokat, és ezek mellett általánosítasz mindent.

Mi ez a véres lepedő dolog pl amit írtál? A legtöbben nem véreznek a szüzességük elvesztésekor...

Manapság minden a pénzről és szexről szól, alig van 1-1 tényleg szerető, épkézláb kapcsolat, de remélem egyszer lesz olyanban részed, mikor rájöszz, hogy miért nem szükséges ez az egész. Tényleg sajnállak.

2010. júl. 21. 13:45
 215/355 anonim ***** válasza:
83%

Nm volt türelmem végigolvasni az egészet, csak a 9. oldalig jutottam el, de mindenképpen le akarom írni, ami eszembe jutott:

1.: Az én pénzemből senki apasági vizsgálatát ne csinálják meg! Éppen elég nagy kakiban van az egészségügy, inkább vegyenek újszülött inkubátorokat, meg olyan eszközöket, amikre igazán nagy szükség lenne. Ha valamilyen rejtélyes oknál fogva jövőre már 2 forintért meg lehetne csinálni egy ilyen vizsgálatot, akkor is összejönne egy év alatt annyi, hogy a végén az elköltött pénzből fel lehetett volna tölteni kötszerrel az összes kórházat, vagy valami hasonló, és az ilyen dolgoknak sokkal több értelme van!!

2.: Még nincs gyerekem, és még messze állok tőle, de tisztességes nő vagyok. Tételezzük fel egy pillanatra, hogy tegnap szültem. Kizárólag csak a férjem lehet az apja. Meg kell csinálni a tesztet? Oké, de amint megvan az eredmény, ami nyilvánvalóan pozitív lesz, én feljelentem az államot becsületsértéssel!!!! HALLOTTÁL MÁR AZ ÁRTATLANSÁG VÉLELMÉRŐL??? ENGEM SENKI, SEMMILYEN JOGON NE VÁDOLJON ILYENNEL, ÉS NE MERÉSZELJE BEMOCSKOLNI A BECSÜLETEMET EGY ILYEN GYANÚVAL!! Tévedsz, ha azt hiszed, hogy egy normálsi, tisztességes nő majd elnézően fog ezen mosolyogni! NEM! Minden normális nő kiakadna ezen!!

3.: "A kérdező kommentje:

" Neked nincs jogod SENKIT börtönbe záratni. És ha egy feleség félrelépett? Érdekel az valakit? Max a férjét. Senkinek semmi köze hozzá.

Ezzel nem téged károsított meg több millió forinttal."

Értem, azok a gyilkosok is mehetnek szabadon ugye, akik nem a te gyerekedet, anyukádat, stb gyilkolták meg, hanem a szomszédét? - mert mi közöd hozzá, nemde?"

Na ez a másik, ami engem is foglalkoztatott: előbb eszembe jutott, hogy ez az adott pár magánügye. Aztán az, hogy a gyilkosság is csak a halott és a család magánügye, mégis börtönbe zárjuk a gyilkosokat.

De nem így van!

Ugyanis a gyilkos bármikor átjöhet a szomszédba, és legyilkolhat engem is, a félrelépő nő viszont nem valószínű, hogy engem valaha is megkárosítana! Arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi börtöntöltelékekkel ugyanez a helyzet...Ja és az ilyen nők nem megélhetés céljából, vagy hobbiból csinálnak DIREKT mással gyereket, akit a férjükkel neveltetnek fel, hanem egyszeri gyengeségből kifolyólag.

És igen, a férfi is hibás, és ők is szoktak félredugni, vagy eltitkolni a házasságon kívüli gyereküket!

2010. júl. 21. 13:47
 216/355 anonim ***** válasza:
84%
Minek próbáljátok meggyőzni a kérdezőt? Teljesen felesleges! Beteg és provokatív ember!
2010. júl. 21. 14:08
 217/355 anonim ***** válasza:
44%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Szerinet ezt is ő tette fel és kamu kérdés mind a kettő...

2010. júl. 22. 09:27
 218/355 anonim ***** válasza:
0%

"Nézzük más szemszögből, ha még mindig ezen a kérdésen pörögsz: ez férfidolog, hagyjátok ki belőle a nőket, beszéljétek meg egymás közt. Legyetek szolidárisak, semmiképp ne dugjatok más nőjével. Így egyikőtök sem kerülhet olyan helyzetbe, hogy más csinál neki gyereket, hiszen ha nincs pasi, nincs gyerek.

Így a nőknek sem kell benneteket megtéveszteni, és a vizsgálattól is eltekinthetünk.

Szerintem megtaláltam a megoldást így kora reggel, mit szóltok?"

Nem mindenki reklámozza, hogy kapcsolatban él.

2010. júl. 22. 15:51
 219/355 anonim ***** válasza:
13%

"2.: Még nincs gyerekem, és még messze állok tőle, de tisztességes nő vagyok. Tételezzük fel egy pillanatra, hogy tegnap szültem. Kizárólag csak a férjem lehet az apja. Meg kell csinálni a tesztet? Oké, de amint megvan az eredmény, ami nyilvánvalóan pozitív lesz, én feljelentem az államot becsületsértéssel!!!! "

Minden műtét előtt csinálnak vérvizsgálatot, nem egyszer derült már ki ilyen módon, hogy a férj nem az apa. Pl. ha az apa felajánlja az egyik veséjét a gyerekének, akkor is megcsinálják a vérvizsgálatot biztos ami biztos alapon. Mégsem lehet senkit feljelenteni becsületsértésért.

2010. júl. 22. 15:57
 220/355 anonim ***** válasza:
71%
az más helyzet,műtét előtt aláíratják veled,hogy a beleegyezéseddel történt a vizsgálat.ha nem egyezel bele,nem csinálják meg és pont.am ha beleegyeztél a vizsgálatba,már tényleg hiába jelentesz fel bárkit.de a kérdezőt már rég nem izgatja a dolog,mert nem reagál.
2010. júl. 22. 16:22
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!