Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
És ha a nő úgy tudja, hogy a férj az apa? :O
Mert mondjuk valaki megerőszakolja de eltitkolja mert szégyenli?
Én a kakukkfiókákat is szeretem:))))
Elvégre ők is Isten gyermekei, nem?
"És ha a nő úgy tudja, hogy a férj az apa? :O
Mert mondjuk valaki megerőszakolja de eltitkolja mert szégyenli?"
Ez a két mondat csak ebben a formában lehet érthető:
És ha a nő úgy tudja, hogy a férj az apa?
Vagy mondjuk valaki megerőszakolja, de eltitkolja mert szégyenli?
Ha a nő mással is volt a kérdéses időszakban, akkor TUDJA, hogy van annak LEHETŐSÉGE, hogy nem a férj az apa. Ebben az esetben a megtévesztés fennáll.
Ha megerőszakolták a kérdéses időszakban, akkor szintén fennáll a lehetőség, csak ez most fokozottan veszélyes a társadalomra, mert esetleg egy erőszakos bűnöző génekkel terhelt gyermeket neveltet fel az apával sajátjaként.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nekem ez bűzlik:)
Kérdező! Mondd meg nékem kéremszépen
Mennyi tattuttfijókád van néked?
Én vagyok az a hozzászóló aki egyetért a kérdezővel, és egy laborban dolgozik. Sokat gondolkoztam ezen a témán, és érdekes dolog jutott eszembe. a tudomány eljutott arra a szintre, hogy elkészült a géntérkép, egyre többet tudunk a különféle betegségekre hajlamosító génváltozatokról. Gondolok a BRCA génre, ami a mellrákra halamosít, és elég sokat írnak róla a sajtóban, laikusok is ismerik. Már ma is van rá szűrés. Elképzelésem a következő. A megszületett gyereken elvégeznek egy genetikai vizsgálatot, amely során megvizsgálják, hogy milyen hajlama van a rák különféle fajtáira, keringési betegségekre, stroke, Alzheimer-kór, Parkinson-kór, sclerosis multiplex stb. Mellékesen az is kiderülhet, ha nem az az apa akit eddig annak gondoltak. Mivel a vizsgálat során a gyerek egészségével, életkilátásaival kapcsolatos fontos információ is kiderül, ezt már fizethetné a társadalombiztosítás. Sőt a fő cél a gyerek egészségével kapcsolatos kérdések tisztázása, de mellékesen az apaságra is fény derülhet. Mivel a születés után néhány nappal kiderül, a gyereket nem éri trauma. Ha a férfi úgy dönt, hogy megbocsátja a felesége hűtlenségét és elfogadja a más gyerekét akkor az az ő dolga, de joga van tudni, hogy a gyerekben az ő génjei vannak-e.
Én magam is láttam már több olyan esetet is, hogy véletlenül kiderült a dolog. A vizsgálat eredeti célja betegség diagnosztizálása, de mivel genetikai vizsgálat, jellegéből adódóan az apaságra is fény derülhet, és derült is több alkalommal.
Azt meg különösen utálom ha valaki a gyerek mögé bújik ha valamiért felelősséget kell vállalni. Nem csak ebben az esetben, hanem minden bűncselekmény esetében. Senkit nem lehet úgy megbüntetni, hogy a gyerek meg ne érezze. A szülőnak kell arra gondolnia, hogyha én ezt most megteszem akkor azért börtönt lehet kapni. Ami pedig rossz lesz a gyereknek is. Nem pedig utólag siránkozni, hogy ne büntessenek meg, mert gyerekem van.
utolsó: egyrészt úgy készítesz tervezetet, mintha valaki ténylegesen törvénybe akarná hozni ennek a marhának az ötletét.
másrészt van h igenis a gyerekre való tekintettel enyhébb büntetést is lehetne szabni, ezt általánosságban mondom,elvégre ha lehet apa/anya csak egy piti dologért kerül be pár hónapra, de arra az időre nagyon jól ellehetetlenítik a gyereket az esetlegesen gondozó szülővel együtt. (nagyobb sz.pás ha nincs másik szülő). és kérdés h megéri h pl egy 3hónapos bünti miatt utcára kerüljön a család többi tagja, éhezzen, v intézetbe kerüljön a gyerek???? inkább 2év felfüggesztett... pillanatnyilag emiatt szenved a kis családunk (ugyan nem csináltunk félre gyereket), lenne mit írnom de a felháborodástól tele lenne indulattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!