Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Neked tényleg nincs jobb dolgod? Mindig érdekelt, hogy hogyan lehetnek emberek ennyire ráérősek, hogy hatalmas baromságokat kitaláljanak, majd bedobják a köztudatba, várva a reakciókat. Bizonyára jót nevetsz a markodba a háttérben, de engem tényleg érdekelne, mi vitt el téged idáig.
Szerintem neked nagyon komoly problémáid lehetnek, nem ártana szakemberrel konzultálnod, mert ez már nem kicsit beteges:(
Nem is az a gond, amit felvetettél témának, hanem a kommnetjeid, hiszen már olyan irányba tapogatózol, amiről halvány lila segédfogalmad sincs. Talán fel kéne venned a másik cipőjét, és járni benne, mielőtt csuklóból ítélkezel.
SZánalmas a világhoz, és a nőkhöz való hozzáállásod, sajnálom szerencsétlen feleségedet, hogy veled veri a sors, és őszintén szánom a gyermekedet is, mert a génjeiddel együtt jókora terheltséget is kapott tőled. És az a szemlélet, amire majd nevelni fogod, abszolút alkalmatlanná teszi majd a normál életre, felnőttként ő is névtelen oldalakon fogja szítani az emberek indulatait, perverz élvezetként, semmi más érdekeset nem találva a világon. Ez nagyon szomorú.
Írom ezt attól függetlenül, hogy alapból én is szankcionálnám, ha valaki hazugsággal veszi rá a férfit, hogy eltartsa a gyermeket, tudva, hogy nem az övé.
De neked nyilván nem ez a lényeg, hiszen kiderült, hogy ez huszadrangú a számodra, inkább tetszelegsz egy szánalmas pózban, ami szerinted a tökéletességet jelzi. Persze tévedsz, de legyen ez a te problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!