Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
 341/355 anonim ***** válasza:
Engem császároztak és nem rakták rám a gyereket. Elvitték, meg sem mutatták, csak akkor láthattam, mikor már megfürdetve, felöltöztetve visszahozták. Mondjuk a férjem kintről egy üveg mögül nézte, hogy mit csinál a bába a gyerekkel.
2010. szept. 1. 12:52
 342/355 A kérdező kommentje:
Így van. Én is ott voltam a gyerek születésekor. A feleségemnek semmi esélyes sem volt arra, hogy jól megfigyelje a gyerek vonásait, arról már nem is beszélve, hogy aki már látott újszülöttet az tudja, hogy szegénykék mennyire ráncosan, törődötten érkeznek, nem is hasonlítanak arra, akinek 2 nap múlva látszanak. Dehát honnan is tudnák ezt a NANE millió abortusztól meddő aktivistái?
2010. szept. 2. 22:21
 343/355 anonim ***** válasza:
100%
minden hozzászólásoddal erősíted egyre jobban erősíted mekkora egy s.gg vagy, de h a nanet mért is keverted bele...???? a primitívség is elég nagy bűn ám, kedves kérdező, és ha azt bűntetnék te életfogytot kapnál, úgyis bőkezűen osztanád a büntit, állj be te is érte abba a sorba.
2010. szept. 5. 10:31
 344/355 anonim ***** válasza:
71%
Te most komolyan azt kritizálod, aki azért veteti el a gyerekét, mert megerőszakolták és nem akarja egy primitív perverz suttyó ivadékát megtartani?? Hát te nem vagy normális. Neked a nők tényleg csak eszközök a fajtád fenntartására. Ezek azon se csodálkoznék, ha vernéd az asszonyt és a gyereked is erőszakból fogant volna...
2010. szept. 5. 11:06
 345/355 anonim ***** válasza:
100%

Neked tényleg nincs jobb dolgod? Mindig érdekelt, hogy hogyan lehetnek emberek ennyire ráérősek, hogy hatalmas baromságokat kitaláljanak, majd bedobják a köztudatba, várva a reakciókat. Bizonyára jót nevetsz a markodba a háttérben, de engem tényleg érdekelne, mi vitt el téged idáig.

Szerintem neked nagyon komoly problémáid lehetnek, nem ártana szakemberrel konzultálnod, mert ez már nem kicsit beteges:(

Nem is az a gond, amit felvetettél témának, hanem a kommnetjeid, hiszen már olyan irányba tapogatózol, amiről halvány lila segédfogalmad sincs. Talán fel kéne venned a másik cipőjét, és járni benne, mielőtt csuklóból ítélkezel.

SZánalmas a világhoz, és a nőkhöz való hozzáállásod, sajnálom szerencsétlen feleségedet, hogy veled veri a sors, és őszintén szánom a gyermekedet is, mert a génjeiddel együtt jókora terheltséget is kapott tőled. És az a szemlélet, amire majd nevelni fogod, abszolút alkalmatlanná teszi majd a normál életre, felnőttként ő is névtelen oldalakon fogja szítani az emberek indulatait, perverz élvezetként, semmi más érdekeset nem találva a világon. Ez nagyon szomorú.

Írom ezt attól függetlenül, hogy alapból én is szankcionálnám, ha valaki hazugsággal veszi rá a férfit, hogy eltartsa a gyermeket, tudva, hogy nem az övé.

De neked nyilván nem ez a lényeg, hiszen kiderült, hogy ez huszadrangú a számodra, inkább tetszelegsz egy szánalmas pózban, ami szerinted a tökéletességet jelzi. Persze tévedsz, de legyen ez a te problémád.

2010. szept. 5. 12:44
 346/355 A kérdező kommentje:
No azért legalább a vice házmesterné szintjén meg kellene maradniuk hölgyeknek, még ha úgy is érzik, sebet kaptak.
2010. szept. 5. 17:17
 347/355 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túl fiatal vagyok, vagy lemaradtam valamiről, de megmondanád, hogy ki az a vice házmesterné?
2010. szept. 5. 19:22
 348/355 anonim ***** válasza:
100%
Ha feljebb emelnék a színvonalat, akkor meg se értenéd. Még így, ezen az alacsony szinten is komoly gondjaid vannak az értelmezéssel. Persze választ nem kaptam, vajon miért nem vagyok meglepve?
2010. szept. 5. 20:06
 349/355 anonim ***** válasza:
Az asszony mit szólt a kérdéshez?Vagy nem is tudja,hogy gyanakszol rá?
2010. szept. 6. 11:11
 350/355 anonim ***** válasza:
Pszichológust nektek,szegény nőci....
2010. szept. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!