Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.2010. júl. 8. 23:42
321/355 anonim válasza:
Hű, végigrágtam magam a válaszok egy részén - ha nem is az összesen, és szerintem veled valami nagyon nem stimmel. Egyetértek az előttem szólóval, kőagyú vagy. Menj inkább emberek közé. És a véleménykülönbség nem egyenlő a tehetséggel, még csak párhuzamot sem lehet vonni a kettő között. Jesszusom.
322/355 anonim válasza:
Ahogy gondolod Kérdező. Sötét vagy, mint egy tök és ez két dolog bizonyítja: megpróbálod a hülyeségedet rám kenni és megpróbálod 600 szóval körülírni a dolgokat, mert úgy gondolod, hogy ha egyszerű szavakat használsz, azt hiszik, hülye vagy. Tudod egy igazán értelmes embernek, aki tényleg ismeri is az idegen szavak értelmét, az egyszerű szavak nem degradálóak. Én igenis képes voltam értelmezni a mondanivalódat: élsz, és ezért dolgozni is bírsz, ennek a gyümölcsét pedig a vér szerinti gyerekedre akarod áldozni. Ha mégsem ezt akartad írni, akkor ciki van: marhára félrefogalmaztál, és ez rajtad kívül mindenki számára evidens.
323/355 anonim válasza:
Lemaradt egy T az elsősorban: ...és ezT...
324/355 A kérdező kommentje:
Egészem pontosan melyik általam leírt idegen szóra gondolsz?
2010. aug. 26. 01:27
325/355 anonim válasza:
Az idegenszavakkal most konkrétan nem erre az utolsó kommentedre céloztam, hanem úgy általában a kommentjeidre. Volt egy pár, hadd ne keressem vissza...De ha gondolod, az idegen szavakat a "költőibb" szavakra is felcserélheted, a lényegen nem változtat.
326/355 anonim válasza:
A lényeg:Kérdezőnk egy vakációját töltő iskolás,aki ezzel szórakozik,mert nincsenek barátai.Menj,és vegyél magadnak egy kiskutyát,ha anyuci-apuci megengedi,akkor talán kicsit normálisabbá válsz.
ÁÁÁÁÁ,leesett a tantusz!!!!!!!!!!!!!A kérdező maga a tatuttfióka,akit megutált az apja!!!!!Részvétem.
327/355 anonim válasza:
tatutt-tatutt-tatutt! Téjdező báci léccike adjál nékem egy cuppantós pucikát mejt engem elhagyott az apucitám, mejt kidejült hogy nem ő az apucitám, cak én annak hittem!
ész egy tatuttfióta vadok!
De nem tehetek róla, de az igazi apucitám nem akar engem a mászit nem igazi apucitám meg nem szeret mert nem vadok az ő idazi fijótája, cak egy tatutt:(((((
ööööööhhhömmmm hüppp-hüppp-öhhhöööööööömmmm-böhhööööm:((((((
328/355 anonim válasza:
Kérdező bácsi nem fog adni,mert ő is elhagyott volna,de én adok,jó?Cuppppp!
329/355 anonim válasza:
köcike! De elhagyatott tatuttfijóta vadok:((((
330/355 anonim válasza:
Ész még le isz pontoztatot engem tis tatuttot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!