Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
"Ha meg dugtak olyan időpontban akkor miért kellett volna megtéveszteni. Simán élt ő is abban a hitben, hogy a férje gyereke és kész"
Nem mindegy, hogy abban a hitben élsz, vagy biztosra tudod. Ha egy nő nem csalja a férjét, akkor csak a férjtől lehet terhes, de ha csalja akkor bármelyiktől. Milyen jogon állítaná azt, hogy biztos a férjemé?
A gyerek érdekeit kell nézni nem az amúgy is önző apákét.
Ne sértödjön rögtön meg mindenki de a gyakoribb hogy az apa magasról tesz a gyerekre akkor is ha biztos hogy az övé.
"00:36
Kérem, ott lehetetlen a tévedésbe ejtés és tartás, ezt lássa be. Ugyancsak lehetetlen a lehúzás is, hiszen a tartást a törvény ebben az esetben kikényszeríti államhatalmi eszközökkel."
Attól függ,mit nevezünk lehúzásnak.Ha én évekig küzdök a férjemmel,hogy felépítsünk egy házat legyen x autónk,nyaralónk stb és egyszercsak megjelenik a férjem egyik féldugásából egy gyerek,akkor jogilag neki abból jár.Pedig én nem tudtam,hogy érte is dolgozom,engem becsaptak és abban a percben le is húztak.Apuka gyerektartást nem fizetett,csak az élvezeti részét vette ki a gyerekből.
Szóval javasolnám apuka megbüntetését is,egy esetleges fütykös vágással.
"A gyerek érdekeit kell nézni nem az amúgy is önző apákét.
Ne sértödjön rögtön meg mindenki de a gyakoribb hogy az apa magasról tesz a gyerekre akkor is ha biztos hogy az övé."
De most nem ez a kérdés. Azért mert vannak tetű apák, attól még vannak tetű feleségek is. És most róluk van szó.
"Attól függ,mit nevezünk lehúzásnak.Ha én évekig küzdök a férjemmel,hogy felépítsünk egy házat legyen x autónk,nyaralónk stb és egyszercsak megjelenik a férjem egyik féldugásából egy gyerek,akkor jogilag neki abból jár.Pedig én nem tudtam,hogy érte is dolgozom,engem becsaptak és abban a percben le is húztak."
Na látod, ez is ugyanaz a szemétség. De spékeljük meg azzal, hogy a férjed sem tudott róla, mert ez a kaland (mondjuk előtted volt, nem a kapcsolatotok közben) egy olyan nővel történt, aki lazán azt hazudta a férjének, hogy tőle van a gyerek, a Te férjednek pedig nem is szólt.
teljesen jogos felvetés
totális igazságokat ír a kérdező
tudjátok, van az a mondás: ..minden nő kuurva, kivéve az édesanyád...
van hogy sajnos ez a mondás se mindig igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!