Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/355 anonim ***** válasza:
42%

"Ha meg dugtak olyan időpontban akkor miért kellett volna megtéveszteni. Simán élt ő is abban a hitben, hogy a férje gyereke és kész"

Nem mindegy, hogy abban a hitben élsz, vagy biztosra tudod. Ha egy nő nem csalja a férjét, akkor csak a férjtől lehet terhes, de ha csalja akkor bármelyiktől. Milyen jogon állítaná azt, hogy biztos a férjemé?

2010. júl. 9. 00:43
 72/355 anonim ***** válasza:
71%

A gyerek érdekeit kell nézni nem az amúgy is önző apákét.

Ne sértödjön rögtön meg mindenki de a gyakoribb hogy az apa magasról tesz a gyerekre akkor is ha biztos hogy az övé.

2010. júl. 9. 00:44
 73/355 anonim ***** válasza:
93%
Ki állít itt bármit is? Meg szokták ezt kérdezni? Férjezettség esetében alapból kérdés nélkül beírják a férjet, szegény asszony nem tehet semmiről.
2010. júl. 9. 00:45
 74/355 anonim ***** válasza:
89%

"00:36

Kérem, ott lehetetlen a tévedésbe ejtés és tartás, ezt lássa be. Ugyancsak lehetetlen a lehúzás is, hiszen a tartást a törvény ebben az esetben kikényszeríti államhatalmi eszközökkel."

Attól függ,mit nevezünk lehúzásnak.Ha én évekig küzdök a férjemmel,hogy felépítsünk egy házat legyen x autónk,nyaralónk stb és egyszercsak megjelenik a férjem egyik féldugásából egy gyerek,akkor jogilag neki abból jár.Pedig én nem tudtam,hogy érte is dolgozom,engem becsaptak és abban a percben le is húztak.Apuka gyerektartást nem fizetett,csak az élvezeti részét vette ki a gyerekből.

Szóval javasolnám apuka megbüntetését is,egy esetleges fütykös vágással.

2010. júl. 9. 00:45
 75/355 anonim ***** válasza:
86%
Meg én erre annyit mondanék, hogy de hát húztunk kotont és ki sem szakad, én az összes szentre megesküdnék még most is, hogy nem lehet tőle.
2010. júl. 9. 00:46
 76/355 anonim ***** válasza:
38%

"A gyerek érdekeit kell nézni nem az amúgy is önző apákét.

Ne sértödjön rögtön meg mindenki de a gyakoribb hogy az apa magasról tesz a gyerekre akkor is ha biztos hogy az övé."

De most nem ez a kérdés. Azért mert vannak tetű apák, attól még vannak tetű feleségek is. És most róluk van szó.

2010. júl. 9. 00:47
 77/355 anonim ***** válasza:
38%

"Attól függ,mit nevezünk lehúzásnak.Ha én évekig küzdök a férjemmel,hogy felépítsünk egy házat legyen x autónk,nyaralónk stb és egyszercsak megjelenik a férjem egyik féldugásából egy gyerek,akkor jogilag neki abból jár.Pedig én nem tudtam,hogy érte is dolgozom,engem becsaptak és abban a percben le is húztak."

Na látod, ez is ugyanaz a szemétség. De spékeljük meg azzal, hogy a férjed sem tudott róla, mert ez a kaland (mondjuk előtted volt, nem a kapcsolatotok közben) egy olyan nővel történt, aki lazán azt hazudta a férjének, hogy tőle van a gyerek, a Te férjednek pedig nem is szólt.

2010. júl. 9. 00:51
 78/355 anonim ***** válasza:
75%
Ne spékeljük!Van elég görény pasi is,nem mindig a nő a szemét!
2010. júl. 9. 00:55
 79/355 anonim ***** válasza:
20%

teljesen jogos felvetés

totális igazságokat ír a kérdező

tudjátok, van az a mondás: ..minden nő kuurva, kivéve az édesanyád...

van hogy sajnos ez a mondás se mindig igaz

2010. júl. 9. 00:58
 80/355 anonim ***** válasza:
39%
jó, nem csak a pasikat lehet szidni a gyk-n, hanem a nőket is, ha megérdemlik. Azért ne legyen már az, ha a férfi félreizél, akkor szemét, ha pedig a nő, akkor jóhiszemű. Legyetek már igazságosak, vagy legalább tegyetek úgy.
2010. júl. 9. 01:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!