Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
00:13-as
Persze döntse el az apa,de ha kiderül,hogy nem az ő gyereke,akit x évig nevel és utána azt a gyereket többet látni sem akarja és visszakéri az adott ajándékokat,akkor apuka vegyen egy tükröt és köpje magát szembe.
Csalás. Aki mást tévedésbe ejt, tévedésben tart és ezzel kárt okoz....stb.
Menjen csak börtönbe az, aki a másik ember leges-legszentebb érzésével visszaél és amúgy meghúzza pár tízmillióval.
00:18
ugyan miért köpné magát szembe? Az ember számtalan olyan dolgot elnéz a sajátjának vélt kölykének, amit sohasem nézne el a szomszéd gyerekének. Azért is köpni kéne szerinted?
És mi lenne a gyerekkel, ha kiskorú?? Rá nem gondolsz? Itt csak ő a vesztes.
Tessék, kibújt belőlem a szociálpedagógus. De akkor is, apja nincs, anyja börtönben. maradnak a nagyszülők v egyéb rokonok. De ha nincsenek, akkor marad állam bácsi, ami sok pénzbe kerül, azonkívül majdnem rombadől egy emberélet. Voltál már gyermekotthonban? Nem vidám hely.
Az előzőt ugyan nem én írtam, de a szívemből szólt.
A majdnem Bond szocpedes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!