Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/355 anonim ***** válasza:
88%

00:13-as

Persze döntse el az apa,de ha kiderül,hogy nem az ő gyereke,akit x évig nevel és utána azt a gyereket többet látni sem akarja és visszakéri az adott ajándékokat,akkor apuka vegyen egy tükröt és köpje magát szembe.

2010. júl. 9. 00:18
 42/355 A kérdező kommentje:

Csalás. Aki mást tévedésbe ejt, tévedésben tart és ezzel kárt okoz....stb.

Menjen csak börtönbe az, aki a másik ember leges-legszentebb érzésével visszaél és amúgy meghúzza pár tízmillióval.

2010. júl. 9. 00:18
 43/355 A kérdező kommentje:

00:18

ugyan miért köpné magát szembe? Az ember számtalan olyan dolgot elnéz a sajátjának vélt kölykének, amit sohasem nézne el a szomszéd gyerekének. Azért is köpni kéne szerinted?

2010. júl. 9. 00:20
 44/355 anonim ***** válasza:
92%

És mi lenne a gyerekkel, ha kiskorú?? Rá nem gondolsz? Itt csak ő a vesztes.

Tessék, kibújt belőlem a szociálpedagógus. De akkor is, apja nincs, anyja börtönben. maradnak a nagyszülők v egyéb rokonok. De ha nincsenek, akkor marad állam bácsi, ami sok pénzbe kerül, azonkívül majdnem rombadől egy emberélet. Voltál már gyermekotthonban? Nem vidám hely.

2010. júl. 9. 00:20
 45/355 anonim ***** válasza:
82%
Ha felnevelsz egy gyereket,szereted,mellette vagy,ha beteg és minden gondolatod az,hogy boldog legyen.Majd kiderül,hogy nem te nemzetted,akkor onnantól kezdve az a gyerek már nem kell?Mi vagy te fakír?
2010. júl. 9. 00:22
 46/355 anonim ***** válasza:
80%

Az előzőt ugyan nem én írtam, de a szívemből szólt.

A majdnem Bond szocpedes vagyok

2010. júl. 9. 00:23
 47/355 A kérdező kommentje:
Na ne szaladjunk előre. Anyuka az marad. A gyerek nem kerül rosszabb helyzetbe, mint akkor került volna, ha a kedves mama nem egy bűnöző. Ennyi erővel ne büntessünk egyetlen gyermekes bűnözőt sem, ugye?
2010. júl. 9. 00:23
 48/355 A kérdező kommentje:
Igen, ezek jó kérdések és ülnek is. Na pont az ilyen helyzetek megelőzése miatt kellene kötelezővé és ingyenessé tenni.
2010. júl. 9. 00:25
 49/355 anonim ***** válasza:
37%
Próbáljunk már egy kicsit elvonatkoztatni egy-két dologtól. Senki nem állította, hogy a férfi meg fogja utálni a gyereket, de attól még joga van saját gyerekhez! Vagy nem? A válszolók itt mind örökbe fogadtak? Vagy inkább sajátot nemzettek? Én sem azért vállaltam a szülést, hogy utána más gyerekét kapjam meg. Igen sajátot akartam. Belőlem és a férjemből. Húú de maradi vagyok. Elnézést, hogy nem volt mindegy.
 50/355 anonim ***** válasza:
82%
Mi van? Jó hogy nem már megkövezésre kerülne az a nő, aki gyermekét ilyen-vagy olyan okból megszüli. Nem Afganisztánban élünk ember!!!!
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!