Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Kovács Józsika egyszer felnő és megcsináltatja azt a tesztet, vagy megcsináltatja a vélt apa igazi gyereke, az apa halála után, amikor az örökséget kell szétosztani. Józsika nyilván nem kaphat semmit, és az addig apukától születésnapra kapott ajándékok is visszajárnak jogtalan gazdagodás miatt.
Ezzel mit fognak kezdeni?
Ezzel mit fognak kezdeni?
Ez egy hatalmas baromság.Józsikát szerette az apja.Nem azért,mert olyan kék volt a szeme,mint az övé,hanem,mert ő nevelte,őt tekintette fiának,attól függetlenül,hogy nem az ő vére volt!
Szerintem nem lenne etikus, ha az örökséget ilyen alapon osztanák szét. Hiszen Józsika az apját apaként szerette, és viszont. Arról egyikük sem tehet, hogy nincs vér szerinti apa-fia kapcsolat.
Magyarán te Józsikát az anyja félretoszásáért és 40 évnyi hazudozásáért büntetnéd azzal, hogy kizárod az apja örökségéből? Mert a nemzés csak egy dolog, az is lehet apja egy gyereknek aki nem vér szerinti.
Kérdező! Ha nem sértelek meg, elég egyszerű ember lehetsz. A hozzászólásaid, és az érveid alapján legalábbis biztosan.
Ezekkel a vizsgálatokkal időt és pénzt pazarolnának.
A legtöbb adófizető (köztük én is) jogosan háborodna fel, hogy az adóforintjait ilyesmire költik, aminek a lényege annyi, hogy a kedves apuka megnyugodjon. Mikor ugyanabból a pénzből lehetne fejleszteni az infrastruktúrát, az oktatást, és még sok minden mást.
Ha valaki pedig kételkedik, annak is van lehetősége erre (igaz,, nem ingyen és bérmenteve). Bár ha bemegy valamelyik színvonalas műsorba, és elég sokat kiabál hozzá (meg elég kevés foga van), ott még fizetnie sem kell érte....
00:04
Az örökség kizárólag vérségi alapon osztható szét a jelenlegi törvények alapján. Ettől eltérni morális, vagy szerződéses alapon nem lehet, ugyanúgy, mint ahogyan nem leht pérdául érvényes szerződés közöttünk arról, hogy a te gyerekeidnek én vagyok az apja, vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!