Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kötelező az apaság...

Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".

Figyelt kérdés
Érthető hogy korábban nem volt ilyen törvény, hiszen biztosra vehető eredményű vizsgálat sem volt. De most már van és egyre olcsóbb. Én egy bűntető törvényt is hoznék az olyan nők ellen, akik ebben megtévesztik a férjüket.
2010. júl. 8. 23:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/355 anonim ***** válasza:
92%
Értelek, de kinek jutna eszébe az apaságot ellenőriztetni a vélt apa halála után? Te most valami jogi esszét írsz az egyetemen vagy mi?
2010. júl. 9. 00:09
 32/355 anonim ***** válasza:
96%

Úristen...

Szerintem eléggé vicces lenne és felháborító is, na meg pénzpocsékolás.

2 ember azért vállal gyereket, mert szeretik egymást, nyilván, ha bibi van az kiderül időközben és ez eléggé hülyeség lenne, ha ingyen kellene, mert tényleg ne a mi pénzünkből már, aki tisztességes, csengessék ki maguknak vagy menjenek be egy gagyi showba, ahogy előttem írták.

Értelmesebb dolgokra is lehetne költeni az ország pénzét.Persze, ez valakinek fontos, de az a maga pnézén akarja megtudni.

2010. júl. 9. 00:10
 33/355 anonim ***** válasza:
67%
ment az országnak gazdaságpolitikájának érdeke, hogy minnél több gyerek szülessen, és ha nem közös a gyerek ott nem is lesz több
2010. júl. 9. 00:11
 34/355 A kérdező kommentje:

00:05

Nem sértesz meg, mivel az "egyszerű" jelző a lehető legpozítívabb jelző mindenki számára, aki valamilyen problémát akar elmagyarázni, másoknak, akik korábban még nem gondoltak arra.

2010. júl. 9. 00:11
 35/355 anonim ***** válasza:
38%

"Ez egy hatalmas baromság.Józsikát szerette az apja.Nem azért,mert olyan kék volt a szeme,mint az övé,hanem,mert ő nevelte,őt tekintette fiának,attól függetlenül,hogy nem az ő vére volt!"

Ezt hagy döntse el Józsika apja, talán neki is van némi beleszólása, hogy pl. az az egyetlen gyermek, aki nevelt az övé-e, vagy mondjuk örökre megfosztotta egy nő attól, hogy a férjének saját gyereke legyen. Merthogy előfordulhat az is, hogy valaki már idős korában tudja meg, hogy valójában nincs is gyereke. Szerintem az anyának sem mindegy, hogy a kórházban a saját gyerekét adják-e oda, vagy véletlenül elcserélték. Gondolom azért szülnek a nők, hogy saját gyerekük legyen, különben örökbe is fogadhatnának árva csecsemőket.

2010. júl. 9. 00:13
 36/355 A kérdező kommentje:
Ok, a kötelezőséget és az ingyensséget kitárgyaltuk, de mi legyen az ilyen nők börtönbe zárásával? Hiszen ez már a jelenlegi törvények szerint is bűncselekmény!
2010. júl. 9. 00:13
 37/355 A kérdező kommentje:

00:09

leírtam, hogy kinek jutna eszébe: a valódi gyermeknek, aki nem akar osztozni - érthetően - a kakukkfuókával az örökségen.

2010. júl. 9. 00:15
 38/355 anonim ***** válasza:
76%

Börtönbe zárás ne legyen, hiszen akkor ki gondoskodik agyermekről? Aki nevelte, nem az apja, nyilván ő nem. A biolgiai apa meg ki tudja, hol jár... Inkább felfüggesztett, és közügyektől eltiltás, pénzbüntetés. De mi lenne a vád?

Látod milyen hülye vagyok ahelyett hogy aludnék a kérdéseden agyalok :)

2010. júl. 9. 00:15
 39/355 anonim ***** válasza:
84%

Én vagyok megint 00:09. Majdnem Bons :)

És a valódi gyerek honnan tudná mondjuk, hogy Józsika nem vér szerinti?

2010. júl. 9. 00:16
 40/355 anonim ***** válasza:
94%
Húhh.. én elvesztettem a fonalat, és már nem is értem, mi a kérdés igazán :)) Késő van. :( Jóéjt mindenkinek, kultúrált vitatkozást (mint ahogy eddig!) :)
2010. júl. 9. 00:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!