Miért nem kötelező az apaság vizsgálata szülést követően? A bizonytalankodó férfiakat ez meggyőzné és megóvná őket a "kakukkfiókáktól".
Úristen...
Szerintem eléggé vicces lenne és felháborító is, na meg pénzpocsékolás.
2 ember azért vállal gyereket, mert szeretik egymást, nyilván, ha bibi van az kiderül időközben és ez eléggé hülyeség lenne, ha ingyen kellene, mert tényleg ne a mi pénzünkből már, aki tisztességes, csengessék ki maguknak vagy menjenek be egy gagyi showba, ahogy előttem írták.
Értelmesebb dolgokra is lehetne költeni az ország pénzét.Persze, ez valakinek fontos, de az a maga pnézén akarja megtudni.
00:05
Nem sértesz meg, mivel az "egyszerű" jelző a lehető legpozítívabb jelző mindenki számára, aki valamilyen problémát akar elmagyarázni, másoknak, akik korábban még nem gondoltak arra.
"Ez egy hatalmas baromság.Józsikát szerette az apja.Nem azért,mert olyan kék volt a szeme,mint az övé,hanem,mert ő nevelte,őt tekintette fiának,attól függetlenül,hogy nem az ő vére volt!"
Ezt hagy döntse el Józsika apja, talán neki is van némi beleszólása, hogy pl. az az egyetlen gyermek, aki nevelt az övé-e, vagy mondjuk örökre megfosztotta egy nő attól, hogy a férjének saját gyereke legyen. Merthogy előfordulhat az is, hogy valaki már idős korában tudja meg, hogy valójában nincs is gyereke. Szerintem az anyának sem mindegy, hogy a kórházban a saját gyerekét adják-e oda, vagy véletlenül elcserélték. Gondolom azért szülnek a nők, hogy saját gyerekük legyen, különben örökbe is fogadhatnának árva csecsemőket.
00:09
leírtam, hogy kinek jutna eszébe: a valódi gyermeknek, aki nem akar osztozni - érthetően - a kakukkfuókával az örökségen.
Börtönbe zárás ne legyen, hiszen akkor ki gondoskodik agyermekről? Aki nevelte, nem az apja, nyilván ő nem. A biolgiai apa meg ki tudja, hol jár... Inkább felfüggesztett, és közügyektől eltiltás, pénzbüntetés. De mi lenne a vád?
Látod milyen hülye vagyok ahelyett hogy aludnék a kérdéseden agyalok :)
Én vagyok megint 00:09. Majdnem Bons :)
És a valódi gyerek honnan tudná mondjuk, hogy Józsika nem vér szerinti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!