Magára költ, és neki áll feljebb?
Szüleim rendszeresen gyerekkorunk óta azt mondogatják,hogy nincs pénz, nincs pénz, aztán kiderült mindig,hogy csak másra akarják költeni, és most hogy a szemébe mondtam anyámnak, hogy hazudik, hogy nincs pénz, látom,hogy magukra költik, akkor neki áll feljebb. Veletek is volt ilyen?
Én már nem tudok neki hinni, hogy majd legközelebb megkapom tőle azt,amit kérek, tudtok ajánlani valamilyen könyvet, amiben le van írva, hogy hogyan lehet rálépni az anyagi függetlenedés útjára?
12:25
és szerinted a szegény gyerekeknek sokkal jobb, mert ott alapból nincs pénz?
nem mindegy, hogy van és nem kap, vagy nincs, és még emellett esetleg alapvető dolgokban is hiányt szenved?
A kérdés fölösleges, idióta és értelmetlen!!
Csak annyit kívánok csússzon be neked egy gyerek, aztán legyél okos...biztos vagyok benne neked is nem egyszer ki fog csúszni a szádon ez a mondat..Akkor legyél majd okos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!