Magára költ, és neki áll feljebb?
Szüleim rendszeresen gyerekkorunk óta azt mondogatják,hogy nincs pénz, nincs pénz, aztán kiderült mindig,hogy csak másra akarják költeni, és most hogy a szemébe mondtam anyámnak, hogy hazudik, hogy nincs pénz, látom,hogy magukra költik, akkor neki áll feljebb. Veletek is volt ilyen?
Én már nem tudok neki hinni, hogy majd legközelebb megkapom tőle azt,amit kérek, tudtok ajánlani valamilyen könyvet, amiben le van írva, hogy hogyan lehet rálépni az anyagi függetlenedés útjára?
Nem lkasz ottohn? koolégista vagy albérelt? Azt is ők fizetik nem. Egyébként meg ha nem vagy ott miközöd hozzá mire költik a munkával megkeresett pénzük. még az is lehet,hogy gondolnak rád és van a neveden egy betét amit majd TE költhetsz el ha érett leszel rá..de nem vgay az
Istenkém szegény nem vesznek neki könyvet könyvtárba kell mewnnie.
Én meg most tanitom a 3 éves fiamnak milyen jó is,hogy vna ak önyvtár és azt szertni kell.
Minden összefügg,úgyhogy keresd meg a puzzle darabjait és rakd össze!
Ha kiraküzni akarok nem ide jövöük,hanmw leülök a gyrekkkel. k..pde
Te jó ég,Kérdező!Hallod magad vagy visszaolvasod,hogy mit írsz?
Teljesen értelmetlen már amit itt összeírogatsz!
Vagy írd le rendesen,hogy mi szitu vagy csend legyen és old meg magad!!!!!!!!
Most hogy végigolvastad a válaszokat, és látod hogy a többség szerint nem a szüleid a hülyék, hanem te, remélem elgondolkodsz egy kicsit. Ha van egy kis eszed, változtatsz a hozzáállásodon, ha nem, az a te bajod lesz, de hogy szerelmed, meg barátaid nem lesznek, az borítékolható.
Ha meg esetleg mégis lesz egyszer saját családod, akkor remélem ilyen gyereked lesz, amilyen te vagy, és akkor meglátod a dolog másik oldalát.
Eddig úgy gondoltam nem írok, de mostmár elég.
1. is. nem élsz velük... a lakbért, kolit ők fizetik? A netet? A gépet amiről írsz ki vette?
Tudod mikor én kolis voltam , mert igen elküldtek a "szörnyű" szüleim 100km-re hogy valamit érjen is az a nyamvadt érettségim és diplomám, akkor én örültem annak hogy ennyit is adnak. Eszembe nem jutott megkérdezni hogy anyum miért vesz telefont...
Az első laptopom az ösztöndíjamból spóroltam össze, mert jól tanultam és kaptam már középiskolában is.
Ami kellett megvettem , mert spóroltam.
Tudod, talán azért ígérgetnek aníudék, mert nem bírják a hisztidet.
Össze vissza hablatyolsz itt.
És hogy értékeld is a választ: Jajj, Te szegény hát hogy lehetnek ilyen aljas szüleid?:((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!