Magára költ, és neki áll feljebb?
Szüleim rendszeresen gyerekkorunk óta azt mondogatják,hogy nincs pénz, nincs pénz, aztán kiderült mindig,hogy csak másra akarják költeni, és most hogy a szemébe mondtam anyámnak, hogy hazudik, hogy nincs pénz, látom,hogy magukra költik, akkor neki áll feljebb. Veletek is volt ilyen?
Én már nem tudok neki hinni, hogy majd legközelebb megkapom tőle azt,amit kérek, tudtok ajánlani valamilyen könyvet, amiben le van írva, hogy hogyan lehet rálépni az anyagi függetlenedés útjára?
Drága utolsó... mindenkinek lehetnek nehéz problémái. Biztos nehéz lehet neked.
De tudod engem sem izgat a te problémád... szépen kezdj el dolgozni... valszeg a pasid valami kömüves vagy festö... vagy hasonló kevés inteligenciával rendelkezö személy aki nem tanult eleget hogy legyen VALAKI. Ja és te is... minek szültél gyereket ha tudtad hogy nem lesz meg az anyagi körÜlmény??? Fogamzásgátló olcsóbb lett volna.
23:17-es
Látom a nevelésedet is elhanyagolták rendesen.Amíg a wc papír sem a tiéd,amivel a szaros segged kitörlöd,addig nem kellene beleugatni a nagyon dolgába.Tedd magad takarékra,mert unalmas vagy.
Hmm tombol az inteligencia!!! Hahaha Jobban kisem tudtad volna mutatni az inteligenciádat ilyen szöveggel.
Sajnállak drágám... ja és honnan tudod hogy hány éves vagyok? De várjunk...nem is érdekel. :-) Jóccakát
23:17!
Kezdjük ott h a párom nem magyar állampolgár (bár ahogy elnézem magyarabb mint te) erdélyi magyar.És nem vagy nagyon nehezen talál magának munkát mióta bejött a gazdasági válság ugyanis külsősként dolgozott 1 cégnél és a külsősöket rúgták ki először.Másrészről mint leírtam szeretnék visszamenni dolgozni amint lehet de mivel nem tudok állandó reggelbe visszamenni így nem megoldható ugyanis nem lenne aki elmenne a babáért a bölibe és nem lenne aki vigyázna rá.És én szerintem nem sértegetelek téged úgyhogy te se engem.És ha nem érdekel a nyomorom akkor ne olvasd el.Ja és még valami mi akartuk ezt a babát de mire összejött nem sokára kirúgták a párom.És nem akarok még 1 ilyen fogamzásgátlós dolgot olvasni míg nem tudod h mi a helyzet!Nagyon okos vagy remélem tudod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!