Szülők! Ti hogyan reagálnátok, ha a lányotok bejelentené, hogy teherbe esett egy ázsiai férfitől?
Én szívem szerint
Bár fájna nehéz lenne de ha meg kis korú és egyszerűen nem tud mit kezdeni egy gyerekkel elvetetnem tolle
És a barátjával meg leülnénk beszélgetni
Elmagyaraznam nekik hogy kell védekezni
Ha pedig már felnőtt a lányom akkor is leulnenk velük beszelgetni csak azért hogy biztos lehessek abban hogy jól fog bánni aza férfi a lányommal és az unokammal
És hogy készen alnak e felnevelni egy gyereket !
Bár még nem vagyok szülő, esetemben ez nem igazán lehetséges, mert tudná a lányom, hogy nincsenek előítéleteim (kiló számra nézem az animéket, 4.-ben farsangkor ninja voltam, 9.-ben is mikor osztálykiránduláson láttam egy velem kb egykorú fekete fiút, eléggé körbemértem 😅, stb...)
A kérdés az, hogy tervezték-e (ha nem is most, legalább pár év múlva), vagy nem. Vagy ha nem tervezték is, de fel tudnák-e nevelni.
Nagy barom lennél, ha megtartanád. 5 hónapos kapcsolat,nem ismeritek egymást, lehet nem is tudnátok 1 fedél alatt élni. Egy gyerek nagy felelősség, 20 évesen, semmi végzettséggel te is még gyerek vagy. Ne a pali pénzéből neveld már fel, hanem majd a leendő férjeddel együtt, úgy 8 év múlva, mikor már lesz egzisztenciád és benő a fejed lágya.
Hidd el, nagyon megbánnád. Tanulás??? Felejtsd el! Úgy 5 év kiesik az életedből, mert sír, beteg, stb. nem lehet mellette tanulni.
Én 31 éves vagyok, de nem bánom, hogy még nincs gyerekem. Utazgatunk férjemmel, kiéljük magunkat, félreteszünk. Magyarán: gondolunk a jövőnkre, hogy ne 40 évesen döbbenjünk rá, hogy elszálltak a legszebb éveink, nem éltünk, és kapuzárási pánikunkban elváljunk, mint azt sokan teszik.
"Bár fájna nehéz lenne de ha meg kis korú és egyszerűen nem tud mit kezdeni egy gyerekkel elvetetnem tolle...És hogy készen alnak e felnevelni egy gyereket !"
Azt szerencsére nem a vatradék nagyikák döntik el... mondjuk ha nekem ilyent próbálna előadni az anyósom, az még egyszer be nem tenné hozzánk a lábát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!