Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti hogyan reagálnátok,...

Szülők! Ti hogyan reagálnátok, ha a lányotok bejelentené, hogy teherbe esett egy ázsiai férfitől?

Figyelt kérdés
Akiről korábban nem is hallottatok, mert a lányotok félve az előítéletektől eltitkolta a kapcsolatot..

#terhesség #titok #előítélet #vietnámi férfi
2017. szept. 30. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 A kérdező kommentje:
Lassan megszületik a kisfiúnk. Minden rendben van. Édesanyám már aránylag elfogadta a helyzetet. Már voltunk hármasban babaruhát is venni. :)
2018. márc. 22. 12:30
 82/89 anonim válasza:
92%
Gratulálok :)
2018. márc. 23. 02:40
 83/89 anonim válasza:
77%
Nem az a lényeg hogy ázsiai vagy nem, hanem hogy 20 évesen, egyetem alatt teherbe esik valaki. Én ezt tartom butaságnak. Tökmindegy az apa származása.
2019. máj. 29. 22:30
 84/89 anonim ***** válasza:
100%
Azóta mi a helyzet?
2019. máj. 30. 07:40
 85/89 anonim válasza:
23%

Én szívem szerint

Bár fájna nehéz lenne de ha meg kis korú és egyszerűen nem tud mit kezdeni egy gyerekkel elvetetnem tolle

És a barátjával meg leülnénk beszélgetni

Elmagyaraznam nekik hogy kell védekezni

Ha pedig már felnőtt a lányom akkor is leulnenk velük beszelgetni csak azért hogy biztos lehessek abban hogy jól fog bánni aza férfi a lányommal és az unokammal

És hogy készen alnak e felnevelni egy gyereket !

2019. jún. 27. 01:15
 86/89 anonim ***** válasza:
87%

Bár még nem vagyok szülő, esetemben ez nem igazán lehetséges, mert tudná a lányom, hogy nincsenek előítéleteim (kiló számra nézem az animéket, 4.-ben farsangkor ninja voltam, 9.-ben is mikor osztálykiránduláson láttam egy velem kb egykorú fekete fiút, eléggé körbemértem 😅, stb...)

A kérdés az, hogy tervezték-e (ha nem is most, legalább pár év múlva), vagy nem. Vagy ha nem tervezték is, de fel tudnák-e nevelni.

2020. ápr. 2. 11:23
 87/89 anonim ***** válasza:
46%

Nagy barom lennél, ha megtartanád. 5 hónapos kapcsolat,nem ismeritek egymást, lehet nem is tudnátok 1 fedél alatt élni. Egy gyerek nagy felelősség, 20 évesen, semmi végzettséggel te is még gyerek vagy. Ne a pali pénzéből neveld már fel, hanem majd a leendő férjeddel együtt, úgy 8 év múlva, mikor már lesz egzisztenciád és benő a fejed lágya.

Hidd el, nagyon megbánnád. Tanulás??? Felejtsd el! Úgy 5 év kiesik az életedből, mert sír, beteg, stb. nem lehet mellette tanulni.

Én 31 éves vagyok, de nem bánom, hogy még nincs gyerekem. Utazgatunk férjemmel, kiéljük magunkat, félreteszünk. Magyarán: gondolunk a jövőnkre, hogy ne 40 évesen döbbenjünk rá, hogy elszálltak a legszebb éveink, nem éltünk, és kapuzárási pánikunkban elváljunk, mint azt sokan teszik.

2020. aug. 13. 14:27
 88/89 anonim válasza:
70%
Na azóta mi a szitu? Együtt vagytok még, baba hogy van?
2020. aug. 13. 14:30
 89/89 anonim ***** válasza:
58%

"Bár fájna nehéz lenne de ha meg kis korú és egyszerűen nem tud mit kezdeni egy gyerekkel elvetetnem tolle...És hogy készen alnak e felnevelni egy gyereket !"

Azt szerencsére nem a vatradék nagyikák döntik el... mondjuk ha nekem ilyent próbálna előadni az anyósom, az még egyszer be nem tenné hozzánk a lábát...

2020. aug. 13. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!